Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss strawberry

Olejek cytrynowy na przebarwienia

Polecane posty

Gość miss strawberry

gdzie w necie mogę kupić olejek cytrynowy lub grejpfutowy bo potrzebny mi do mikstury na przebarwienia. szukalam po aptekach interetowych i nigdzie nie ma.

Gość miss strawberry
up

Gość aaaaasaaa
a w normalne j nie mozesz kupic?

Gość z zwykły sok z cytryny

Gość olejki olejki olejki
www.ecospa.pl www.mazidla.com www.pollenaaroma.com www.primavera.com.pl i inne tu masz w ciula olejkow ;)

a możesz podać przepis na całą miksturę? uważaj z tymi olejkami, bo wiele z nich, w tym cytrynowy, działa fotouczulająco - więc możesz się nabawić kolejnych przebarwień. stosuj to na noc, a na dzień używaj kremów z filtrami UV.

Gość miss strawberry
ok więc przepis: w wodzie rozpuszczamu 5 tabletek polopiryny S, usuwamy zółtą osłonkę z drażetek witaminy C i 5 wrzucamy do tego roztworu. Dodajemy trochę soku z cytryny, trochę spirytusu salicylowego i 5 kropes właśnie olejku cytrynowego. Usuwa przebarwienia po trądziku jak nic

Gość moikanka
na moje oko to taka mikstura zapewne usuwa przebarwienia wraz ze skórą, i nie robie sobie jaj :/

Gość sandrre6
olejek cytrynowy kupilam miesiac temu na ichemia.pl i po miesiacu stosowania po przebarwieniach nie ma sladu !!! szkoda tylko ze tak pozno to odkrylam bo to byl moj problem przez dosyc dlugi okres czasu :(

Gość adakosa
U mnie olejek też się sprawdził i nie było zadnych skutków ubocznych, to, że usuwa przebarwienia wraz ze skórą to jakaś bujda, nigdy tak nie miałam, chyba, że ktoś jakiś badziewny olejek kupuję. Ja z ichemia.pl zawsze zamawiam i nigdy mi nie szkodził.