Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primkaaaaa

Chcę nadać dziecku imię Kuba ale nie Jakub

Polecane posty

Gość 111111111
Julia to też bardzo popularne imię a na tym forum jest krytykowane i też mówią,że sie krzywdzi dziecko dajac tak popularne imie,więc chyba lepiej trzymać się swojego zdania a nie słuchać doradców

Gość a nie przeszkadza wam
że ludzie zdrobniale wołają na Alana- Anal??

Gość 111111111
nie zdrobniale tylko złosliwie

Gość Kasia ślicznie
Kasia już nie jest taka popularna. Katarzyna jak moja ulubiona aktorka- Catherine Zeta Jones i mała Kasieńka. To imię jest wprost przecudne. 2 miliony kobiet może nosić to imię, a ono i tak będzie mi się podobać.

Gość to jest najohydniejsze
imie dla mnie, ale mysle ze jestem uprzedzona z powodow osobistych:) a forma Kuba jest rzeczywiscie o wiele ladniejsza niz jakub-cos wstretnego, Kuba kojarzy mi sie z dr burskim ktorego lubie hehe tez kryterium:) a jakub lepiej wole nie myslec jak mi sie kojarzy.

Gość do primli znam bardzo
fajnego Kajtka, wcale nie czuje sie skrzywdzony. Ludzie, nazywajcie dzieci, jak chcecie, jak pasuje do ich urody i nazwiska a nie pytajcie innych!

Gość gość
Kuba ma imieniny 11 maj oraz 25 lipiec... W starych kalendarzach jest napisane... Nie wiem dlaczego to wycofali z kalendarzy ale tak naprawdę to imię istnieje od średniowiecza! To ludzie przez X czasu przyzwyczaili się że Kuba jest zdrobnieniem Jakuba... A to nie prawda! Teraz poprostu ludzie muszą się przyzwyczaić na nowo do imienia Kuba:-D Mój syn też będzie miał tak na imię :-D :-D :-D