Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona___

Kiedy założyć prezerwatywę

Polecane posty

Gość niedoświadczona___

Witam Jestem niedoświadczona w sprawach seksu ale niedługo sie to zmieni:D Mam pytanie - może się niektórym wydać głupie, ale nie odsyłajcie mnie do ulotek itd. nie piszcie że pewnie jestem głupią nastką (bo nie jestem) tylko odpowiedzcie Kiedy założyć mężczyźnie prezerwatywę, żeby mieć pewność że nic przedtem nie zdołało się wydostać???? Czy od razu po osiągnięciu wzwodu? Czy można przedtem popieścić go ustami? Kiedy najpóźniej założyć kondom? Wiadomo że przed wytryskiem wydostaje się płyn, w którym też są plemniki - ale czy to się dzieje od razu??? Czy kiedy na początku mężczyzna wilgotnieje bo jest podniecony - to czy tam już są plemniki???

Gość niedoświadczona___
up

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
najlepiej na poczatku.. ale nic nie szkodzi na przeszkodzie abys Ty sie nim pobawila.. tzn . jak to ladnie napisalalas popiescic go ustami.. pozdrawiam..;)

Gość black_angelx
Kiedy bedzie miał w Ciebie wejsc, wtedy nalezy zalozyc prezerwaywe. Wczesniej moze byc bez... mozesz go piescic ustami itp. Pamietaj tylko zeby w zadnym wypadku nie wchodzil w Ciebie bez zabezpiecznia. Pozdrawiam :)

Gość niedoświadczona___
dzięki! do black_angelx: wiem ,że nie może wejść bez prezerwatywy ale chodzi mi o to, że przez takie "zabawy" może się coś już z niego wydostaći wtedy nawet jak założymy prezerwatywę to plemniki mogą się znaleźć na niej- czyli później w pochwie czy za bardzo panikuję??? bo wiadomo że nie można czekać zbyt długo ale tak od razu - to odbiera przyjemność - np. pieszczoty ustami - jakoś lateks mi nie smakuje... nawet truskawkowy:D

Gość a moj........
kurcze.. z tymi gumkami to tak klimat psuje!! my zakladamy tuz przec tym jak sie kochamy.. wczesniej sie piescimy.. NIECIERPIE GUMEK:(

Gość salatkagrecka
wiele par "wpada" przy gumkach bo-chociaz to brzmi zabawnie- zapominają się i za późno ją zakłądają;) Gumkę zakłąda się kiedy facet już chce wejść w kobietę. nie można dopuścić do kontaktu członka z drogami rodnymi kobiety. pamietajcie!;)

Gość tyujk
Mój mąż nigdy mi nie "wkłada" (że tak się wyrażę brzydko) bez gumki!