Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana.

NIE ROZUMIEM TEGO- wszystko wskazywalo na zapalenie stawow a to nie to

Polecane posty

Gość Zatroskana.

Witam Moi drodzy, moze pomozecie Od 2 tyg, strasznie zaczely bolec mnie stawy, przy tym nie ustepujacy stan podgoraczkowy, zrobilam badania krwi- morfologie, aso, ob, latex Odebralam wyniki, piekne wyniki, aso, latex, morfologia- piekna ale OB wysokie wszystko wskazywalo na chorobe reumatyczna a tu zonk nadal mam stan podgoraczkowy, bole w stawach, kosci wizyta u lekarza dopiero w srode, a ja nie wiem co jeszcze moge zrobic- jakie badania, co mi moze byc ?

Gość no to chyba lekarz musi powied
zieć, nie???:O Skąd my mamy wiedzieć?:O Moze to grypa, może gronkowiec w stawach, może reumatyzm, może np. zaczyna ci się jakaś powazna choroba typu stwardnienie rozsiane... Moją koleżankę kiedys bolała noga. Po kilku miesiącach obudziła się rano i nie mogła ruszać jedną stopą, była taka bezwładna... i oczywiście ma stwardnienie. Skąd my mamy wiedzieć, co ci jest?:O

Gość Zatroskana.
Wiedziec nie ale moze ktos ma podobna sytuacje, prawda ? reumatyzm na pewno nie, ale z tym zesztywnieniem masz racje, ja nie moglam ostatnio wstac z lozka jest to forum zdrowia, wiec moze ktos byl w takiej sytuacji, czy to grzech zapytac ? moze sa tu osoby studiujace medycne,jakis lekarz Dziekuje ci za odp i pozdrawiam