Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak.dlugo

jak dlugo trwaja przygotowania?

Polecane posty

Gość jak.dlugo

chcemy skromny slub koscielny. Potem jakis obiad dla najblizszej rodziny. W zwiazku z tym pytanie ile trwa cale "zalatwianie"? W tym tygodniu zaczniemy. Wyrobimy sie do maja?

ja miałam ślub i przyjęcie na 20 osób. Zaczęłam wszystko przygotowywac w połowie stycznia, ślub odbył się 17 kwietnia.

Gość jak.dlugo
czyli mniej wiecej na to samo wychodzi:) Ja naliczylam 17 osob, z czego polowa to dzieci. Czyli moze sie udac:)

jednak dobrze się zastanów czy chcesz zrezygnowac z większej imprezy na rzecz skromnego obiadu. Potem możesz żałowac :)

Gość jak.dlugo
nigdy nie chciualam wesela:) Nie jestem stworzona do takich imprez. Po drugie najzwyczajniej szkoda mi na to pieniedzy;) Wiec to przemyslana decyzja i pewna:) Tyle ze mysli w czyny zamienily sie nagle;) i dlatego nam spieszno bo w maju 5 rocznica zwiazku:) Dziekuje Ci za odpowiedz i zycze szczescia:)

ja też nigdy nie chciałam wesela, też uważam że nie jestem stworzona do tego typu imprez, a teraz po 3 latach od tego momentu- załuję. Napawdę. Teraz zrobiłabym wesele, piękne przyjęcie Ech, szkoda gadac.:(

Gość magda11111111111111
mi załatwiliścy ślub w 2 i pół msc ale tylko musieliśmy czekać na sale. załatwianie w kościele to jest moment

Gość kisia20lat
witam wszystkich my już mieliśmy zespól kamere i pare innych rzeczy załatwionych 11miesiecy przed slóbem ale mieliśmy staszne problemy w kościele poniezaz moj nazeczony jest w irlandi i byly problemy z naukami ale sie z tym uporałam pozdrawiam