Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie dziewczyny

czy to możliwe?

Polecane posty

Gość doradzcie dziewczyny

dostałam chyba?okres po 17 dnich cyklu....normalnie mam co 26-27,mam 23 lata,co jest grane? boję się czy to nie rak?????:( :(

Gość a czy miałas
oststnio jakies silne stresy, chorowałaś albo coś takiego? Bo takie rzeczy się zdarzają, rakiem to bym się nie martwiła. Przeczekaj aż okres sie skończy i idź na badania kontrolne do ginekologa. A może to nie okres tylko plamienie towarzyszące owulacji?

Gość ja tak mam już 4 miesiąc
z powodu chorej tarczycy. Usuneli mi większą część tego gruczołu i mam rewolucję hormonalną

Gość na takie idiotki
aż brak słów:o przecież to normalne :O:O:O

przepraszam, a co ma rak do zaburzen miesiaczkowania? :| Moze cos ma, ale ja bym to wziela pod uwage na samym koncu, dziewczyno tez masz pomysly. ja tez zawsze regularnie miesiaczkuje, ale w podowdu stresu okres przesunal mi sie o 2 tygodnie i jakos do glowy mi nie przyszlo ze to moze byc rak... Masz watpliwosci idz do lekarza , a takie topici to glupota .

przepraszam, a co ma rak do zaburzen miesiaczkowania? :| Moze cos ma, ale ja bym to wziela pod uwage na samym koncu, dziewczyno tez masz pomysly. ja tez zawsze regularnie miesiaczkuje, ale w podowdu stresu okres przesunal mi sie o 2 tygodnie i jakos do glowy mi nie przyszlo ze to moze byc rak... Masz watpliwosci idz do lekarza , a takie topici to glupota .

Gość co normalne
to że miala cykl 17 dniowy zapewniam to nei jest normalnie poino byc 28 dni przynajmniej a 17 to stnaowczo za mało