Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameralna

Takie ciało to marzeenie kazdej z Was!Prawda?

Polecane posty

Gość brunetica
A ja jestem brunetką i chodzę do solarium, nosze tipsy... nie widzę w tym niczego złego. U mnie na roku jest naturalna blond dziewczyna, która ma najwyższą średnią i jest bardzo ładna.... Ale ja jej nie zazdroszczę. Tez mam się czym pochwalić;)

Gość kameralna
nie jestem dzieckiem:/ widze ze nie bylo sensu zakładac takiego wątku,chyba nie ma tu dorosłych powaznych kobiet same nastolatki w dodatku zakąpleksione(co mozna odczytac ,bo kazdy watek to ratunku chce schudnac,mam pryszcze,jestem płaska,mam duza dupe,nie chce mi sie zyc,mam celulitis) Tyle. Btw:kazda ktora pisze :czym sie podnicasz ona jest brzydka po prostu jej zazrosci innego wytłumaczenia nie ma i to jet przykre zalosne i smieszne!!!!

Gość mi sie ta lima nie podoba
zalezy jak ja zrobuia raz wyglada dobrze a raz okropnie.ta pierwsza ladniejsza tylko ze lima wyzsza jest ..i ma dluuzsze nogi i to jest +

Gość OJCOBÓJCZYNI
Superlaska i tyle!

Gość najladniejsza jest ALBA
nie ma ladniejszej jesli o buzie chodzi bo jesli o cialo to Giselle BEZSPRZECZNIE :)

Gość te zdjęcia Limy
które pokazałaś to niezła przeróbka w photoshopie:-) Ktoś się pobawił i tyle. Co za błysk ciała ajajaj. Sama nie raz bawię się fotkami i wiem co można ze zwykłego zdjęcia zrobić;-) Można z osoby przeciętnej zrobić piękność więc nie przesadzajcie z tymi fotami. Zawsze jako przykład wklejacie takiego właśnie typu fotki. Śmieszne. Prosimy o coś bardziej naturalnego:-)