Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasatanwia mnie...

która z was kocha się bez prezerwatywy i stosuje ją dopiero pod koniec

Polecane posty

od 4 lat... hmmm bo... wstydze sie pojsc do lekarza powiedziec rodzinie itd a poza tym mysle ze nie mialabym sily na leczenie itd Czy moze byc inny powod? poza bezplodnoscia??

Gość zasatanwia mnie...
po takim czasie już dwano na Twoim miejscu zrobiłabym sobie badania na płodnośc

Gość do rajmunda
"bo... wstydze sie pojsc do lekarza powiedziec rodzinie itd" No wiesz co?? Skąd takie głupie myślenie?? Obawiasz sie idziesz z tym do lekarza i tyle. To nie jest powód do wstydu. W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe, a wiele kobiet ma problemy z płodnością (nie wykluczam, że ja też)

Gość ssaaaaaamaaaaa
zrob to sama........za pomoca paluszka ...i uzytej prezerwatywy .....:) Musi sie udac ..nie za pierwszym razem ale napewno za drugim :)

no niby masz tacje tylko moj maz tak pragnie dziecka i jak sie dowie, zobaczy czarno na bialym, ze jestem do niczego??? jego reakcja moze byc... i tego sie boje bo nie chce go zranic

Gość zasatanwia mnie...
to wcale nie z tObą moze byc problem...pozatym nie musi byc przy badaniu

no tak Boze! nawet nie pomyslalam o tym ze on tez moze... coz dziekuje Wam i chyba musze sie przemoc i odwiedzic lekarza...

Gość al1234
kochalam sie w 7 dniu cyklu bez gumki ale nie do konca .... potem spoznil mi siue 3 dni i trwal w sumie 7 dni byl zwyczajny,dosc obfity,i taki gesty tak jakby zluszczyla mi sie cala tkanka maciczna :( w okropnych bolach prezeszlam jakos ten tydzien :( teraz jestem w kolejnym cyklu i martwie sie ze nie dostane okresu :( jest dzis 29 dzien cyklu a mnie delikatnie pobolewa brzuch zazwyczaj po wysilku lub W-F-ie i troche piersi mnie bola :( czy mimo takiego zbiegu wydarzen moglam zajsc w ciaze i miec takie okres??????

Gość hejka....
nie mogłaś...gdybyś taki jak opisujesz miała okres w ciązy to byś poroniła.Nie jesteś w ciązy.A w tym mieisiącu chyba każdemu się spoźnia:) mi np 6 dzień. mojej kolezance 2 tydzień:)

my przez 3 lata przerywany, potem 2 lata tabletki , teraz odstawiłam i znowu przerywany tylko mój facet nie zakłada gumki wcale tylko spuszcza sie np na brzuch albo inne części ciała i to prawda, że plemniki nie występują u każdego faceta w płynie ejakulacyjnym podobno tylko u 20 % one są ale i tak są na tyle słabe , że raczej nei zapładniają (właściwe plemniki czyli te klasy A znajdują się dopiero we właściwym wytrysku)

pozdrawiam mądrą panią wyżej;)

Mia ---> 🖐️ heh zawsze się musimy na takich topikach spotkac ;) ;)