Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość Ustinja
a tak na marginiesie to ja jestem pie*rdolnietym probko maniaczem i nie moge juz znalezc zadnych adresow... a tam jest ich na pewno duzo i sa sprawdzone... mimo wszystko prosze pomocie mi sie tam dostac... wtedy moglabym linki z tamtąd wklejac tu... nie wiem dlaczego ale mi zalezy by sie tam dostac,pewnie dlatego ze sie uzaleznilam pomozcie! PROSZE :)

Gość Ustinja
mam jeszcze jedno pytanie pierwsze pytanie: no bo jak jest ten konkurs maybelline to tam sie rejestrujesz,potem dostajesz kod i go gdzie tam wpisujesz i potem podajesz specjalny link kolezankom i maja sie z niego zarejestrowac czy musza gdzie wpisac ze je polecilas gdzie przy rejestracji? i drugie pytanie: czy wystarczy zaprosic te 10 kolezanek i ma sie te kosmetyk czy jeszcze trzeba byc aktywna na stornie i takie tam? dzieki bardzo za odpowiedz na te i pytania powyzej :)

Gość Ustinja
MAM PYTANIE CZY JAK PRZYJME ZAPROSZENIE TO CO TO ZA ROZNICA NIZ BYM SIE ZAREJESTROWALA? NO BO I TAK MUSZE WPISAC DANE...TO TYLKO POMAGAM KOMUS I TYLE? CZY SAMA TEZ MOGE ROZDAWAC ZAPROSZENIA KTORA MI WYTLUMACZY TEJ PRZYJME ZAPROSZENIE

Gość kaSsia_x3
hej,chcesz byc trendsetterka maybelline?jak zaprisz 10 osob do programu,dostajesz adrmowy komsetyk normalnej wielkosci! moge komuś zaproszenie wysłać!! podawać e-maile!!

Gość emma11112
do Ustinja to chodzi o to że jak ktoś ci wysyła jakiś link to on już sam w sobie jakby zawiera dane tej osoby która ci to wysłała!!!!!!!! Czyli: jak ktoś się rejejstruje i tam jest zeby kogoś zaprosić to dosataje ten link i to jest tylko jego link każdy ma inny, różnią sie on cyferkami na końcu a ewentualnie literami no i jak każdy ma przypisany link to jak on kogoś zaprosi a ta osoba się zarejejstruje to komputer zapisuje i wie kto kogo zaprosił!!!!!!!! ROZUMIESZ?????

Gość emma11112
I sama też możesz wysyłać zaproszenia jak tylko chcsz!!!!!!!!!!!

Gość Ustinja
dziekuje wam bardzo teraz mam jeszcze jedno pytanie ... rejestrowalam sie kilka razy i przychodzil link i trzeba bylo potwierdzic...tylko jak klikalam ty wyskakiwalo 'not fund' i nie moge potwierdzic co ja mam robic?!

Gość wonka892
Zmienić pocztę najlepiej odbierać na fotce...ja też tak miałam bo maila odebrałam w poczcie onetu a pożniej na fotce i wszystko ładnie sie stronka otworzyła! serio! :)

Gość Ustinja
ja tez odbieralam na onecie ok,to zaraz na fotke wezme dziekuje slicznie :*

Gość wonka892
A tak jeszcze do tego to poszukiwaczka coś pisAłA ZE JAKIS PROGRAM BY MOZNA SCIAGNAC JESLI KOMUS NIE CZYTA NA POCZCIE WIADOMOSCI..ALE TO NA STRONIE TRENDSETTERKI MAYBELLINE

Gość wonka892
Ale szał z tym Maybelline...dziewczyny sie martwią ze juz jest te 5000 osob trendsetterkami..no i ja sie im nie dziwie..bo sama sie tego obawiam! :(

Wszystko możliwe.Taki szał zapanował,że wcale bym się nie zdziwiła,gdyby było już "po ptokach".

Gość Lena23
ja mysle ze jescze jest szansa 5000 to jednak duzo czy ktos chciałby zaproszenie to podajcie @

Gość Poszukiwana
Ja sie dostałam już... myśle,że jeszcze jest sporo miejsc, bo akcja trwa dopiero od 27.05 czyli 4 dzien w tym momencie;) Aktywowali mnie wczoraj po kilku godzinach od kąd uzbierałam ponad 10 dziewczyn... w tym momencie mam juz ponad 30;) Was też napewno aktywuja jak tylko uzbieracie minimum 10....cierpliwosci;) Nie zgadza mi sie tylko jedno... ja mam 33 dziewczyny jako "moje przyjaciółki" a widocznych maili jest tylko 30;/ tak jak by mi 3 obcieli;)

Gość prost..............e
ha bo te 3 dziewczyny poprostu logowaly sie na jeden telefon, tez tak mam. akurat jedna ma dwa maile a tylko jeden telefon.

Gość chinka555
Która chce zostać tą trendsetterką to piszcie do mnie : ewa_galka1@wp.pl . Z góry wam dziękujęę ; *

Gość Mniam mniam am am ...
MOGE KOMUS WYSLAC ZAPROSZENIE DO MAYBELLINE!

\\\"Gratulujemy. Zostałaś wyróżniona. Witamy w elitarnym gronie trendsetterek Maybelline New York. Życzymy powodzenia w dalszej części konkursu. \\\" takiego e-maila przed chwila odczytałam :D ale super ! :D

Gość Ustinja
pomozcie mi ja tez chce :( wszystkie kupmele maja poczte na onet.pl a tam nie dziala! NIE WYSYLAC MI ZAPROSZEN

Gość Mniam mniam am am ...
nikt nie pomoze?

Gość Ustinja
kurcze jeszcze az 5 ...;-/ HELP PLEASE

Hej 🌼 mam dobrą wiadomość dla was orange wysyła gadzety:D moja kol napisała do nich 2 tygodnie temu a przedwczoraj dostała:koszulke (ale dla męża) 2 gługopisy smyczke notes i miska a ja tez pisałam do nich tydzień temu i dzis dostałam tylko 2 długopisy pużniej dam fote a umnie dzis tak próbka perfum z--------> www.christina-aguilera-perfumes.com angielski dla zawansowanych----------> zhttp://www.eskk.pl/landing/angielski.php?tduid=94625c6c290df0f59260e07eccacccde&affid=1494354 i 2 kalendazyki z http://www.cosinus.pl/ i informator i to z czego jestem najbardziej zadowolona lakier z -------->http://www.unitedbeauty.co.uk/ ale trzeba pisac e-maila po angielsku :( no to tyle ia narazie papa aha jeszcze jedna dobra wiadomosć każda trendsseterka w maybelline nev york dostaje: 5000 zestawów kosmetyków: maskara – pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) o szacunkowej wartości 25 pln każdy. tak wiec szybko bo zdnia na dzien miejsc wolnych ubywa to papapapap 🌼🌼

Gość Magdzia27
Ja poprosze o zaproszonko do MAYBELLINE! :D Jeśli jeszcze można :P

Gość Ustinja
A POWIEDZCIE SZCZERZE JAK DZIS DO POLNOCY ZNAJDE WSZYSTKIE 10 DZIEWCZYN TO ZOSTANE TRENDETTERKA? BARDZO BYM CHCIALA

Gość Ustinja
Madzia27 juz wyslalam :)

Gość wonka892
Ja miałam dzisiaj o godzinie 11 juz 10 przyjaciólek zarejestrowanych..a do tej pory nie zostałam trendsetterka :( buu..;(

Gość Dzia
Wyślij mi zaproszenie do Maybelline pliska ;>

Gość Ustinja
Już ci wysłałam Dzia MAM PYTANIE Wczoraj wieczorem 'uzbieralam' 10 kolezanek :) A tu chodzi o to ze im wiecej tym lepiej czy jak?

hej macie regulamin to rozwiąrze wszystkie problemy:);papa🌼 REGULAMIN Konkursu „Maybelline Trends” § 1 1. Niniejszy regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w Konkursie „Maybelline Trends” („Konkurs”). 2. Organizatorem Konkursu jest L’Oréal Polska Sp. z o.o. („Organizator”) z siedzibą w Warszawie 03-230, ul. Daniszewska 4. wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy pod numerem KRS 0000036848. 3. Konkurs będzie trwał od 27.05.2008 do 30.09.2008. 4. Konkurs organizowany jest na terytorium Polski za pośrednictwem strony internetowej www.maybellinetrends.pl („Serwis”). 5. Konkurs na zlecenie Organizatora będzie przeprowadzała agencja reklamowa MRM Worldwide Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie 02-677, przy ul. Cybernetyki 19 („Administrator”) § 2 1. W Konkursie mogą brać udział osoby fizyczne, powyżej 16 roku życia - za zgodą opiekuna prawnego oraz osoby fizyczne powyżej 18 roku życia, posiadające miejsce stałego zamieszkania w Polsce i korzystające z usług dostawcy internetowego, zlokalizowanego w Polsce („Uczestnik”) z wyjątkiem pracowników Organizatora i agencji reklamowej MRM Worldwide Sp. z o.o. oraz członków ich najbliższych rodzin. Za członków najbliższej rodziny uznaje się wstępnych, zstępnych, rodzeństwo, małżonków i osoby pozostające w stosunku przysposobienia. 2. Do udziału w Konkursie konieczna jest Rejestracja w Serwisie składająca się z dwóch etapów. Pierwszy etap rejestracji polega na wypełnieniu przez Uczestnika formularza („Formularz”) poprzez: a) podanie przez Uczestnika: - płci, - imienia, - nazwiska, - Nick-a - ulicy, numeru domu, kodu pocztowego, miejscowości, - roku urodzenia, - adresu email - numeru telefonu komórkowego b) wyrażenie przez opiekuna prawnego Uczestnika (w przypadku Uczestnika w wieku poniżej 18 lat) lub przez Uczestnika dobrowolnej zgody na przetwarzanie danych osobowych o których mowa w pkt. 2.1 a), zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) dla celów marketingowych Organizatora, w szczególności do przesyłania korespondencji związanej z Konkursem przy wykorzystywaniu elektronicznych narzędzi umożliwiających porozumiewanie się na odległość (e-mail) oraz wyrażenie zgody na otrzymywanie informacji handlowych dot. produktów Organizatora drogą elektroniczną, zgodnie z Ustawą z dnia 26.08.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. . 3. Organizator weryfikuje dane i wysyła do Uczestnika kod aktywacyjny na podany przez niego numer telefonu komórkowego. Jednocześnie na podany przez Uczestnika adres e-mail Organizator wyśle wiadomość z potwierdzeniem Rejestracji i z odnośnikiem do Serwisu, na którym po wpisaniu przesłanego SMS-em kodu zostanie aktywowane konto Uczestnika. 4. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, a Uczestnicy Konkursu mają prawo wglądu w swoje dane oraz ich poprawiania. Uczestnik Konkursu może zażądać od Organizatora Konkursu usunięcia swoich danych osobowych. W takim wypadku uczestnictwo w Konkursie wymagać będzie ponownej rejestracji zgodnie z pkt 2.powyżej 5. W przypadku zmiany danych podanych przy rejestracji, Uczestnik obowiązany jest do ich aktualizacji. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek negatywne skutki dla Uczestnika wynikające z nieprzesłania przez Uczestnika aktualnych danych. 6. Dane osobowe, o których mowa w ust. 3 powyżej są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Uczestnik zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Administratorem danych jest Organizator. Przetwarzanie danych osobowych zostało powierzone Administratorowi zgodnie z art. 31 Ustawy o ochronie danych osobowych. § 3 1. Po prawidłowej zakończonej rejestracji w Serwisie, zgodnie z § 2 ust 2-3 Uczestnicy mają możliwość za pośrednictwem Serwisu wysyłania zaproszeń do przystąpienia do Konkursu i zarejestrowania się w Serwisie osobom trzecim („Przyjaciółka”). 2. Korzystanie z opcji „zaproś Przyjaciółkę” o której mowa w § 3 ust 1 Regulaminu Uczestnik dokonuje się za pomocą odpowiedniego formularza elektronicznego dostępnego po zarejestrowaniu w Serwisie. W formularzu należy podać adres e-mail polecanej osoby. 3. Po weryfikacji i zaakceptowaniu przez Administratora zaproszonych przez Uczestnika 10 Przyjaciółek, Uczestnik ma prawo do ubiegania się o status Trendsettera i otrzymania nagród określonych w niniejszym Regulaminie. § 4 1. Wszyscy zarejestrowani Uczestnicy mają prawo do bezpośredniego wzięcia udziału w drugim etapie Konkursu, którego szczegółowe zasady zostaną opisane w odrębnym regulaminie. 2. Drugi etap Konkursu umożliwia Uczestnikom prowadzenie bloga, a także przekazywanie Organizatorowi i/lub innym Uczestnikom różnych materiałów np. zdjęcia, filmy („Materiały”). 3. W przypadku przesłanych Materiałów zapisy § 5 ust 2-10 stosuje się odpowiednio. 4. Uczestnik oświadcza, że udostępnione przez niego Materiały nie będą naruszały praw osób trzecich, w tym praw własności intelektualnej i dóbr osobistych, nie będą naruszały przepisów obowiązującego prawa. § 5 1. Wszyscy Użytkownicy otrzymają dostęp do Forum Serwisu („Forum”) ma którym publikują swoje komentarze i opinie. 2. Uczestnicy, którzy założyli profil w Serwisie mogą używać zarezerwowanych dla nich nicków. Administrator Serwisu uwarunkowuje umożliwienie zamieszczania wpisów na forum Serwisu od dokonania przez Uczestników uprzedniej rejestracji w Serwisie. 3. Uczestnik Serwisu publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Organizator i Administrator Serwisu nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez Uczestników w Serwisie. 4. Organizator Serwisu i/lub Administrator Serwisu dokonują weryfikacji przesłanych komentarzy, Materiałów i zamieszcza je w Serwisie jeżeli przyzna im akceptację. 5. Organizator Serwisu i/lub Administrator Serwisu zastrzegają sobie prawo weryfikacji i akceptacji komentarzy, Materiałów przesłanych przez Uczestników. 6. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Uczestników w Serwisie treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 7. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Uczestników w Serwisie treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady etykiety. 8. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez Uczestników w Serwisie przekazów reklamowych. 9. Administrator serwisu zastrzega sobie prawo do nie zamieszczania, usuwania treści, o których mowa w ust. 5,6,7 powyżej, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Serwisie w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia ust. 5,6,7 powyżej. 10. Uczestnik zamieszczając wpis w Serwisie przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie przez Administratora Serwisu zamieszczonego przez niego wpisu jest równoznaczne z powiadomieniem go o zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień ust. 5,6,7 powyżej lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie przez administratora forum maybellinetrends.pl wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze zamieszczonego wpisu.. 11. Uczestnik ponosi wyłączną odpowiedzialność za sposób, w jaki korzysta z Serwisu, w tym za treści i inną zawartość przesyłanych wiadomości, z uwzględnieniem odpowiedzialności karnej za działania niezgodne z prawem. § 6 1. Z chwilą przesłania przez Uczestnika komentarza i opinii do materiałów zawartych w Serwisie, Uczestnik udziela Organizatorowi licencji, która ma charakter licencji niewyłącznej na następujących polach eksploatacji: a. wpisanie do pamięci komputera, b. wprowadzenie do Serwisu, c. wprowadzenie do obrotu, d. publiczne odtwarzanie, wyświetlenie, wystawienie, e. najem, użyczenie, f. wykorzystanie całości i pojedynczych elementów komentarza i opinii dla potrzeb stworzenia dowolnych materiałów reklamowych (reklamy telewizyjnej, reklamy prasowe, ulotki, plakaty o dowolnych rozmiarach, materiały okolicznościowe) oraz korzystanie z nich w ramach materiałów reklamowych, poprzez ich utrwalanie i zwielokrotnianie dowolnymi technikami, w tym techniką drukarską, magnetyczną, cyfrową, oraz wprowadzenie do obrotu, najem, użyczenie, a także publiczne udostępnianie jej w taki sposób, aby każdy mógł mieć do nich dostęp w miejscu i w czasie przez siebie wybranym. § 7 1. Wszystkie nagrody przewidziane w Konkursie ufundował Organizator. 2. Nagrodami są: a) 5000 zestawów kosmetyków: maskara – pojemność 10ml, podkład 30ml, lakier 10 ml, szminka/błyszczyk 5-7 ml (wysyłane w ilości 1 sztuki produktu do wyboru z wybranej kategorii oraz dodatkowo 20 saszetek z próbkami o pojemności 1ml) o szacunkowej wartości 25 pln każdy. b) Spotkania z Joanną Horodyńską. 3. Organizator zastrzega sobie prawo do zamiany nagrody określonej w § 7 ust 2 pkt na inną o tej samej lub zbliżonej wartości poprzez zamieszczenie odpowiedniej informacji na stronie www.maybellinetrends.pl 4. Nagrody będą przyznawane w następujący sposób: a) Zestawy kosmetyków, o których mowa w ust 2 powyżej otrzyma 5000 Uczestników , którzy otrzymają status Trendsettera jako pierwsi, b) Spotkania z Joanną Horodyńską zostaną przyznane laureatom konkursów zamieszczonych na Forum na podstawie posiedzenia Jury, z którego zostanie sporządzony protokół. W skład Jury wejdą: · Przedstawiciel marki Maybelline New York · Przedstawiciel MRM Worldwide 5. Przychód uzyskany z tytułu każdej nagrody uzyskanej w ramach Konkursu podlega opodatkowaniu ryczałtowemu w wysokości 10% wartości nagrody, zgodnie z art. 30 ust. 1 pkt. 2 ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych. 6. Płatnikiem podatku wymienionego w pkt. 5 powyżej jest Uczestnik. § 8 1. Nagrody, o których mowa w § 7, zostaną przesłane Zwycięzcom Konkursu na koszt Organizatora, za pośrednictwem poczty, na adres podany przez Zwycięzcę Konkursu podczas Rejestracji. Odbiór nagrody może nastąpić tylko na terytorium Polski. 2. Nagrody nie podlegają wymianie na ekwiwalent pieniężny, ani na inną nagrodę. Nie jest również możliwe odstąpienie prawa do nagrody osobom trzecim. 3. W przypadku, gdy okaże się, że Zwycięzcą Konkursu jest jakakolwiek osoba, która nie spełnia warunków wskazanych w § 2 niniejszego Regulaminu, osoba taka traci prawa do nagrody, a wypadku ujawnienia tego faktu po jej doręczeniu osoba ta będzie zobowiązana do jej zwrotu. Organizator nie będzie zobowiązany do przyznania takiej nagrody innemu Uczestnikowi. § 9 1. Organizator zastrzega sobie prawo do ograniczenia, zawieszenia lub zamknięcia w dowolnym czasie i bez podania powodu dostępu do Serwisu, jego części lub funkcji dla poszczególnych bądź wszystkich Uczestników, w takim zakresie jaki będzie uważał za stosowny według własnego uznania. 2. Organizator nie udziela gwarancji nieprzerwanej dostępności Serwisu. Organizator zastrzega sobie prawo zawieszenia lub zamknięcia Serwisu w części lub w całości na takie okresy, jakie będzie uważał za stosowne według własnego uznania 3. Treść Serwisu w tym materiały prezentowane w Serwisie stanowią własność Organizatora lub innych osób bądź firm i są chronione prawem własności intelektualnej, a także innymi przepisami prawa polskiego. Jeżeli wyraźnie nie wskazano inaczej, to Uczestnicy mają prawo przeglądać Serwis i drukować lub zapisywać pliki z materiałami zamieszczonymi w Serwisie wyłącznie w zakresie własnego użytku osobistego, pod warunkiem, że nie usuną z takich wydruków bądź plików informacji o prawach autorskich i innych prawach ani żadnych innych adnotacji dokonanych przez Organizatora lub inny uprawniony podmiot. 4. Kopiowanie, wyświetlanie lub przekazywanie materiałów zawartych w Serwisie w inny sposób i na innych nośnikach jest zabronione. Uczestnicy zgadzają się nie zmieniać, nie sprzedawać i nie rozpowszechniać materiałów zawartych w Serwisie w żaden inny sposób i na żadnym innym nośniku, w tym nie przesyłać i nie udostępniać ich w systemach i sieciach komputerowych lub jakichkolwiek innych systemach teleinformatycznych. 5. Nazwy handlowe, nazwy towarów lub inne oznaczenia indywidualizujące w tym graficzne umieszczone w Serwisie stanowiące chronione znaki towarowe podlegają ochronie na podstawie przepisów ustawy z dnia 30 czerwca 2000 r. prawo własności przemysłowej (Dz. U. z 2003 r., Nr 119, poz. 1117 ze zm.), a jakiekolwiek ich wykorzystywanie odbywać się może jedynie za uprzednią pisemną zgodą uprawnionych. § 10 1. Uczestnik przed rozpoczęciem korzystania z Serwisu powinien zapoznać się z Regulaminem. Uczestnik zobowiązany jest przestrzegać postanowień Regulaminu 2. Prawem właściwym dla wszystkich stosunków prawnych wynikających z niniejszego Regulaminu jest prawo polskie. Wszelkie spory będą rozstrzygane przez właściwe polskie sądy powszechne właściwe miejscowo dla siedziby Organizatora.. 3. W sprawach nie uregulowanych w niniejszym Regulaminie mają zastosowanie odpowiednie przepisy prawa, w szczególności przepisy kodeksu cywilnego, ustawy o ochronie danych osobowych oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. 6. Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. 7. Organizator może wykluczyć Uczestnika z udziału w Konkursie w przypadku naruszenia przez Uczestnika postanowień niniejszego regulaminu. 8. Uczestnicy, wobec których zajdzie podejrzenie, że postępują w sposób niezgodny z zasadami fair play zostaną wykluczeni z udziału w Konkursie, w tym w szczególności w przypadku posługiwania się przez jednego Uczestnika kilkoma adresami e-mail. 9. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za problemy techniczne skutkujące problemami z komunikacją, przesyłaniem Formularzy, bądź w jakikolwiek inny sposób wpływające na ostateczne wyniki Konkursu. 10. Organizator zastrzega sobie prawo zmian niniejszego Regulaminu w każdym czasie bez podania przyczyny poprzez zamieszczenie odpowiedniej informacji na Stronie 11. Zmiany w Regulaminie nie mogą naruszać praw nabytych przez Uczestników Konkursu. 12. Niniejszy Regulamin jest dostępny w Serwisie oraz w wersji papierowej w siedzibie Organizatora. 13. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za prawidłowość i terminowość doręczenia przez pocztę przesyłek wysyłanych w związku z prowadzeniem Konkursu. 14. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowe wypełnienie Formularza, zmianę adresu elektronicznego lub za nieprawidłowe podanie informacji, uniemożliwiających przesłanie Nagrody Uczestnikowi. W przypadku nieodebrania Nagrody, Uczestnik traci prawo do Nagrody, a Organizator nie będzie zobowiązany do jej przyznania innej osobie. 15. Biorący udział w Konkursie potwierdza, że wyraża zgodę na udział w Konkursie na zasadach określonych w Regulaminie. 16. Niniejszy Regulamin jest jedynym dokumentem mającym wiążącą moc prawną w zakresie realizacji Konkursu. ORGANIZATOR

o podatku dochodowym od osób fizycznych. 6. Płatnikiem podatku wymienionego w pkt. 5 powyżej jest Uczestnik. § 8 1. Nagrody, o których mowa w § 7, zostaną przesłane Zwycięzcom Konkursu na koszt Organizatora, za pośrednictwem poczty, na adres podany przez Zwycięzcę Konkursu podczas Rejestracji. Odbiór nagrody może nastąpić tylko na terytorium Polski. 2. Nagrody nie podlegają wymianie na ekwiwalent pieniężny, ani na inną nagrodę. Nie jest również możliwe odstąpienie prawa do nagrody osobom trzecim. 3. W przypadku, gdy okaże się, że Zwycięzcą Konkursu jest jakakolwiek osoba, która nie spełnia warunków wskazanych w § 2 niniejszego Regulaminu, osoba taka traci prawa do nagrody, a wypadku ujawnienia tego faktu po jej doręczeniu osoba ta będzie zobowiązana do jej zwrotu. Organizator nie będzie zobowiązany do przyznania takiej nagrody innemu Uczestnikowi. § 9 1. Organizator zastrzega sobie prawo do ograniczenia, zawieszenia lub zamknięcia w dowolnym czasie i bez podania powodu dostępu do Serwisu, jego części lub funkcji dla poszczególnych bądź wszystkich Uczestników, w takim zakresie jaki będzie uważał za stosowny według własnego uznania. 2. Organizator nie udziela gwarancji nieprzerwanej dostępności Serwisu. Organizator zastrzega sobie prawo zawieszenia lub zamknięcia Serwisu w części lub w całości na takie okresy, jakie będzie uważał za stosowne według własnego uznania 3. Treść Serwisu w tym materiały prezentowane w Serwisie stanowią własność Organizatora lub innych osób bądź firm i są chronione prawem własności intelektualnej, a także innymi przepisami prawa polskiego. Jeżeli wyraźnie nie wskazano inaczej, to Uczestnicy mają prawo przeglądać Serwis i drukować lub zapisywać pliki z materiałami zamieszczonymi w Serwisie wyłącznie w zakresie własnego użytku osobistego, pod warunkiem, że nie usuną z takich wydruków bądź plików informacji o prawach autorskich i innych prawach ani żadnych innych adnotacji dokonanych przez Organizatora lub inny uprawniony podmiot. 4. Kopiowanie, wyświetlanie lub przekazywanie materiałów zawartych w Serwisie w inny sposób i na innych nośnikach jest zabronione. Uczestnicy zgadzają się nie zmieniać, nie sprzedawać i nie rozpowszechniać materiałów zawartych w Serwisie w żaden inny sposób i na żadnym innym nośniku, w tym nie przesyłać i nie udostępniać ich w systemach i sieciach komputerowych lub jakichkolwiek innych systemach teleinformatycznych. 5. Nazwy handlowe, nazwy towarów lub inne oznaczenia indywidualizujące w tym graficzne umieszczone w Serwisie stanowiące chronione znaki towarowe podlegają ochronie na podstawie przepisów ustawy z dnia 30 czerwca 2000 r. prawo własności przemysłowej (Dz. U. z 2003 r., Nr 119, poz. 1117 ze zm.), a jakiekolwiek ich wykorzystywanie odbywać się może jedynie za uprzednią pisemną zgodą uprawnionych. § 10 1. Uczestnik przed rozpoczęciem korzystania z Serwisu powinien zapoznać się z Regulaminem. Uczestnik zobowiązany jest przestrzegać postanowień Regulaminu 2. Prawem właściwym dla wszystkich stosunków prawnych wynikających z niniejszego Regulaminu jest prawo polskie. Wszelkie spory będą rozstrzygane przez właściwe polskie sądy powszechne właściwe miejscowo dla siedziby Organizatora.. 3. W sprawach nie uregulowanych w niniejszym Regulaminie mają zastosowanie odpowiednie przepisy prawa, w szczególności przepisy kodeksu cywilnego, ustawy o ochronie danych osobowych oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. 6. Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. 7. Organizator może wykluczyć Uczestnika z udziału w Konkursie w przypadku naruszenia przez Uczestnika postanowień niniejszego regulaminu. 8. Uczestnicy, wobec których zajdzie podejrzenie, że postępują w sposób niezgodny z zasadami fair play zostaną wykluczeni z udziału w Konkursie, w tym w szczególności w przypadku posługiwania się przez jednego Uczestnika kilkoma adresami e-mail. 9. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za problemy techniczne skutkujące problemami z komunikacją, przesyłaniem Formularzy, bądź w jakikolwiek inny sposób wpływające na ostateczne wyniki Konkursu. 10. Organizator zastrzega sobie prawo zmian niniejszego Regulaminu w każdym czasie bez podania przyczyny poprzez zamieszczenie odpowiedniej informacji na Stronie 11. Zmiany w Regulaminie nie mogą naruszać praw nabytych przez Uczestników Konkursu. 12. Niniejszy Regulamin jest dostępny w Serwisie oraz w wersji papierowej w siedzibie Organizatora. 13. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za prawidłowość i terminowość doręczenia przez pocztę przesyłek wysyłanych w związku z prowadzeniem Konkursu. 14. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowe wypełnienie Formularza, zmianę adresu elektronicznego lub za nieprawidłowe podanie informacji, uniemożliwiających przesłanie Nagrody Uczestnikowi. W przypadku nieodebrania Nagrody, Uczestnik traci prawo do Nagrody, a Organizator nie będzie zobowiązany do jej przyznania innej osobie. 15. Biorący udział w Konkursie potwierdza, że wyraża zgodę na udział w Konkursie na zasadach określonych w Regulaminie. 16. Niniejszy Regulamin jest jedynym dokumentem mającym wiążącą moc prawną w zakresie realizacji Konkursu. ORGANIZATOR