Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość dzustin
ok, ja wszystko rozumiem, tylko odpowiedzcie mi na dwa pytania : 1. Czy za przesyłke się płaci? 2. Co piszecie w e-mailach do tych firm ?

Gość Paulaess
Ja sie coś nie mogę zarejestrować na tą str look4win...wpisuje wszystko dobrze a wyskakuje mi taki komunikat; Adres oprócz liter i cyfr, może zawierać tylko /span class="znaki"/ / " ` . , - //span/ oraz spacje

a mi wczoraj przyszla kartka z xx by mexx....super zapachy...chyba sobie kupie WILD ;;;:Polecam;;

Gość Emma11112
a dla mnie z tych karteczek co przysyłają to najlepszy jest zapach NICE!!! ten zapach wild jest ble ble ble okropny taki słodki i wgg mi się nie podoba , jeszcze jak dostałam tą karteczke z zapachami to nawet ładny był ten zapach wild ale nice był o wiele ładniejszy, ale jak poszłam sobie do drogeri kupic te perfumy w powąchałam tester tego zapachu wild to był okropny o wiele gorszy niz na tej kartce i wgg jakiś inny i kupiłam sobie nice!!!! zapłaciłam 94 zł a potem w innej drogeri widziałam za 89,99 tańsze al już kupiłam !!!! Ja polecam nice a wild zdecydowanie NIE!!!!

Gość karolcia7801
Mi osobiście najbardziej podoba się wild :):)

Gość Gabrysia1333
Hej jestem tu nowa czy moglibyście mi powiedzieć co trzeba zrobic by dostac tą koszulkę z Orange???:-)))))Prosze o szybką odpowiedż!

Gość aakk
Wyślijcie puste e-maile na mój adres, a wyśle wam zaproszenie do maybelline i nivea, dzięki którym dostaniecie od nich darmowe próbki alina-bd@wp.pl

Gość malamut
Po potwierdzeniu mojej wygranej na stronie Otrzymałam informację od look4win, że jako wygrywający mogę zaprosić 9 kolejnych osób (było 10 ale jedno już wykorzystałam) które po zarejestrowaniu na stronie poprzez link: http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=kowalskam będzie miało zwiększone szanse na wygraną w systemie o około 73%. Nie wiem czy działa ale możecie spróbować, być może otrzymacie dzięki temu bonusowe punkty - i to one zwiększają tak szanse. Więc kto pierwszy ten lepszy!

Gość Emma11112
A jak już coś wygraliście na L4W to skad to wiedziliście??? trzeba oglądać reklamy!!! i co jak juz obejrzeliście reklame to gdzie pisało że wygraliście??? i ile mieliscie punktow jak wygraliści????

Gość Emma11112
a i czy mieliście jakieś polecone osoby???

Gość aakk
Wyślijcie puste e-maile na mój adres, a wyśle wam zaproszenie do maybelline i nivea, dzięki którym dostaniecie od nich darmowe próbki alina-bd@wp.pl

Gość Gabrysia1333
hej koleżanki proszę skończcie z tematem look4 proszę tylko piszcie bardziej sensowne rzeczy typu gdzie można dostać darmowe próbki:-P

Gość Gabrysia1333
U mnie dziś : -Zdjęcia z Cannona -Tester bieli -Katlog wiran -Próbki od TENY -Mapa polski Czekam na nastepnę adresy darmowych próbek:-D

A u mnie dzisaj aż dwie koperty z Discreet ;) w każdej po 2 rodzaje wkładek czyli w jednej kopercie jest 4 wkładki o 2 rodzajach..czyli mam razem 8! :P

Gość aneciulka151
http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec =aneciulka151 Napewno coś wygracie!!Zarejestrujcie się a sami zobaczycie!!! To nie jest żaden kicz,zresztą sami się dowiecie!!!Serdecznie polecam!!!Wystarczy chwilka dziennie!!!

Gość idiotka do kwadratu
aneciulka-JESTEŚ TAK GŁUPIA ŻE AŻ MI CIE SZKODA S-\P-A-D-A-Ć Z TYM LOOK4WIN

Gość Madalynn
wonka872 Ja również zamówiłam (kilkakrotnie) wkładki dicreet ale zawsze przychodzą takie same (różowe) co zrobić, żeby przyszły inne?

Gość Gabrysia1333
HEJ DZIEWCZYNY PRZYSŁALI MI Z YVES ROCHER TAKI E-MAIL Szanowna Pani Gabriela Zawadzka, Wiadomość dotycząca Pani wrażliwości na niektóre produkty zwróciła naszą uwagę. W trosce o bezpieczeństwo naszych klientek, wysyłamy osobną przesyłką różne próbki i radzimy przeprowadzić test przed użyciem nowego kosmetyku. W tym celu, wystarczy przez kilka kolejnych wieczorów nanieść próbnie odrobinę produktu na skórę przedramienia, zawsze w tym samym miejscu. Po tym teście będzie mogła Pani stwierdzić czy po danym produkcie występuje reakcja uczuleniowa czy nie. W przypadku reakcji uczuleniowej, radzimy nie używać danego produktu i poinformować nas o tym Pozostajemy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań z Pani strony i przesyłamy wyrazy szacunku. Zapraszamy do złożenia zamówienia. Pani numer Klienta: 16008005. CZY TO ZNACZY ŻE WYŚLĄ MI DARMOWĄ PRÓBKĘ????oDP.

Gość Jawo
U mnie dziś 2 pierwsze listy: -Zdjecie z Canona -5 próbek tkanin z dekoria

Gość kozuchuska93
wiecie co zaraz dstane tu chle.y ludzie czy wy umiecie wczyat wy.ier.alac z tym L4W ja ci nie bronie w to grac tylko no soryyy ja juz swira dostaje od tego sza.su ludzie troche logicznego myslenia gralam w L4W jakies pol roku milam ponad prawie 200pkt i co wielkie g.wno tam wygrywaja jak w totolotku 1na milion! zaluzcie sobie osobny dzial na froum i piszcie o tym durnym L4W a z tad wypie.dalac!!!!!!!

Gość kozuchuska93
tak tak tzn ze wysla a przynajmiej powinni ;) gdzie zamawials te probi z dekorii? u mnie dzis 2paczki wzory zaproszeni i jakis sotos ulotek niemam pojecia co to jest xDD

Gość Jawo
Właśnie szukam bo chce zamówić 2 raz jak co to podam

Gość kozuchuska93
o thx ;* a długo czekałs?