Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna jest super

CZY WG WAS MOJA DZIEWCZYNA NAPRAWDE JEST ZA GRUBA??

Polecane posty

Gość moja dziewczyna jest super

kumple mowią mi ze moja dziewczyna jest ładna ale za gruba. wkurza mnie to jak cholera a kiedy podaje im jej wymiary to sie smieją ze laska z niej raczej nie jest wy sie znacie na wymiarach jak to kobiety dlatego pytam co jest nie tak w wymiarach mojej dziewczyny?? jej biust :96cm jej talia: 70 cm jej biodra:94 cm jej waga:61 kilogramow jej wzrost:169 cm czy nie wydaje sie wam ze kumple mowia mi to z zazdrosci ??

Gość wg mnie stary to ona ma
wymiary chudej a nie grubej pozatym to normalne ze kumple zazdroszczą lasek ładnych kolegom bo sami by chcieli miec takie. wage ma idealna jak na swój wzrost wysoki więc jest w porzo . wymiary niestety w tali nie są najlepsze ale reszta naprawde fajnie.///// ??????????????????????????????? czemu sie przejmujesz kumplami??

Gość jak jest proporcjonalnie
zbudowana to na pewno jest śliczna :) wg mnie wymiary są ok 🖐️ (troszkę w pasie mogłaby zeszczupleć, ale tak z 3-5 cm)

Gość no nie wiem/////
ja mam 169 i waze 53 a nie jestem zadna anorektyczka

Gość ja mam 168 i 65kg
i jestem szczupła, chuda nie, szczupła jak najbardziej

Gość adadadd
ale sie usmiałam- w pasie zeszczuplec o 3 cm, a kto te centymetry zauwazy. Dziewczyna ma figure jak marzenie.

Gość to było niezłe
mogłaby zesczupleć w pasie ze 3-5cm!:) rzeczywiście jakby zeszczuplała te 3 cm to byłaby kolosalna różnica, na korzyść oczywiście:) wy to się do wszystkiego przyczepicie!

do adadadd akurat widać to :P im szczuplejsza talia tym bardziej wyeksponiwany biust, śmiej się, ale po ciuchu ;) dobry jest hulahop i basen:)

do to było niezłe i kolejna czepialska, przecież napisałam, że wymiary ma ok i na pewno wygląda ślicznie, a wy dopisku w nawiasie się uczepiłyście jak rzep psiego ogona :O

Gość ejj waże więcej niż ona
nie mam ani wałeczków ani wielkiego tyłka... macie skrzywiony obraz szczupłej dziewczyny dla was dziewczyna musi wyglądać jak Viktoria Beckham żeby o niej powiedzieć całkiem szczupła.... dziwicie się potem skąd się biorą anorektyczki jak ktoś mowi o szczupłej dziewczynei że wygląda jak pączek to ciężko się nie załamać a propos pączków w czwartek tłusty czwartek :P:P:P:P:P:P

Gość GHGHGH
JEST WG MNIE ZAJEBISCIE ZGRABNA !POZAZDROSCIC WAGI I WZROSTU TYLKO ORAZ BIUSCIKU..

Gość jahjkhqd
szczuplutka???? chyba na głowa ktoś tu upadł.....

Gość GHGHGH
CHUDA JEST A CO??

Gość To bzdura
po pierwsze to sa bardzo szczuple wymiary po drugie co ci strzelilo do glowy podawac kumplom wymiary ukochanej- co to jest krowa na sprzedaz!? po trzecie kumple sie smieja predzej, ze taki glupi jestes. po czwarte- gdybym to ja byla Twoja dziewczyna i dowiedzialabym sie ze mnie przed kumplami tak przedstawiasz ze szczegolami, zerwalabym z Toba i smialabym sie z Ciebie do smierci.

Gość adadadd
Przywalił z grubej rury jak Andrzej Lepper i trudno mu nie przyznać racji. Lubie takich.

Gość adadadd
przywaliła... przepraszam

Gość To bzdura
Dziekuje ;)

Gość konirc swiata
myslalam ze tylko baby sie przemuja wymiarami. ale zeby facet babe centymetrem?! A w reku i oku miary nie ma. jak kiedys bywalo? i sam nie wie, co dobre? musza mu koledzy mowic? Zniewwiescienie totalne.

Gość dziewczyna na pewno nie jest
CHUDA, a wygląda NORMALNIE wiem, bo sama mam dokładnie ten sam wzrost, wymiary 86-64-90 i do chudzielców nie należę, a jednak mam sporo mniejsze wymiary i ważę dużo mniej niż Twoja dziewczyna, bo 52kg

Gość To bzdura
No jesli za chude wymiary przyjmujecie kij od szczotki, to rzeczywiscie straszna grubaska i moja przedmowczyni tym bardziej.

Gość To bzdura
Tylko w zwiazku z tym nie wiem jak takie grube spaslaki jak Jennifer lopez czy tyra Banks wogole dostaly sie do tv...

Gość GHGHGH
JENIFER LOPEZ MA 172 CM WZROSTU I WAGE 65 KILO

Gość Gwiazdka ***
Albo takie "spaślaki": Salma Hayek Monika Bellucci Joanna Brodzik Katarzyna Cichopek Beyonce......................... porównajcie sobie te panie z taką Nicole Riche, ..:O No zdecydowanie prawdziwe kobiece kształty mają te pierwsze. Nie straszą chudością.

Gość SUPER TEMAT
teraz spaslaki beda na sile udowadniac ze wymiary ma zajebiste, i ze na bank jest szczupla, sory ale ja nie wierze laska ktore pol dnia siedza na forum o dietach:O

Gość Gwiazdka ***
Wymiary ma zjebiste, chuda nie jest :P

Gość SUPER TEMAT
jasne a co ty jestes dietetyczka jenifer lopez:O jak ty wierzysz w to co jest napisane w brukowcach to ci szcerze wspolczuje:O

Gość nie moge z wami
Ma ladne wymiary, typowe dla szczuplej sylweytki 70 talia, 94 pupa to nie duzo, to szczuplosc, nie chudosc, a chude wcale nie jest najlepsze a te co pisza, ze to grubosc to faktycznie popierodlone laski, zazdrosne, albo maja jebla na punkcie kosci

Gość GHGHGH
nie w brukowcach czytalam tylko jenifer tak sama mowila w programie jakims na mtv.

Gość OJCOBÓJCZYNI
Ci kumple są pierdolnięci we łby! Ona nie jest gruba jest normalna! Tylko nie jest anoreksją. A twoi kumple będą popierać figury lasek anorektycznych dlatego tak ci gadają.