Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna jest super

CZY WG WAS MOJA DZIEWCZYNA NAPRAWDE JEST ZA GRUBA??

Polecane posty

Gość Gwiazdka ***
Dziewczyna autora topiku ma zajebiste wymiary.

Gość To bzdura
Kazdy jest jaki jest. Swiat jest tak urzadzaony ze sa rozne wymiary roznych osob i po co z tego robic wyscig szczurow - kto pierwszy kto chudszy. Uwazam ze najwazniejsze to byc zdrowym, jesc prawidlowo, wtedy i mozg ma sie zdrowy i nie panikuje sie - ze przy wymiarach zblizonych do miss pieknosci dalej jestem za gruba. Ani nie osadza sie innych.

Gość thyh
Nie wierze w to, ze kumple tak mowia Facetom zazwyczaj takie laski sie najbardziej podobaja Wystarczy popatrzec na komentarze fotka pl Ja tam mam zdjecia- to mi pisza, zebym sniadanie jadlam lub "sory ale wygladasz jak anorektyczka " itd A wcale nie jestem wychudzona mam 164 cm, 47 kg wagi 62 cm w talii, 86 w pupie, 47 w udach rozmiar 34-36, szczuplosc ale zeby od razu anorektyczka ??!!!

Gość aksasmitna
o fuck gruba? ty chyba szalony jestes i!dealne wymiary normalnej kobiety nie wieszaka i ma to co wedlug mnie najwazniejsze biodra atrybut kobiecosci i napewno figure klepsydre czyli tak najbardziej poZadana przez facetow a twoi kumple zazdroszcza i czepiaja sie byle czego!nie sluchaj ich tylko badz dumny ze swojej kobiety pozdrawaim

Gość thyh
dokladnie, biust ma, pupe- choc to nie duzo, te 94, sama kiedys tyle mialam i tylek nalezal do szczuplych

Gość szczupła i zgrabna
cóż, nie czytałam całego, ale przy wzroście 169 i wadze 61 jest gruba.. moze nie gruba, ale na pewno pulchna.. talia 70?! to jest brak talii.. może nicille richie to nie jest szczyt marzeń, ale rozmiar 40/42 monici belluci też nie:o z pięć kilosków mniej i będzie cacy:)

Gość lalka 85
jest gruba?? no tak zapomnialam ze swiatem rzadza wieszaki i dzieki temu polowa kobiet o normalnej sylwetce zapada na anoreksje i sie glodzi przez takie chore myslenie!

Gość Gwiazdka ***
Jest szczupła, nie chuda i nie gruba tylko szczupła!! Pulchna??? Matko i córko, to w takim razie większośc lasek na ulicy jest pulchna :O

Gość ghghghg
bo wiekszosc lasek na ulicy jest pulchna w Polsce..taka prawda.rzadko zdrarzy sie szczupla i fajna laska na ulicy..

Gość woooooowwwww
hmmmm tzn ze albo mam bardzo drobne kosci, albo poczatki anoreksji..... bo jakos tez waze 61kg ale mam 10cm wiecej - 179cm i zdecydowanie chce schudnac z bioder (94) i talii (66) biust moglby sie ostac :) (90)

Gość Gwiazdka ***
To muszę kupić okulary, bo ja jakoś tej pulchności nie wiedzę :D Mam 165 cm, ważę 55 kg i widze na ulicy mnóstwo takich moich klonów. Ale nie wyglądam grubo i nie czuje się gruba, uprawiam jogging i chodze na basen. Bardzo zazdroszę takiej Bellucci, bo wygląda bardzo kobieco i zmysłowo.

Gość ghghghg
a ja widze same pasztety z wielkimi tłustymi brzuchami wydetymi i boczkami ..

Gość szczupła i zgrabna
ghghgh - ja też dokładnie takie widzę... może w warszawie tylko tak jest - reszta szczuplutka, zgrabniutka, śliczniutka...?:o

Gość thyh
70 cm w talii to nie duzo, to szczupla talia, choc nie osy co innego 75-80, to juz jest problem, ale talia 70 cm to szczupla, normalna talia, wiekszosc nastolatek taka ma

Gość aaaaaaaaaaaaeaaaaaaaaaaaaaa
a ja w poznaniu widze same laski...

Gość do GHGHGH
jenifer lopez nie ma 172 com wzrostu!!!! ona jest malutka jak szakira czy;li około 150cm moze troche wiecej,ale jej wzrost oscyluje w granicy 150-164. i z tego co wiem ma szerokie biodra i nieduzy biust? czy mimo to mozna o neij pwiedziec ze cos z nia nei tak? NIE! jest bardzo kobieca, ładna i zgrabna. a do autora topiku: słuchaj chłopcze jestes z dziewczyną dlatego zeby podobała sie Twoim kolegom czy Tobie? zastanow sie czy to jest najwazniejsze. powiedz raz i drugi klegom zeby sie odpier*** i wiecej o tym nie usłyszysz.

Gość fgfgf
jenifer lopez ma 170 cm wzrostu

Gość ehhhhhhhhhhhhhh
a ja mam 161 cm i waże 47 kg i wcale nie wygladam jak anorektyczka.na moje oko to dziewczyna ma bardzo kobiece kształty i jesli chodzi o to jest ok ale z tymi kilogramami to troche dużo. Modelki przy wzrosci 170 i wyżej zwykle nie waża nawet 50 kg. A poz tym kazdy woli coś innego. W kazdym razie z takimi wymiarami raczej nie powiedzialabym ze dziewczyna jest szupła , no powiedzmy , normalna

Gość uiugggggggg
modelki.. no wlasnie nie kazdy chce byc modelka - rozmiar 0 to nie dla wszystkich szczyt marzen - to do tej powyzej! jestem szczupła - całe życie, mam 2 kg niedowagi nawet, przyzwyczaiłam sie do tego i dobrze mi z tym. a tu na kafe to juz słyszałam ze jestem anorektyczka i grubaska która powinna schudnac mimo iz wage mam non stop taka sama. Chore... ale laski o takiej figurze jak autora topiku sa bardzo ładne i kobiecce..

Gość moze i jestes
no dobra piszesz ze masz 2 klilo niedowage wiec jaka masz wage i wzrost??

Gość misia22 m
ja mam 168, waga 59 biust 93 talia 70 biodra 94 i co ? jestem szczupla! nie gruba ani chuda tylko w sam raz!!! faceci jak zakladam kuse bluzeczki i spodniczki(szczegolnie w lato) odwracaja sie za mna z "wywalonymi jezorami" i zaczepiaja !!!

Gość misia22 m
dlatego autorze tego tematu daruj sobie z takimi komentarzami kolegow bo napewno sa zazdrosni albo sa jeszcze na etapie gdzie podobaja im sie tylko chude-niekobiece nastolatki.

Gość buahahahhhahaaaaaaaaaaaaaaaaa
cytuje: ehhhhhhhhhhhhhh a ja mam 161 cm i waże 47 kg i wcale nie wygladam jak anorektyczka.na moje oko to dziewczyna ma bardzo kobiece kształty i jesli chodzi o to jest ok ale z tymi kilogramami to troche dużo. Modelki przy wzrosci 170 i wyżej zwykle nie waża nawet 50 kg. A poz tym kazdy woli coś innego. W kazdym razie z takimi wymiarami raczej nie powiedzialabym ze dziewczyna jest szupła , no powiedzmy , normalna :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nie jest szczupla, jest normalna.... :D:D:D::D:D:D czyli jaka? hahahhahhahaa:D:D:D:D:D

Gość mala miiiiniaaaa
CZYLI W SAM RAZ ALE NIE SZCZUPLA.. W SAM RAZ TO ZNACZY ANI NEI ZA SZCZUPLA ANI NIE ZA GRUBA.. MA DUZO TŁUSZCZYKU NAWET..

normalna = szczupla :P - anorektyczna = szkieletor - chuda = bardzo szczupla - normalna = szczupla - przy kosci - gruba - pulchna = puszysta = otyla bo jesli waszym zdaniem chuda=szczupla to jestescie niezle porabane :D:D:D:D

Gość a skad wiesz ile
ma tluszczyku? kazdy ma inna budowe. poza tym -kto powiedzial ze nadmiar go w okreslonych miejsach jest be? laski maja dziwne przekonanie o tym ze tluszcz niewazne czy w ciele czy w jedzeniu jest ZŁYYYYY, to jest jakas obsesja!!!!!

w sam raz = normalna = szczupla... zdrowy czlowiek wyglada normalnie, ani chudo, a ni grubo, czyli szczuplo!!!!!!!!! :D

Wymiary, wzrost i waga to nic, liczy się wizualny efekt. Można ważyć 50 kg, ale mieć taką figurę, że wygląda się na więcej. Myślę, że kumple nie zazdroszczą Ci dziewczyny, ona im się zwyczajnie nie podoba, ale nie mają taktu i mówią o tym głośno. Ty też komentuj ich dziewczyny najlepiej jak potrafisz (:P), zobaczysz jak będzie im \"miło\". Ja osobiście nie ważę się, nie mierzę i jedyne co wiem, to to ile mam wzrostu. Dałam sobie spokój z miarą i wagą, bo w końcu sama wiem czy przytyłam, czy nie, waga nie musi mi tego udowadniać. Kumple powiedzieli Ci, że Twoja dziewczyna jest za gruba, Ty się zmartwiłeś i postanowiłeś zapytać nas o zdanie? A jak my Ci napiszemy, że sądząc po wadze i wymiarach Twoja dziewczyna jest za gruba, to co zrobisz? Zerwiesz z nią? Bądź z dziewczyną, która się Tobie podoba i która dla Ciebie, a nie dla Twoich kolegów jest idealna. To Ty z nią jesteś, Ty z nią jesz, śpisz i przebywasz, a Twoi kumple mogą co najwyżej popatrzeć i skomentować. Zauważyłam, że trwają domysły odnośnie wzrostu Jennifer Lopez. Na tej stronce podano, że Lopez ma 168 cm wzrostu: http://www.kinomaniak.pl/osoby/jennifer_lopez/biografia.php