Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna jest super

CZY WG WAS MOJA DZIEWCZYNA NAPRAWDE JEST ZA GRUBA??

Polecane posty

Kierować się opinią kumpli odnośnie wymiarów swojej dziewczyny??? TRAGEDIA!!! Biedna dziewczyna mająca takiego chłopaka... Moim zdaniem wymiary ma normalne. Mężczyźni lubią kiedy kobieta wygląda jak kobieta, kiedy ma biust i pupę, a nie kości i skórę.Wiem, bo sama mam anoreksję i nie sądzę, żeby dla normalnie myślącego mężczyzny moje ciało było atrakcyjne

Gość Jennifer Lopez ma wymiary
68-66-109

Gość Jennifer Lopez ma wymiary
sorki, oczywiście miało być 86-66-109

Gość nie przejmuj się
te wymiary sa naprawdę bardzo dobre i myslę że twoi kumple ZAZDROSZCZĄ CI twojej dziewczyny - kto nie chciałby mieć laski z duzym biustem i talii osy? a jezeli według ciebie jest ładna na twarzy to to napewno zazdrość ;)

Gość ja tez mysle ze chca cie nakre
cic zebys sie tym poprezjmowal i ew. rzucila ja aby oi mogli sie nia zajac szczegolnie ze ladna jest:D:D:D a ty taki podatny na sugestie..ojjjjj chlopie!!!

Gość fggfbgfhhgfghf
Pewnie że za gruba. Ale to kwestia gustu. Mi się podobają chude, np. 170 cm wzrostu przy wadze 55 kg.

Gość 70 cm
70 cm w talii to ma moja mama po urodzeniu trójki dzieci ;)

Gość masterro
za gruba, ja lubię chude z wyraźnymi cyckami, moja recepta na wagę: prawidłowa waga = wzrost minus 110

Gość mózg wam się skurczył
Dziewczyna ma IDEALNĄ WAGĘ i BARDZO DOBRE WYMIARY!!! Niektórzy tutaj są żywym dowodem na to, że restrykcyjna dieta powoduje skurczenie się mózgu. Nie wierzę, że wy za idealną ZDROWĄ WAGĘ bierzecie wagę MODELKI!!!!!!!! MODELKI to CHODZĄCA ŚMIERĆ! Te kobiety mają 15-20 kg niedowagi!!!! zapamiętajcie sobie raz na zawsze, ZDROWA WAGA dla kobiety to: WZROST MINUS 110 Czasami można ważyć o kilka kilo więcej niż wskazuje ten wzór z powodu większej masy mięśniowej lub solidniejszego kośćca i nie mieć nadwagi. Czyli dziewczyna o wzroście 169 powinna ważyć 59 kg!!!!!!!!!!!!

Porypało już wszystkich doszczętnie!!! Za gruba ta dziewczyna??? Przecież ideał kobiety to proporcje: 90/70/90 więc laska jest niemal idealna. Wzrost w stosunku do wagi też ma w porządku. najważniejsze, że facet ją kocha taką, jaka jest, a kumple mu zwyczajnie zazdroszczą... Żal mi ludzi uważających za ideał piękna anorektyczki poniżej 50 i 40 kg :| Miłośnikom sexu z takimi \'wieszakami\' polecam wybrać się na łowy na cmentarzu - wyjdzie na to samo.... Żal :/

Moje niedopatrzenie: idealne wymiary 90/60/90 .... a to, że laska w talii ma parę cm więcej, nie oznacza, że jest za gruba!!! jak się człowiek na ogląda w telewizji programów (różnej treści) produkowanych w Wielkiej Brytanii, to dopiero wtedy zaczyna doceniać to, jak wygląda. Wystarczy zobaczyć, że tam 3/4 społeczeństwa to otyli ludzie i dobrze im z tym. Dla nich dziesiątki kg nie stanowią problemu bo dobrze czują się w swoim ciele, a tu laska nie ma idealnych proporcji i od razu tragedia wielka :/ Kto w dzisiejszych czasach jest idealny ? Chyba tylko Pan Bóg (jeśli ktoś w niego wierzy) :)

Gość oldżi
głupi jestes, ze nawet sie pytasz! według mnie wymiary ma naprawde perfect, gdyby wazyła te 5 kg mniej ciekawe czy jej skóra by była taka miła w dotyku jak jest teraz. zamiast zachecac/zmuszac jej do chudniecia, dbaj o to, by miała duzo ruchu. I zeby za te 20 lat, gdy Ci urodzi dzieci, miala nadal tak kuszącą figurę!

Gość gfthrhrhytyhy
Mogłaby schudnąć do 55 kg, będzie spoko. Przy tej wadze jak dla mnie trochę za gruba.

Gość drobne oświecenie
pobieżnie: waga = wzrost - 100+/-5 czyli mając 169cm wzrostu powinnaś ważyć idealnie 69kg a, w górnej granicy normy 74kg, w dolnej 64kg. Poza tym niektóre głupole nie znają powiedzenia; kochanego ciała nigdy za wiele!!!! Polecam temat "Chudnij bez wyrzeczeń" zawierający dokładny wzór WMC na wagę ciała, wzór uwzgl. wiele czynników. Oto link do strony: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość drobne oświecenie
Poza tym prawdziwi mężczyźni niechętnie idą do łóżka z kościotrupem, by się nie pokłóć o wystające żebra, buahhhha!!!!!!! Zobaczcie jaka tęga a jaka seksowna: http://img402.imageshack.us/my.php?image=niezamaszyna130505gzjy6.jpg Drogi chłopie, masz laskę ekstra, więc nie zwracaj uwagi na debili, poniał?

Gość yhyhjuujju
To ma być seksowne? Fuj, obrzydliwe, jakie zwały tłuszczu i celulit do tego masakra. Nie wyobrażam sobie walić w takie wielkie świńskie siedzenie

a ja waże 61 kg i mam 180cm...wcale za chuda sie nie uwazam mogłabym troche zeszczupleć.... twoja dziewczyna przy takim wzroscie na pewno jest gruba....

Gość gametka
Na moje oko to ona nie jest gruba. Chuda tez nie jest, taka przeciętna. No i dość cycata. Zalezy, w jakim wieku jesteście. Jak przed 20, to dziewczyny raczej sa mniej "kobiece", bardziej plaskie, więc może ona od nich trochę odstaje. Ale jak macie ok. 25 lat, to to raczej norma, takie gabaryty

Gość NataK2
więc właśnie to zależy czy macie naście lat i w tym wieku większość dziewczyn niema ;zaokrągleń; a po 20tce nabiera się kształtów raczej....lub po środkach anty hormonalnych...

Gość dgggt
Gruba jest i tyle. I będzie z wiekiem coraz grubsza. Po co się męczyć z dziewczyną która się do końca nie podoba? Lepiej poszukać jakiejś chudej.