Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona...123

ślub 14-15 czerwiec 2008....

Polecane posty

Gość ona...123

czy ktoś już tak daleko planuje? jaki pierwszy utwór? czym do ślubu? mi sie marzy slub jak na filmie.. 2-u osobowy mały samochód najlepiej jakiś starszy model ale zadbany cabliolet aby wywiewał długi welon w którym tylko młody przyjeżdża po młodą a za autem kilka rzędów puszek:) no czad normalnie:) ale pewnie nie na tradycje polską i krytyczne oko starszych ludzi..

Ja będę ślubować 7. czerwca 2008 :) Też podobają mi się stare samochody, ale w tej kwestii jeszcze się nie rozglądałam :)

ja mam slub w tych dniach :):) i tez chcemy jechac takim starym autkiem :P:P a na pierwsza piosenke chyba wezmiemy Sting Shape Of My Heart

a my chcemy wziąć \"You\'re always on my mind...\" Elvisa :)

hey ja mam koscielny 19.lipiec. co do auta to do kosciola napewno pojedziemy bryczka ...oczywiscie jak pogoda dopisze... a na sale pojedziemy albo audi a8 albo chrysle 300c . A co do piosenki to jeszcze nie wiemy. podobaja nam sie t.grelewicz-zawsze bede kochal cie kindla-z kims takim jak ty i wiele innych

Gość zonqa
ja mam 14 czerwca ja sie o samochod nie martwie bo porzyczymy od znajomych lub od kogos z rodzinki a o piosence jeszcze nie myslelismy :)

Gość zwariowane desperantki
:(

Ja tez slubuje 7 czerwca:) Ja mam zarezerwowany tylko lokal..zdazylismy w ostatniej chwili bo nie maja terminow wolnych juz nawet na wrzesien 2008..jeszcze tylko jakis fajny dj jak najszybciej a co do reszty moge odetchnac i stwierdzic ze jeszcze kupa czasu:))))

Wszystkim przyszłym pannom młodym gratuluję!! Ja też wychodzę za mąż 14 czerwca i szczerze powiedziawszy chyba jeszcze to do mnie nie dotarło tak do końca ;) Ale chciałam zapytać o coś innego. Jak tam Wasze nauki przedmałżeńskie? wybrałyście standardowy czy przyspieszony \'kurs\'? My właśnie jutro idziemy na drugie spotkanie. O planowaniu rodziny będzie. Aż się nie mogę doczekać, żeby posłuchać co ciekawego bedą mieć do powiedzenia. Pozdrawiam Was. :)