Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df

A JA GO ODZYSKAM !!

Polecane posty

Gość df

Odzyskam bo Go kocham, bo bardzo tego pragne, bo jest dla mnie najważniejszy. Argumenty nie wchodzi się do tej samej rzeki nie docierają do mnie bo wiem, że pierwszy raz w życiu spotkałam kogoś takiego. Do niczego go zmuszać nie będę, o nie ! Wiem, że będziemy szczęśliwi ! BARDZO !

Gość qwertyuiio
Marnujesz czas i zdrowie

Gość Fionnka
a on jest z inną?

Gość df
Nie, jest sam. Marnować czas dla miłości-bzdura :o

Gość jjjjjjjjja
a jak nie bedzie chcial??

coz za pewnosc siebie:) podziwiam :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość df
Pozytywne myslenie, ja nie mam zamiaru analizac sprawy w ten sposob ze bede przygnebiona, smutna i nieszczesliwa. JA wlasnie bede szczesliwa i ON bedzie szczesliwy !! Musimy tylko do tego dojrzec !

Gość pytajjaca
A mi sie uda. Pojde do niego, zrobie mu loda, potem dam mu pokaz zabawy z kolkiem osinowym, a na koncu pozwole zeby mnie obmacal. Po czyms takim znowu bedziemy szczesliwi.

Gość pytajjaca
bo ja tez chce odzyskac swojego faceta!

Gość df
Martisha a wierzylas tak naprawde ze Ci sie uda ? Tak ze mialas pelne przekonanie ze tak wlasnie sie stanie ? Ze moze nie teraz ale za kilka miesiecy, rok ? Jestes w stanie sobie powtarzac kilka razy dziennie " jestem z nim szczesliwa, on mnie kocha i ja jego kocham, akceptujemy siebie, ufamy sobie " ... Po co myslec " nie uda mi sie , na pewno mi sie nie uda " , skoro wlasnie marzenia sie spelniaja ? Po co wciaz wklejac smutne buzki, trzeba uwierzyc w siebie i swoje szczescie !!

Df a jak zamierzasz go odzyskac? co zrobisz? On Cie zostawil i czemu? dlugo byliscie razem? Kochana ja wciaz wierze ze on wroci... choc to glupie myslenie moje

Gość Fionnka
A ile czasu minęło od waszego rozstania?

Gość df
Ja bylam zbyt glupia i nie docenilam, poczulam sie zbyt pewnie, zrozumialam gdy zniknal z mojego zycia. Ale z calych sil wierze ze go odzyskam, ze to ten czlowiek ktorego szukam cale swoje dotychczasowe zycie ! Cos takiego chyba sie czuje !

Gość df
Martisha** ale zobacz jak niesmialo wierzyc , zaraz piszesz ze to glupie mysli, a ja wierze, ufam i jestem pewna ! A dlugosc zwiazku nie ma tu nic do rzeczy, liczy sie uczucie, w ktorym nie ma mowy by pomylic kochania z przywiazaniem. Ja go kocham, wiem to !

Ja coś takiego co Ty czuję do mojej byłej dziewczyny. Niestety ona jest z innym i jest szczęśliwa :( Czasami warto jednak pogodzić się ze stratą, żeby potem mniej bolało.

Gość df
Przepraszam za te wszystkie literowki. Aleksiej trzeba wierzyc, bo wiara czyni cuda !!!!

df > ja już nie wierzę, próbowałem ją odzyskać, nie mam już nadzei.

Kochana ja walczylam 2 lata! i co? i nic a wiara i nadzieja sa, chociaz tylko utrudniaja zycie Zycze Ci, zebys nie zmarnowala tego czasu i zeby on to docenil

Gość df
Aleksiej jesli juz pogodziles sie ze strata dziewczyny, zacznij wierzyc ze i Ty wkrotce zakochasz sie calym sercem ! Po co znowu ten pesymizm !!

Gość df
Martisha** ale co On Ci mowi ze nie kocha, ze nie chce byc z Toba ? Czy np. z jakis innych powodow nie mozecie byc razem ?

Gość df
Aleksiej no i widzisz w czym tkwi problem, w Twoim nastawieniu ! Powtorze jeszcze raz wiara czyni cuda !!

Gość a może chce
Podobno to jest typowo kobiece działanie, że docenia co straciła , gdy już straciła . -- nazwałabym to inaczej, odzywa sie w niej łowca. Aby pokazac innym, ze ona bedzie miec to, czego ktos jej broni, bo uwaza za swoje. Nie ma to nic wspolnego z miłoscia Oan rywalizuje z obecną

Gość lola111
tez chce odzyskac , ale zdaje sie ,ze mnie łajza zdradza i uwąza , ze ja tego niewiem , nie wiem czy udawac , ze nie wiem , czy mu przywalic , zeby rozum odzyskał

Gość df
a może chce :D Daj spokoj. Nie ma obecnej. I nie mam zamiaru polowac ja tylko bede starac sie odzyskac swoje szczescie !

Gość df
pierwszy-lepszy , nie potrafie dojsc do ladu ? Co masz na mysli ?