Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLCIA 22

spóżnia mi się okres choć biorę tabletki od ok 2 lat regularnie

Polecane posty

Gość OLCIA 22

spóżnia mi się okres 7 dni choć biorę tabletki od ok 2 lat regularnie, miałm ostatnio troche stresu na sesji egz. czy to może wpłynąć na opóźnienie okresu? Mam iść do ginekologa za tydzień. Ale testu nie robiłam. Pomóżcie bo zwariuję?

Gość madga
Hej lepiej zrób test będziesz spokojniejsza być może spoźnia się przez stres ale najlepiej zrób test Zresztą i tak lekarz będzie ci kazał najpierw test bo tak było w moim przypadku Nie chciała mnie zbadać lekarka powiedziała że jak będzie wynik pozytywny to mam się dopiero do niej zgłosić

Gość madga
a jakie bierzesz tabletki bo ja brałam rok temu yasmin i zrobiłam sobie roczną przerwę poprostu mi nie podeszły a teraz lekarka zapisał mi mercilon ale nie wiem jak on zadziała Wiesz moze jaka jest opinia na te leki?a i jeszcze jedno powinnam pierwszą tabletke wziąsć w 1 dzień okresu ale jeszcze je nie wykupiłam a okes dostałam dziś czy wiesz moze czy stanie się coś że wezmą ję jutro z góry dzięki z odpowiedź

o kurwa jak widze kobiety piszące \"zrób test bedziesz spokojniejasza\" to rzygam. myślisz że ona nie wie że może zrobić test?:o boże co za ludzie. co do problemu....to jeśli brałas regularnie to nie możesz być w ciąży. zwłaszcza po dwóch latach brania jest trudno zrobić cokolwiek by obniżyć skutecznośc i zajść....po takim czasie może się natomisat pojawic takie nagromadzenie hormonów że plamienia przestaje występować. podobnie było u mnie gdy brałam cilest. po 3 latach nie wystąpiły dwa plamienia z rządu. wiec zmieniałam tabletki i tyle. nie martw się na zapas i nie słuchaj wariatek:o co do drugiego problemu to jak wezmiesz w 2 dzien okresu nic sie nie stanie. można wziąc do 5 dnia ale trzeba się zabezpieczac dodatkowo [rzez 7 dni bo możesz lecz nie musisz stać się płodna