Prześcieradła jusz tak 124 Napisano wczoraj o 12:35 Dzisiaj dwa chleby darmo jutro 10zl bon inpostu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 1 Napisano wczoraj o 12:40 (edytowany) 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dzisiaj dwa chleby darmo jutro 10zl bon inpostu tak mitoman Edytowano wczoraj o 12:40 przez majtki z dziurką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano wczoraj o 12:54 17 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dzisiaj dwa chleby darmo jutro 10zl bon inpostu tak Coraz lepiej ci sie powodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 24 Napisano wczoraj o 12:59 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Coraz lepiej ci sie powodzi Jest na fali chłopak, aż z zazdrości jakiś psychol mu kampinguje pod drzwiami, bo piniondz poczuł. A ja mam dziś migrenę... ech. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano wczoraj o 13:03 (edytowany) 4 minuty temu, +RC+ napisał: Jest na fali chłopak, aż z zazdrości jakiś psychol mu kampinguje pod drzwiami, bo piniondz poczuł. A ja mam dziś migrenę... ech. Niech wychodzi z mieszkania najlepiej uzbrojony tak to jest jak jakiś psychol zobaczył 2 chleby zamiast jednego A ja miałam wczoraj ale przeszło dopiero po coca coli a po lekach nie chciało. Edytowano wczoraj o 13:03 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 24 Napisano wczoraj o 13:05 (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Niech wychodzi z mieszkania najlepiej uzbrojony tak to jest jak jakiś psychol zobaczył 2 chleby zamiast jednego A ja miałam wczoraj ale przeszło dopiero po coca coli a po lekach nie chciało. To być może z niedociśnienia miałaś migrenę, bo cola dobrze podnosi. Edytowano wczoraj o 13:05 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 70 Napisano 22 godziny temu Dają darmo to bierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 416 Napisano 21 godzin temu 17 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Dają darmo to bierz. Do tego avatara to pasowałby nick Mięsny jeż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 21 godzin temu A fajne masz tam kościoły oni chyba dajom jak ci się nie chce robić Aura nie sprzyja jeno trochę choroba. Zimno w łapy i nos. Paracetamol biorę i żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 70 Napisano 21 godzin temu Jeżny miens 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 24 Napisano 21 godzin temu Sytuacja na chwilę obecną wygląda tak: Jem sobie borówki amerykańskie z jogurtem naturalnym. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 6 Napisano 21 godzin temu Bendem próbować baton twarogowy z lydla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 70 Napisano 21 godzin temu A ja zapiekanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 416 Napisano 21 godzin temu 18 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Jeżny miens Też pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 416 Napisano 21 godzin temu Jeż Jerzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 63 Napisano 21 godzin temu caryca mogłabyś prowadzić przedszkole dziewczynki po lewej, chłopcy po prawej patologia jak elcia xD https://www.facebook.com/reel/761334160304457 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 63 Napisano 20 godzin temu @wasp moim zdaniem nie ma tutaj żadych bluzgów jest natomiast pociąg w jedną strone do twego serduszka https://www.facebook.com/reel/1516483522990512 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 63 Napisano 20 godzin temu Dokładnie tak jak w waszych tutorialach xD https://files.catbox.moe/2ke8md.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 20 godzin temu Ja mam syrop na chorobę z cebuli z miodem, cytryno i imbirem, nieźle śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 20 godzin temu Żeby się tak chciało jak się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 70 Napisano 20 godzin temu Tera lezajs pojedzenny porazenny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 6 Napisano 20 godzin temu 48 minut temu, WzorowaPaniDomu napisał: Bendem próbować baton twarogowy z lydla. Zarąbisty, będę go kupować u niemca. Pilos, batonik twarogowy z jogurtem, smak wanilia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WzorowaPaniDomu napisał: Zarąbisty, będę go kupować u niemca. Pilos, batonik twarogowy z jogurtem, smak wanilia. Sama sobie odpowiadasz na własne posty. Orientuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 6 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sama sobie odpowiadasz na własne posty. Orientuj się Tak, Magdaleno, orientuj się, bo twoja ułomność w rozumieniu tekstu i kontekstu bije nas po oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, WzorowaPaniDomu napisał: Tak, Magdaleno, orientuj się, bo twoja ułomność w rozumieniu tekstu i kontekstu bije nas po oczach. Jaka nerwowa, bo zwróciło się uwagę? I raczej nie wzorowa. Brzmiące niczym Wieczorna w latającym dywanie Dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 416 Napisano 20 godzin temu Czy ktoś tutaj obiektywnie jest w stanie powiedzieć czy ten srun zawsze takie bzdury odklejone wypisywał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 6 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaka nerwowa, bo zwróciło się uwagę? I raczej nie wzorowa. Brzmiące niczym Wieczorna w latającym dywanie Dziękuję za uwagę Nerwowa? Zdegustowana i załamana twoją głupotą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 20 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sama sobie odpowiadasz na własne posty. Orientuj się Uo Bosze straszne nie wybaczymy jej tego i bd kwekac że to nienormalne i amoralne autyzm i szlora teraz tak tak Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 19 godzin temu 28 minut temu, Еlciаа napisał: Czy ktoś tutaj obiektywnie jest w stanie powiedzieć czy ten srun zawsze takie bzdury odklejone wypisywał? Zawsze ale jak kierujesz się c8pom to nie możesz patrzeć na takie przywary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 124 Napisano 19 godzin temu 4 godziny temu, majtki z dziurką napisał: mitoman Odebrałem 6 paczek jutro jeszcze 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach