Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staruszek

Seks z facetem po 55tce

Polecane posty

a 21 !Alfonsowicz.......za wczesnie? nie wydaje mi sie....bo teraz moge sie cieszyc wzgledna wolnoscia....

Ja uważam, ze autor powinien się zainteresować raczej kobietą w wieku porównywalnym do swojego. Nie miałby wtedy takich dylematów i nie musiałby nas pytać o odczucia. Kobieta w każdym wieku ma serce 18-latki, bez względu na to, co upływajacy czas zrobi z jej ciałem. A im bardziej czas to ciało zniszczy, ty ciężej jej jest. Gdzieś kiedyś coś w tym stylu przeczytałam i wywarło to na mnie ogromne wrażenie.

Gość alfonsowicz
nie miauczydelko, ja tylko tak przez ciekawość ;) 🖐️

Niestety tak juz jest,ze faceci około50tki oglądają sie za dwudziestolatkami.

Gość Tez ciekawski
Co tak sie ten temat urwal? Ja tez jestem w podobnym wieku i chcialbym przeczytac wiecej wypowiedzi.

Gość lufcik28
Do Miauczydełko. Lubiłem twoje wypowiedzi tu...ale teraz to mnie rozczarowałaś. Nie masz doswiadczeń chyba ze starszymi facetami i podszywasz to arogancją.

Gość a ja powiem takk
odp nr 1 :) NEVER :) mam 24 lata i panom powyzej 30tki nie okazuje zainteresowania:) moge im okazywac co najwyzej szacunek :D:D:D a tak naprawde, to najbardziej lubie rowiesników;)

Gość KLEO88888
Staruszek, odbija Ci na starosc?????? Chcesz uprawiac seks z kobieta, ktora moglaby byc Twoja corka? NIGDY w zyciu. Gdyby taki dziad sie do mnie dobieral, to chyba bym zwymiotowala.

Gość a tak z ciekawosci
czy Wy kiedykolwiek widzieliscie 55 letniego faceta, ktory o siebie jakkolwiek dba? bo mam takie wrazenie, jakbyscie mowili o mezczyznie 70 letnim:) w wiekszosci przypadkow normalny 55 letni mezczyzna rownie dobrze moglby uchodzic za 45 letniego, a czasami mlodszego. mezczyzni sie zupelnie inaczej starzeja niz kobiety! jak widzicie zgrzybialego dziadka, to on albo jest grubo po 60stce, albo zycie go tak zniszczylo... straszne glupoty gadacie!

Gość a ja powiem takk
...45 letni męzczyzna to dla mnie na dzien dzisiejszy wlasnie dziadyga :) sorry :)

Gość bez gaci w domu
A renty Panu chociaż starczy na te co wybiorą odp. 2? :P Włącz Pan sobie telenowelę lepiej.

Gość 22latkaaa
Dlaczego 55 latek w ogole mysli, ze moze miec jakies szanse u tak mlodej kobiety?? Czy Wam sie w glowkach nie poprzewracalo przypadkiem?

Gość do wiadomo kto
wybacz, mam nadzieję nie upaśc na starośc tak nisko żeby szukać seksu z młodzieżą w necie

Gość a tak z ciekawosci
czysta abstrakcja, mam wrazenie ze tu sie plebs wyslawia, gdzie wzorce 55 latka czerpie z zapijaczonego bezzebnego dziada - tatusia, ktory myje sie raz w tygodniu, nie mowiac juz o wizycie u fryzjera, ktory by ulozyl na glowie cos innego nie "pozyczke"!

Gość odp nr 1
kobieta, lat 23 :O

Gość 22latkaaa
Niewazne, jak wyglada ten 55 latek. Moze byc bardzo zadbany i przystojny, ale zrozumcie, ze zadna normalna i szanujaca sie kobieta nie przespi sie z facetem w wieku jej ojca. To jest po prostu obrzydliwe. Ale nie martwcie sie, mlodych kurewek nie brakuje, takze jak macie duuuzo kasy, to mozecie taka miec na wlasnosc.

Gość jvjn
Mam 35 lat i odpowiem, ze młodszych się wstydzę, a starszych brzydzę

Gość 22latkaaa
Odezwal sie 50latek, ktory chcialby przeleciec mloda dupe, ale nie moze, bo zadna go nie chce...

Gość a tak z ciekawosci
glupota tego topiku polega na tym, ze pytanie jest rownie bezsensowne jak wypowiedzi tutaj podawane:) znam kolesi ktorzy maja kolo 60tki i laleczki 20-25 lat.

Gość olimp3
Dobra, to wy sobie podyskutujcie, a ja 26- latka wybieram odp. nr 4.

Lufcik 28 ...no bardzo mi przykro ze Cie rozczarowalam ...ale mialam doswiadczenie z dwoma ponad 50 letnimi panami....moze maja swoj urok...ale niestety...no nie lubie robic laseczki kutaskom w stanie spoczynku...i co jeszcze smieszniejsze ze taki denat (mowie tu o kutasku) potrafi strzelac....to niewiarygodne acz prawdziwe!

Gość glamour00
miauczydelko a potem sie dziwisz, ze ludzie cie od dziwek tu wyzywają :O

Gość Wydus to z siebie
napisana prawda , roznie jest tu odbierana lepiej nic nie pisac

no ale dlaczego mam ukrywac swoje poglady? jak nie tu moge je ujawnic to gdzie do cholery ...przeciez zawsze pisze na temat!

a potem jestescie postrzegani jako grupy wzajemnej adoracji...ja nie naleze do zadnej z grup i dobrze mi z tym ...pisze prawde ...doradzam ,,,nie kryje sie ...nie pisuje i nie napadam nikogo pod pomaranczowymi nickami....

Gość Wydus to z siebie
ja nie napadam na nikogo

Gość glamour00
boze, ty naprawde nie rozumiesz? nie wierze :O