Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martikaa

AK EROZPOZNAC CZY MAM DEPRESJE LUB NERWICE CZY SA JAKIES TESTY?

Polecane posty

Gość martikaa

AK EROZPOZNAC CZY MAM DEPRESJE LUB NERWICE CZY SA JAKIES TESTY? [12.02] 23:30 martikaa Ktos zasugerowal mi ze ze wzgledu na moje zachowanie moge miec depresje lub nerwice. do lekarza moge isc ale wczesniej chcialabym zobaczyc czy mam jakiekolwiek podstawy by isc. czy znacie jakies testy dotyczacymi jak rozpoznac nerwice badz depresje? dziekje. [12.02] 23:31 Mary J A ja mam chyba to i to. [12.02] 23:32 martikaa no ja czuje ze ,,cos jest nie tak'' ale odsuwam mysli, ze jest to cos z rodzaju chorob psychicznych... [12.02] 23:34 Mary J Mnie wysyłają do jakiejś poradni leczenia nerwic, ale się wybieram i wybrać nie mogę... [12.02] 23:36 martikaa mnie znowu jest wstyd ... no sama nie wiem ... moja labilnosc emocjonalna podobno zabija osoby mi bliskie... [12.02] 23:37 martikaa tzn raz euforia, totalna radosc, jakbym chciala nadrobic smutny czas a zaraz-placz, zlosc, zle emocje.. [12.02] 23:39 Mary J Mam to samo. Powiedzieli mi, ze sama sobie z tym nie poradze, ja sądze, że mi i tak nikt nie pomoże, nie wierze w to, że może być lepiej... [12.02] 23:40 hellishbloodystorm hm... ja bym się raczej zapytała, czy nasi wspaniali lekarze odróżniają depresję od dystymii i czy w ogóle dystymię diagnozują... ech... "Przede wszystkim satanizm czy satanista jest pojęciem odnoszącym się do każdego kto żyje poza moralnością. Szatan to tylko etykieta, która służy do opisania ludzi niereligijnych i wolnomyślicieli." "Jest w wampiryzmie coś niepojętnie romantycznego – a ja jestem romantykiem." [D. L. Davey] "Muzyka dziurawi niebo." [C. Baudelaire] [12.02] 23:46 Mary J Jak się im da w łape to odróżnią...

Gość są testy
wpisz w wyszukiwarce i Ci wyskoczy ich cała masa. Zazdroszcze, że Ciebie Twoi bliscy wysyłają, moi mój stan bagatelizują :(

Gość martikaaaa
moi bliscy mnie nie wysylaja-mowia ze jestem hipochondryczka. to znajomi mi tak powiedzieli.