Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusiek

problemy z praniem

Polecane posty

Gość jusiek

Hej!!! Dziewczyny po radzcie bo ja już nie wiem jak jak prac skarpetki i rajstopki mojego synka. Kupuje z dobrych firm Wola,Gatta piore ręcznie w Lovelli a i tak się kulkują i mechacą. Podkreslam,że mały jak lezy strasznie pociera nózkami. Po 2-3 załozeniach wyglądają jakby je nosił z pół roku. A jak wy pierzecie?

Niestety - tak to już jest, w czym bys nie prała i jakiej firmy nie kupiła i za jak wysoką cenę - bawełniane skarpeteczki i rajstopki będą się mechacić... A jak się nie mechacą, to znaczy, że są z duzą domieszką syntetyków...

Gość jusiek
Zamiast dla dzieci robic z wysokiej jakosci bawełny to sztucznosci wpychają. nic mi nie pozostaje jak kupowanie nowych po 2 praniach

Gość Wola
A ja nie mam z tym problemów.Mój synek też nosi tylko z Woli ale piore w pralce w proszlu Yelp i w takim samym płynie do płukania.Niewiem czemu tobie się tak dzieje.

Na szczeście - dzieci szybko wyrastają ze swoich ubranek ;) A dorosłe skarpetki i rajstopy się tak szybko nie niszczą ;) Acha - przypomniało mi się jeszcze coś - jeśli Ci aż tak bardzo to mechacenie przeszkadza -można kupić taka \"golarkę\" do ubrań - ja mam i uzywam do ulubionego swetra :) A kosztuje grosze :)

Gość jusiek
do Jonka będę musiała sobie ją kupic

Gość jusiek
do wola tez mnie to dziwi,ale tak jest może jak mały lezy i pociera nózkami to nie powinnam mu zakładac skarpet

Gość Wola
Jeżeli obciera tak mocno że się mechacą to lepiej żeby miał coś na nóżkach bo może sobie obetrzeć skóre.

Gość jusiek
do wola Dzięki za radę

Ja proponuję woreczki do prania bielizny. Rajstopki na pewno nie będą skulkowane. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Woreczek do prania to w zwyklym sklepie z artykulami gospodatstwa domowego mozna kupic za kilka zlotych. Trzeba miec we lbie nie po kolei, zeby je przez net zamawiac.