Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka05

koperek czy rumianek?

Polecane posty

Cześć. Mam mały problem. Mój 2 miesięczny Bartek rano ma jakieś problemy z bączkami, męczy się i męczy.Położna jak jeszcze przychodziła doradziła mi herbatkę z koperku a póżniej zmieniła zdanie i doradzała rumianek. Teraz to ja sama już nie wiem,obydwa są przecież wiatropędne więc co mam w końcu podawać?A może na te bolące bączki jest coś jeszcze innego?

jeżeli karmisz piersią sama pij tą herbatkę, przemyśl co w Twojej diecie tak na niego działa i nie dawaj mu nic. Nie ucz go butelki:( Kładź na brzuszku z podkurczonymi nóżkami, na pleckach i delikatnie, jak w ruchach zegara masuj mu brzuszek, najlepiej na oliwkę. Jak będzie Ci dobrze szło to puści radosną salwę;)

anulak sprobuj kupic herbatke Plantex,z tym,ze na jedne dzieci wplywa kojaco a na drugie odwrotnie...u mnie tez byl problem z baczkami u corci...nie miala kolek tylo wlasnie nie mogla sobie \"poperdziec\"...kupilam herbatke z HIPPA -ulatwiajaca trawienie i po niej bylo ok...a jak juz ja tak bardzo przydusilo to dawalam kropeli Espumisan lub Bobotic...pozniej po 4 miesiacu juz bedzie lepiej:)pozdrawiam

i oczywiscie tak jak napisala mama trojeczki brzuszek i poznij masowanie brzuszka ..na oliwce w strone ruchu wskazowek zegara,nie szybko..

niestety karmie butelką, dlatego może powinnam zapytać lekarza czy nie zmienić mieszanki, chociaż te problemy zaczęły sie dopiero 3tyg temu, wcześniej nic mu nie było.Dzięki za rady!

Gość gość
można spróbować i tego i tego, tylko grunt żeby zioła były dobrej jakości kupowane np. w zielarskich sklepach www.ziolazkurpi.com/pl ja się z wielu dolegliwości leczę ziołami:)