Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergie007

On mysli ze go zdradziłam..

Polecane posty

Gość fergie007

Byłam kiedys na imprezie u moejego yłego.. utzrymałam to w tajemnicny bo nei chciałam by moj terazniejszy chłopak sie o tym dowiedział.. ale tylko dlatego by nie było mu orzykro..niestety sie wydało bo nie jestem dobra w kląmaniu.. w dodatku ten moj były (tak jak by bo wwłasciwie nawet ze soba nei spalismy) zadzownił w nocy kompletnie pijany do mnie po tej imprezie i ni emam pojcia co mu odpibiło ale z jego wypowiedzi mozna bylo wywnioskowac ze zaprasza mnei an noc do hotelu . Moj chłopak uwaza ze gdybym nie wrociła do domu to pewnie bym tam poszła . ale to nei prawda.. nigdy go nie zdradziłam i tego nei zrobie bo cholernie go kocham. teraz on znalazł w moim tel zdjecie z tej imprezy z tym drugim . W dodatku miałam je w ulubionych bo nie chciałąm aby je zobaczył .. ale mnei naprawde nic z tamtym ni ełaczy . NIGDY MNIE Z NIM NIC NIE ŁACZYŁO ani w uczuciach ani nawet w fizycznyvh kontaktach . moj chłopak mi teraz nei ufa co mam zrobic . rzy kazdej kłutni wraca do tego tematu... jestem załamana , nioe powinam wtedy pojsc na te impreze ale poszłam.. co mam robic.. jak sprawic by mi uwierzył.. :(.....?

Gość fergie007
A nawet jesli nei mysli ze go zdradziłam to uwaza ze jestem z tamtym w stałym kontakcie a tak nei jest ! Przez niego prawie si erozwalł moj ziwazek i NIENAWIDZE GO ZA TO SZCZERZE GO NIE NAWIDZE.. ale jak mam go przekonac ze nic nie ma.. nic nei było miedzy nami.. nie ma i niebedzie.. bo sie nim brzydze.. pomuzcie mi!!!!!!!

Gość fergie007
Bardzo go kocham i sadze ze juz tak nikogo nie pokocham.. Nigdy go nei opuszcze ale tez nie chce zyc w zwiazku w ktorym nie ma zaufania..:( a rozstanie nei wchodzi w gre... bo bym sie załamała i ja i on....

Gość fergie007
:(......

Gość dziewczyno
to jeden wielki LOL :D jak tak mozna?! smiac mi sie chce, a pozniej dziwczyna wymaga jakiejkolwiek lojalnosci, a tutaj taki numer :D

Gość fergie007
Jkai numer ? przeciez tłmacze ze nic nei zrobiłam poszłam na impreze , na ktorej było jeszcze 20 innych moich znajomych/...

Gość malenka122456
Pogadaj szczerze z chlopakiem i powiedz mu ,że już wiecej nie pójedziesz na imprezę bez jego wiedzy. Zapytaj się go także czy Cie kocha ,bo jeżeli tak to powinien Ci ufać.Ale tak szczerze to wcale mu się nie dziwię , bo jakbym sie dowiedziała ,że mój chłopak zrobił to samo co Ty to wnerwiłabym sie strasznie .

Gość usa-ko-sama
Poszłaś na imprezę do byłego - utzrymywałaś to w tajemnicy. Robiłaś sobie z nim zdjęcia - zapisałaś je w Uluwbionych, bo nie chciałaś żeby chłopak je znalazł. I jeszcze były dzwoni w nocy i zaprasza cię na noc do hotelu. Też bym ci nie ufała. Nie wściekaj się na byłego, tylko na swoje własne zachowanie. Jesli coś ukrywasz przed chłopakiem, to znaczy, ze zdajesz sobie sprawę, że jemu sie to nie spodoba a jednak to robisz. Czego oczekujesz?

Gość marna prowokacja.....
:P

w życiu bym nie poszła na impreze do byłego ,w dodatku sama,bez mojego faceta,po prostu go oszukałaś,ja bym sie czuła podle gdyby mi tak facet zrobił i poszedł by beze mnie na impreze.świństwo mu zrobiłaś i tyle.

Gość ciastolina
wiem co czujesz mam podobna sytucje ...

Gość fergie007
ciastolina opowiedz jaka ty masz sytuacje ? bo przynajmniej ty mnei rozmuemiesz.. nie uwazam ze pownnyscie tak na mnei najezdzac bo ja nic nie zrobiłam , byłam na imprzie , gada łąm z masa osob znajomych , a moj były był z dziewczyna.. Poza tym to nie jest do konca moj yły spotykalismy ale ale nawte ze soba nei spalismy !

Gość qwertyuiio
Nie zasługujesz na szacunek

Gość usa-ko-sama
Więc były może być tylko ten, z którym się kochałaś? No to ciekawe masz myślenie.

Jakikolwiek kontakt z byłym/byłą. Zabroniony. 4ever. Zapamiętajcie to sobie na zawsze. Inaczej nie jesteście dojrzali do jakiegokolwiek związku!!

fergie007 ___ jesteś zakłamaną suką . Tyle Ci powiem. Jak nie ma szczerości w związku, nawet aż do bólu, to świadczy o Twojej pustości i słabości co do Prawdy i Miłości. Ty nie dorosłaś do tego żeby z kimkolwiek być!! Uświadom to sobie.

Musisz wybrać: albo kontakty z twoim byłym albo twój chłopak, skoro powoduje to takie konflikty... Przykro, że tak się stało:( Ale to nie znaczy, ze twoich relacji z obecnych chłopakiem nie da sie naprawic. Bądź dobra dla twojego chłopaka, i nie dawaj mu więcej powodów do podejrzeń, a powinno być dobrze. Najlepiej pozostawić to wydarzenie przeszłości. Każdy popełnia błędy. Każdy, kto żałuje zasługuje na wybaczenie i zapomnienie. Miłość ciepliwa jest,nie pamięta złego, miłość wszystko wybaczy, .. Pozdrawiam serdecznie.