Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eluska

Wloski wokol sutkow

Polecane posty

Gość Eluska

Mam takie ok 3cm :/, ciemne i wyrywalam je do tej pory pensetka,ale teraz zastanawiam sie,czy oby to nie jest niebezpieczne. Przeciez piersi sa bardzo wrazliwe...A co dopiero sutki. Macie jakis inny pomysl?

Gość ///
depilatorem spróbujcie - wolniej bedą odrastały

idz do endokrynologa, dostaniesz skierowanie na badania hormonalne a potem tabletki, po dluzszej kuracji na pewno pomoga.

Gość cosk-a
komu tabl.pomoga temu pomoga ,mio nie pomogly a wrecz wiecej sie tych wlochow zrobilo!

to zalezy co bralas i jaka masz przypadlosc hormonalna

Gość o fuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:O Takie włosy sa obleśne, no po prostu opada na widok takiej "kobietki":O

Gość gagfff
Możesz sobie darować lekrza, przerabiałam to latami. Nic nie pomogło, taka już uroda. Wydaje mi się, że wyrywanie pojednycznych włosków nie powinno stwarzać żadnych problemów, przynajmniej jak tak robię od dawna. Niewyrywanie natomiast jak dla mnie jest beee.

Gość cosk-a
mam za duzo testoeteronu ,bralaam diane 35 i nic przez 3ata i takich jak ja jest duzo co im nic nie pomaga moj maz kocha mnie taka jaka jestem i wogole mu to nie przeszkadza a moje cycuszki zacalowal by na smierc!

Gość cosk-a
ja tez wyrywam ale nie wszystkie bo niektore sa bardzo bolesne

Gość no sa i tacy co lubią
włochate klaty;) Są tez tacy, co lubia pakowac w owłosiony odbyt, najlepiej męski:)

Gość anatomiczność
Eluska---> dziewczyno czy Ty masz włoski wokół sutków? Czyli masz wokół kubka stanika! Bo sutek to oznacza pierś.! A masz zapewne włoski wokół brodawek! Oj dziewczyno......

jedni maja zbyt duzo testosteronu i dostaja diana a inni spironol, ktory blokuje zbyt duze produkowanie meskich hormonow i po kilku miesiacach jest poprawa.Poza tym, zbyt duza produkcja prolaktyny w organizmie tez ma czasem takie objawy, wiec warto sie przebadac.

Gość cosk-a
na kretynskie zaczepki nie odpowiem bo szkoda jezor strzepic co do hormonow ,prolaktyna w normie ,inne tez ,tylko testosteron niewiele ponad norme a daje takie objawy jak przy duzo za duzym ,mam duze owlosienie ,wielu lekarzy zaliczylam i powtorek badan ,niewiadoma przyczyna bo ten testosteron tylko nieznacznie wyzszy

Gość pewnie masz nadwrażliwość na
testosteron... Współczuję:o

Gość hoiho
przecież maszynką to jedno pociągnięcie tylko też tak mam, wogóle się nie przejmuję

Gość cosk-a
maszynka to by byly juz krzaczory! od maszynki wiecej sie wlochow robi ,wiem bo kiedys jak szlam do porodu to sobie na szybko wlasnie ogolilam no i mam wiecej!

Gość kafeteriuszka66666666666
ale macie problem.Ja zawsze gole .Przeciez to kilka wloskow jeest

Gość włoski
ja tez takie mam i moja siostra równiez, mysle, ze togenetyczne tabletki hormonalne nie pomoga, sa juz topiki na kafeterii w ktorych mowa ile maja skutkow ubocznych!! ja wyrywlam pesetka ale mi wrastaly, dlatego teraz juz tak nie robie, gole jednorazowka

tez mam pare wloskow takich, nie ma sie czym przejmowac, taka nasza uroda;) chlopakowi mojemu nic to nie przeszkadza. czasem zgole je jednorazowka, i naprawde nie ma zadnych krzakow po takim goleniu!! aaaaaaa nie nie polecalabym wyrywanie ich penseta, pamietajcie ze to jest piers - sutek

Gość 22222
ja tez mam po 3-5 kolo jednej brodawki. w jakiejs gazecie przeczytalam, ze mozna wyrywac peseta tylko pozniej te miejsca trzeba przetrzec spirytusem salicylowym. ja wyrywam bo miec takie wloski, nawet kilka to obrzydliwe...

Dziewczyny! Tych włosków nie wolno wyrywać...można je przyciąć nożyczkami tak lekarz mi powiedział

Gość qśwa a co sie stanie
jak wyrwiesz te kilka włosków? rak piersi?? Boże:O załamka:O

Gość mozna je wyrywać

Mój facet ma, a u kobiet jeszcze nie widziałam. Może trzeba pencetą usunąć?

Gość qśwa a co sie stanie
pewnie ze mozna wyrywać, ale te kobiety tutaj robią z tego wielkie halo, ze nie mozna. A czemu nie mozna? pewnie sie dostanie raka:D

Gość ja je gole
nie ryzykowalabym z wyrywaniem

Gość czemu nie/
?