Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaa23

Mój chłopak mnie dziś wyśmiał

Polecane posty

Gość jak zwykle kazdy powod
jest dobry aby zmienic temat:O

mnie mój też tyle że nie chłopak a mężczyzna .Mieszkamy 1,5 roku razem u mnie , ja wszystko opłacam, a on zbiera na lokacie .Zaproponowałam \" a może się pobierzemy?\"- bo do wszystkich nazywa mnie swoją żoną. A on na to \"niedoczekanie twoje\" Teraz mam mieszane uczucia

Gość i na co ty jeszcze czekasz

Gość biedny Jacek82...
Tak w ogóle - to fajnie jest być wysportowanym, inteligentnym i mieć dobrą pracę. Tak dla siebie, dla dobrego samopoczucia. Potrafisz to sobie wyobrazić, chłoptasiu? :P

Gość góra
Jacku zapewniam Cię, że nie ma tu oprócz Ciebie żadnych prostaków i grubasów!

Gość no i zrobi sie nam
gówniany tpoik-mozna skasowac szanowni moderatorzy

Gość tak czy siak
Jacku sierotko, widzę że masz dziś farta i nawet dogadywać możesz ;) Sam zapewne nie będziesz miał takiej okazji, bo lalki dmuchane jeszcze nie proponują życia razem :D

Gość dziewczyna jest wyjatkowo glup
ia juz wiadomo co jej chodzi pewnie sama "wiecznie" studjuje i nie moze sskonczyc tych "studi" i szuka sponsora

Gość tak czy siak
do dziewczyna jest wyjatkowo glup tych studiów /Jacusiu to twoja wypowiedz? /

Gość do topoli
topola mnie mój też tyle że nie chłopak a mężczyzna .Mieszkamy 1,5 roku razem u mnie , ja wszystko opłacam, a on zbiera na lokacie naprawde pomysl dziewczyno, nie ma naiwniejszej od ciebie. Ty płacisz, utrzymujesz go, a on sobie pieniązki odkłada, a później jak zgromadzi ładną sumke czmychnie sobie z młodszą i ładniejszą na kanary:D:D:D jeju, ale kobiety sa głupie, buhahahah

Gość tak czy siak
jak już to mów mi kocur Gdyby kobiety mniej się kierowały sercem a więcej rozumem, nie było by "utrzymanków".

Gość do topoli
jak mozna być tak naiwną.. by płacic wszystkie rachunki a facio sobie okdłada kaske na lokacie:O

ja bym sie zgodził mieszkać razem z dziewczyną pod warunkiem, że wszystkie opłaty ponosimy NA PÓŁ. NIe dam z siebie zrobić dojnej krowy... materialistkom - szmatom mowie stanowcze NIE !!! :-D

Gość do topoli
dobrze mówisz Michu... najlepiej niekóre myslą ze sobie studiują a facet będzie na nie tyrał. A one moze w avonie dorobią.. klęska.. :O

jasne że naiwna, ale z młodszą na kanary? - to nie atrakcja ze mną już cału świat zwiedził. Kanary? - nuda.

do Michu a facetom - materialistom mówisz -tak? podziwiasz za cwaniactwo ? są twoimi Guru?

Gość do topoli
kanary to była przenośnia - chodziło mi o to ze ogólnie sobie inną laskę znajdzie a ciebie rzuci i sobie gdzies z młodszą czmychnie

Gość i co słychac
:)

Gość mmajeczkaa
u mnie to facet mnie namawia od pol roku zebysmy razem zamieszkali. jestesmy 3 lata ale jakos mi sie nie spieszy. co do kosztow to oboje pracujemy i nie bylo by z tym problemow :-)

Gość ale małolato przezywasz
poprostu cię nie kocha i tyle, leje na ciebie tak prosto mówiąc. Mój chłopak, a teraz obecny mąż poprosił mnie o rękę po 3 miesiącach znajomości i żebym z nim dzieliła życie. Po pół roku chodzenia slub i mieszkanie razem. Jesteśmy małżeństwem od 13 lat, mamy 11letniego synka. Ja uwazam, że jak facet prawdziwie kocha to chce być ze swoją kobietą i takie pytania z jej strony go nie dziwią, wręcz ona nie musi ich zadawać, on poporstu sam wie co i jak. Radzilabym go zamienić na model, który cię kocha prawdziwie.

Gość ale małolato przezywasz
losie topola ty powaznie mówisz, że facet tak do ciebie powiedział? Ty go utrzymujesz? on sobie zbiera pieniądze? Losie głupich nie sieją sami sie rodzą...

Gość mozesz isc
ja mam 23 lata i z moim mezem nie bede mogła mieszkac jeszcze przez 2 lata a tak nie rozpaczam... Twój facet lubi wolnosc i niechce byscie razem mieszkali proste... jestes zrospaczona czym??? tym ze jestes dla mnigo mało wazna i nie chce z Toba mieszkac? widac jeszcze nie jest gotowy na toa Ty pewnie juz obmyslasz kiedy bedziecie mnie gromade dzieci tak? a on pewnie nawet nie wie cz z toba chce byc do konca zycia!!!!

Gość wrzosowa
A ja zamieszkałam raze ze swoin chłopakiem po pół roku znajomości,I mieszkamy tak już prawue 4,5 roku.Jest nam bardzo dobrze,on zarabia ja też,wszysko wkładamy do wspólnej kasy,Ja mam 25,on 24 lata,Był jeszcze w klasie maturalnej,zdał mature, Wydaje mi się że wspólne mieszkanie zależy od dojrzałości związku,Napewno jest świetne przed zdecydowaniem sie na ślub.Co innego jak przebywa sie razem w czterech ścianach 24-12 godz.na dobe

Gość popieram jacka
nie umiecie albo nie chcecie(raczej wlasnie to drugie:P ) przyjąć do wiadomości że dla faceta to są prawie same minusy, że woli wolność bez zobowiązań. ciężko wam przełknąć tę gorzką pigułkę paszteciki co?

Gość biedny Jacek82...
np. mój partner jest wlasnie meski i wysportowany,czego nie mozna poqwiedziec o mnie,dlatego w związku robię za lalę. :( :O 🖐️