Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka24

kolejny raz sie nie udało.

Polecane posty

Gość kostka24

Kolejny raz sie nie udało. Choc robiłam testy owulacyjne i wiem, ze kochaliśmy sie w dni płodne.I nic. Mam juz dość.:(:(:(

Gość nie możesz tracić wiary
napewno sie uda

Kiedys jak starałam sie o druga ciążę przeczytałam tu na forum,ze z zachodzeniem w ciążę jest jak z gotowaniwem wody:) Jesli stoisz i patrzysz,to wydaje ci sie ze trwa to wieki, jesli jednak wstawisz ją i zajmiesz sie innymi sprawami,to raz dwa ci sie zagoyuje...:) To prawda,nie myslec,nie \"robic\" dziecka,tylko sie kochac,kochac i jeszcze raz kochac:) Zycze szybkiego zagotowania zatem;-) Pozdrawiam!!!

Gość kostka24
tylko jak tu nie mysleć, kiedy ja tak bardzo tego pragne. Nie wiem czy to jest mozliwe... jeśli nie udaje się w dni płodne, to jaka jest szana ze uda się kiedy w ogóle przestane myśleć jaki to dzień cyklu...chyba marne...:(

Gość kostka24
Hm..nie wiem jak mam liczyć...przez pierwsze 3 miesiące to ześmy tak na luzie podeszli, czyli nie uważaliśmy ale też nie wyliczałam dni...nic. Potem zaczęłam wyliczać kolejne 3 miesiące i nic.Teraz był ten test z testami owulacyjnymi. I dalej nic.:(

Ja z mężem w styczniu staralismy się 1 raz, ale niestety też nic z tego. Oczywiście...próbujemy dalej :) Powodzenia!

Gość kostka24

Gość kostka24
To zycze Ci Iloniczek, zeby Ci się udało na drugim razem, bo potem to już coraz gorzej... Coraz więcej myślisz , dostajesz takiej jakby obsesji i coraz więcej o tym myślisz...a szanse wtedy maleja...:(

Kuba nam sie udał po 8 miesiacach, Monika za pierwszym zamachem;) A wiec nie ma reguły, trzeba byc cierpliwym:)

Gość kostka24
Kasiu, obejrzałam własnie zdjęcia twojego synka. Hmm.....................................:) Zazdroszcze. Bardzo. Sliczny chłopiec.

Nic tylko życzyć wytrwałości w dążeniu do celu, być może ciągłe myślenie o maleństwie jest najlepszą metodą antykoncepcji-słowa mojego ginekologa:) Ja jestem już po dwóch nieudanych próbach ale poddawać się nie będę!!! Choć każde niepowodzenie bardzo przeżywam, ostatnio byłam wściekła na cały świat :( Teraz czekam na koniec @ i ruszamy z mężem do roboty hehhheh.... Myślałam, że kochanie bez zabezpieczenia wystarczy by zajść w upragnioną ciążę, jednak okazało się to trudniejsze niż myślałam, trzeba w to wszystko włożyć dużo cierpliwości i nie poddawać. Ponoć zdrowa kobieta planująca ciążę ma przed sobą średnio 6 miesięcy starań... Życzę aby Ci się wszytko udało za kolejnym razem!!!!!!

Może masz testy jakiejś kiepskiej firmy. Ja bardzo polecam te z których korzystałam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.