Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastia12345

jak wytepic mysze????

Polecane posty

czytaj uwaznie..dziekuje ze liczysz mi bledy,o to wlasnie prosilam wczesniej...DZIEKI majster:)

Gość buhahahahaha
no tak, chlop zywemu nie przepusci, co nie wiesniaczku? :P

ty wygrana ale w klamstwach to gdzie bylas we Francji klamczucho z dlugim nosem

oooo 5 lat i juz po polskiemu nie gadasz prze:):)ehheheheheh,no bark sluf,jestes najlepsza.....chociaz znam i takie co po 5 miesiacach polskiego zapominaja:_):):)...ide sie pociac:):)

PRZECZYTAJ UWAZNIE POWYZEJ napisalam ze nie jestem w temacie w WASZJ GWARZE a nie ze nie rozumiem polskiego za lepsza sie nie uwazam ale skoro o tym mowisz to raczej ty sie uwazasz za gorsza

hej :) co do tematu czyli myszy = jestem za kotkiem ;)

imparfait = pozdrawiam, zwiedzialam troche Francje :) Cannes, Nicea,San Tropez, Nimes,Avinion .....extra bylo ;)

a kto tu gwara sie posluguje????chyba tylko ty!!!!!!!!!a tak po rozmowie z toba naprawde popadlam w manie nizszosci......

ale naprawde tak nie chcialam ja cie tylko poprawilam dla twego dobra a po drugie nie pisze gwara

no nie wspomne juz o tym, jak bardzo podobalo mi sie Monaco :) podroze to moje hobby 🖐️

Gość Cecylia jak lelija
nastia, myszami stanowczo możesz się nie przejmować. Wkrótce poznają cię bliżej i same uciekną w podskokach. :O Nie kupuj trucizny, mów do nich jak najwięcej - to wystarczy :)

koniec rozmowy!rozwalilas m,nie wlasnie,ja sie nie nadaje do gadek z takimi inelektualistami jak ty i to na dodatek zpod paryza.....policz gafy teraz;);)

zostawiam cie moj synek wlasnie sie przebudzil powodzenia w ortografii olivia chetnie bym pogadala ale synek wstal powodzenia trzymaj sie

oliwia..nastepny polmozg zauwazylas blad brawo,jeee,ale madrala z ciebie,ale nie przeszlo ci przez mysl, ze ja to celowo robie????????????

no comments...wez 2 razy przeczytaj zanim cos napiszesz...a najlepiej dzieckiem sie zajmij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nastia - twoja opinia jest dla mnie tyle samo warta co zeszloroczny snieg i byle kto, mnie nie obrazi, wiec nie zaluj sobie :P

Gość tara47
Miało być o wytępieniu myszy ,a gadacie o ortografi .U mnie takie dwie rządzą i błagam pomocy trudki nie działają pułapki też ,mam psa i boję się o niego ,bo one lubią jego suchy pokarm.Ale teraz dostaje ugotowane ,sprzątrnełam wszelkie owoce i wszystko do jedzenias ,ale one nadal są.