Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzam

przetykanie kanalikow lzowych-wejdzie prosze

Polecane posty

Gość doradzam

kiedy poprawa po zabiegu?nadal jestt sporo ropy;(

u mojego dzieciaka ok tygodnia bo były mocno zainfekowane też było dużo ropki,po tygodniu oczywiście z antybiotykiem jak reką odjął .jesli nieraz oczka nie sa zaropiałe wtedy nie łzawią już od razu po .mozna masowac by szybciej schodziło .będzie dobrze.a oczko nadal łzawi?

mojemu synkowi ropiały jeszcze po zabiegu 4 dni,ale z dnia na dzien coraz mniej.Mineło juz 9 miesiecy od zabiegu i zadnuch nawrotów:D

Gość doradzam
tak nadal lzawi-jutro bedzie tydzien jak mial przetykane

moj synek mial przetykany kanalilk w polowie listopada, po ok. 2 tyg nastąpila poprawa, teraz od miesiaca znow ropieje!!!!Wkurzona jestem bo robilismy ten zabieg prywatnie, tak zalecila nam okulistka\"zeby bylo raz a dobrze\":O:O:O Teraz znow musze robic masaze i zakrapiac oczko, ciekawa jestem kiedy przestanie ropiec...

Daffodil moze to jakaś infekcja bakteryjna sie wdała?moze to nie kanalik?tak z ciekawości jeśli mozna wiedzieć ile płaciłas za zabieg? ja 200 zł w tym wliczone koszty następnych wizyt tzw ;) gratis doradzam ,masuj nadal oczko to bardzo ważne i poczekaj jeszcze kilka dni ,a czy okulista nie kazał przyjść na kontrolę ? ja byłam po 2 dniach i jeszcze raz po przeszło tygodniu. apropos jak dziewczyny przezyłyście sam zabieg? :( ja stałam pod drzwiami i jak słyszałam straszny nie powiem płacz ale wycie z bólu mojego dziecka myślałam ze mi serce pęknie .dobrze ze to trwało chwilę i dzieki Bogu ze nie musiałam jej trzymać bo bym sie bałą ze puszczę i wtedy dopiero kłopot

u mojej córki poprawa nastąpiła dosłownie po jednym dniu. Nastepnego dnia po zabiegu nie było juz sladu ropy. Ale zdarza sie ze potrzenby jest kolejny zabieg.