Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1188

Już nie mam siły czemu musze zrezygnować z mojej miłości

Polecane posty

Gość smutasek1188

Kocham ale już nie mam siły walczyć, on chyba i tak nic sobie z tego nie robi :( nie odzywa sie ani nic :( jest daleko a ja to zostalam w miescie wspomniec od miesiaca nigdzie nie wyszlam ciagle placze nie mowcie zebym wziela sie w garsc bo sprobowalam i nic i NIC dno i wielki doool malo jem nic mnie nie cieszy ciagle mam w myslach jego wracaja wszytskie wspomnienia i oczka pokrywaja sie lzami :( nie wiem ile jeszcze dam rady :(:( tak go CHOOOOOOOOOOOOOOlernie kocham od pierwszego dnia jak go tylko poznalam

Smutasku trudno mi powiedziec czemu tak być musi, czasem los płata figle a czasem daje znaki tylko trzeba je dostrzec. Więc nie zalewaj oczu łzami bomoże przegapisz te znaki:) Poza tym wyjątkowo mało napisałaś. Może chciałaś tylko tak sobie to napisać, a może pogadać. Jeśli chciałaś pogadać i jeszcze kiedyś pogadać zapragniesz o wszystkim niczym i dążeniu do lepszego jutra to zapraszam cię na mój nowo powstały topik o wszystkim. :) Pozadrawuam serdecznie i uszka do góry !! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3408719&start=0