Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty anty

Biore tabletki anty ale....

Polecane posty

Gość anty anty

wczoraj kochałam sie z chłopakiem ( 8 tabletka) , wczesniej piłam dziurawiec, podczas wieczoru troszke wypiłam ale nie duzo , nawet nie zaszumiało mi w głowie, chłopak załozył prezerwatywe......nie mam sie czego bac prawda??? nadal sie nie moge przyzwyczaic do działania tabletek anty:(

Gość anty anty
uspokojcie mnie prosze:(

Gość Nie masz się czego bać

tak dla uspokojenia twych zszarganych nerwów piszę no więc tak : - kochałaś sie z prezerwatywą - brałaś tabletki - nie zwymiotowałaś po alkoholu ( a tylko jak zwymiatujesz przed wchłonięciem sie tabletki nie jesteś w pełni zabezpieczona) - tylko ten dziurawiec... ale przecież była gumka wiec NIE MASZ CZYM SIE PRZEJMOWAĆ!!!!śpij spokojnie

Gość anty anty
ale dziurawiec az tak osłabia działanie tabletek??? ja biore tabletki zawsze rano około 7 a dziurawiec piłam gdzies tak o 17.....

po co truc sie tabsami jak uzywacie prezerwatywy?!po co psuc sobie seks uzywajac gumki jak bierzesz tabsy?!nie tak latwo jest zajsc w ciaze!!!

Gość anty anty
no ok ale chłopak nie wie ze ja biore tabletki i lepiej niech tak zostanie ;) to nie jest mój stały partner;)

Gość anty anty
czyli jak ten dziurawiec wypiłam ale tabletka sie wchłoneła bo piłam ją rano to bedzi eok??;) no i była gumka....

będzie ok! nie sądzę aby po wypiciu jednej szklaneczki dziurawca coś mogło być nie tak (sama kilka razy piłam jak brałam tabsy i nic sie nie działo) a jeszcze gumka była wiec nie przejmuj sie.

Gość anty anty
aaa tam zaraz szklanka...to był jakiś wyciąg, tego sie daje pół małej łyzeczki na troszke wody...bo mi cos na żołądko było;) gumka była, facet wie co i jak wiec nic sie nie działo, do tego tabletki....rigevidon...chyba dobre??

pisałam o szklance bo ja zawsze kupowałam taki ekspresowy do zaparzenia jak herbatkę :) naprawdę nie masz sie czym przejmować, no chyba że lubisz stwarzać sobie sztuczne problemy. ale naprawdę nie masz czym!!

Gość anty anty
ja mam jakies schizy ciązowe.....dobrze ze ten chłopak nic nie wie bo by sie ze mnie smiał ;) wielkie dzieki za info;)