Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkamajkamajka

poleccie cos na wypadajace wlosy... najlepei jjakies szampomy itp!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość majkamajkamajka

tak jak wyzej... zaczely mi wypadac przez tabl antykoncepcyjne :( juz je zmienilam ale na razie nie widze zmiany... poradzcie jakies dobre szampony, odzywki, tabletki to wiem ze jakies skrzypy i drozdze... tylko to nie pomioglo:/

szampon Dermena maseczka Henna Wax Treatment tabletki Zincas Forte

Gość hhhhhhhjoiiiiiiiiiii
neril szampon i tonik

Gość ja ja ja ja ja
kiedyś kupiłam sobie szampon przeciwłupieżowy Joanny - w niebieskim opakowaniu - dostałam po nim dwa razy takiego łupieżu :O ale co zadziwiające przestały mi wypadać włosy :D dlatego przeżyłam jakoś całe opakowanie - bo dosłownie w czasie mycia i potem wyciągnęłam zaledwie z 5 włosów :D po odstawieniu szamponu wypadanie wróciło do normy a łupież potraktowałm nizoralem :D

Gość questionnn
ja polecam vichy - dercos od wypadania taki czerwony zdaje sie i firmy klorane wzmacniajacy wlosy oba sa bardzo fajne i dzialaja tylko trzeba cierpliwie poczekac troche mialam ten sam problem, tylko ze mi przy kazdej zmianie pigulek zaczynaja wyapdac :/ po prostu tak moj organizm reaguje na kazda zmiane

żadne szampony nie zastąpią nafty kosmetycznej!!!!!! ja jej używam od dwóch miesięcy i wierz mi ze może przez ten czas tylko kilka włoskow mi wyleciało. Robie sobie taką maseczke: dwa żółtka+2 łyżki nafty+kilka kropel cytryny,chodze z tym prawie godzine:) jest po prostu wspaniałe,dzisiaj moja kosmetyczka powiedziała mi ze mam przecódne włosy i dałam jej przepis:)