Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszzzzz

Byle co czy może coś godnego podziwu? prosze o opinie

Polecane posty

Gość wierszzzzz

co sądzicie o tym? 1) Słuchaj mnie uważnie to będziesz wiedział co jest w życiu ważne. Z życia wiele wiem i krótko to opowiem. Historia była taka ,że przez życie nie jeden płakał, to co robimy myślimy i śnimy to fikcja która jest jak miejska policja. Wszystko jest kolorowe tylko w bajce , na świecie prawda jest taka , że mój przyjaciel umiera na raka. Tę piosenkę dedykuje wszystkim ideałom, co myślą ,że uciekną przed śmiercią jak pająk. Życie jest czarne niczym tusz wylany na papier, ten kto się stara ten wie , że i tak mało dostanie od Pana. Nie oczekujmy od życia zbyt wiele bo wiem , że i tak nas oleje. Wyciągam rękę do szczęścia i oczekuje pomocy , lecz ono mnie nie dostrzega , bo udaje ,że oboje jesteśmy w ciemnej nocy Pomocy człowieku i tak nie dostaniesz bo inni się boją, że kiedyś powstaniesz. Powstając wysłucham wszystkiego, oczy zamykając Udając ze nie widze niczego co jest niezgodne z moim drugim ego. Ego? Ego jest błędne mój kolego ja wiem co mówię bo żyje już długo, a teraz powstałam by pomóc im wszystkim , ocierając z twarzy łzy i przytłumić rozpiski. Życie jest ciężkie jak głaz i zabija nas jak czas , który płynie szybko jak rwąca rzeka która nigdy na nas nie poczeka . Teraz już wiem ,że nie warto było , wszystko odeszło i została mi przeszłość. Teraz siedzę tu sama i myślę, że cały ten świat kiedyś się rozpryśnie. Robię to co mówię , widzę co mnie otacza, i stwierdzam kolego, że moje życie się zatacza. i o tym i przepraszam za błędy jak coś ... 2) z tobą odeszły marzenia czas jednak wszystko zmienia porywa wszystko i w kamień nic nie znaczący zmienia tak bardzo bym chciała wziąść go do ręki i wyrzucić daleko te cierpienia i męki Tak bardzo chce być szczęśliwa i nie liczyć już czasu kiedy znikasz i mnie unikasz wtedy mi ciebie brakuje i myśli me po nocach snuje bym chociaż tam ciebie widziała i już tak nie płakała wiem że to tylko marzenia i wiem że nie spełnią się za tego wcielenia.... i to ostatnie to o tym myslicie podajcie swoje opinie 3) Uczucia nieodwzajemnione są dla mnie jak ogien co płonie Bardzo sie staram i dbam o niego Lecz ty zagaszasz go całego Próbuje go ratowac by nie zagasł Tak szybko Lecz wiem, Że to tylko marzenie Bo wiem że mnie nie kochasz tak bardzo jak ja Ciebię

Gość wierszzzzz
chyba nikt tego nie czyta a szkoda liczyłam na wasze opinię

Gość mnie się podoba

Gość podtrymuje
myśle ze sa łądne :) brawo :