Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Umysł nie rozumie dlaczego zrezygnowała wolał bym powód że jestem brzydki albo bez kasy w setkach tysięcy opr mieszkania i ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Nie chciała cię ranić więc uciekła bez słowa. Co ci miała powiedzieć. Żeś brzydki i biedny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Ale widzicie wyczulem malowany pociąg fizyczny to mi sciemniala że o co innego chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Nie chciała cię ranić więc uciekła bez słowa. Co ci miała powiedzieć. Żeś brzydki i biedny Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Lepiej dostać w ryj byle prawdą nawet że mały kootas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Bo zawsze może być nieporozumienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Ludzie nie som zdolni do prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Ja jak najbardziej jestem chce usłyszeć pewnie rzeczy bo to daje nowy obraz rzeczywistości taki potwierdzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu To zapytaj a się dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Jeśli np udlyszysz od 10 że za brzydka na miłość to można iść w prostytutki na pelnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Od 9 się zaczyna dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Poniżej tylko bolcowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: To zapytaj a się dowiesz Może do tego w końcu dojdzie np na bezdomnosci z setki tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Jesteś 2 na 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 3 godziny temu Nie śpicie? Ponieważ spałam wczoraj po południu po tyrce i nie mogę zasnąć, to oglądam film Stephena Kinga "Wielki Kierowca". Lubię jego książki i horrory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Jesteś 2 na 10 No kiedyś byłem ładny teraz to nie wiem czy mam możliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Wszystko postawiłem na pieniądze które przypadły więc trzeba to brać pod uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Tylko że w momencie kiedy chciała randke miałem już 83kg i kena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Jestem 1 obecnie na minusie i mam to w dupje również stawiam na hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Nie mam tv w sypialni fak i co teraz chce oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Choć może woli 60kg tylko że bez rozmowy się nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Nie mam tv w sypialni fak i co teraz chce oglądać Na telefonie oglądam Drastyczny, ale takie klimaty mają powieści Kinga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na telefonie oglądam Drastyczny, ale takie klimaty mają powieści Kinga Wątpię. Drastyczny to jest ghost rider Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu A po co elka chciała ode mnie sex mając mnie za gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: A po co elka chciała ode mnie sex mając mnie za gowwno To twoje urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: To twoje urojenia. A gdzie tam mam całom rozmowę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu Czułem podstep i tyle dlatego poczekalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: To twoje urojenia. Niech będzie szczęśliwa z malowany po całym roku ublizen ciotka ma rację szkoda nawet na niom napluc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Niech będzie szczęśliwa z malowany po całym roku ublizen ciotka ma rację szkoda nawet na niom napluc A co cie to obchodzi. Jej życie i jej sprawa. Ogarnij sie i daj żyć ludziom. Tiktok ogladaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: A co cie to obchodzi. Jej życie i jej sprawa. Ogarnij sie i daj żyć ludziom. Tiktok ogladaj Po 4 latach przyjaźni trochę obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach