Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

schudlam i ciagle chudne !!

Polecane posty

Gość melka11

dziewczynki jaka jestem szczesliwa weszlam tu zeby podzielic sie z kims moim szczesciem kosztuje mnie to wiele wyzeczen ale sie oplaca mam nadzieje ze wam tez sie uda :)

Gość mallla22
gratulacje! Jak Ci sie udalo?

Gość melka11
wiesz ograniczylam jedzenie tzw dieta mż (mniej zrec) jem cos malutkiego o 14 i duzo pije i wcale nie gloduje kiedys potrafilam zjesc tone nie jjem chleba i takich tam slodyczy jjem wlasciwie wszystko tylko malo :)

Gość a ja nie
przeszłam już chyba wszystkie diety, teraz już prawie nic nie jem, chodziłam na aerobik, nie słodzę, nie jadam ziemniaków ani chleba, stosowałam już chyba wszystkie specyfiki odchudzające (po nich jeszcze bardziej tyję) - jestem załamana...

Gość melka11
nie martw sie ja mialam kryzys czasem to nawet mi sie sni ze jjem frytki albo cos i mam takie wyzuty sumienia pozniej sie budze i jestem szczesliwa ze to tylko sen ehh ostatnio chodzi za mna kanapka z salata i zoltym serem i pomidorem ale jestem twarda :)

Ja dokładnie tak samo jak autorka..... rano jogurcik i jakaś bułeczka... obiadek 13-14.... potem pije ..pije ..pije herbata czerwona, zielona i chudne :)

ja sie wspomagam jakas herbatka, jem kanapki:) tylko ograniczam slodycze no i pieczywo, bo jednak potrafilam zjesc sporo. aha i najwazniejsze : tosty, juz nie zjem tego dziadostwa:P

Gość melka11
wiecie dziweczyny ja tez potrafilam duzo zjesc a teraz sama sie podziwiam rano nic lekki obiadzik i tyle unikam tez smazonego ale jak mnie naleci to na teflonie usmarze bez niczego i juz pilam herbatke vitax program odchudzajacy na 15 dni byl ale nie wiem czy poskutkowal ale w kazdym badz razie nie dobre blee ;p

Gość melka11
najgorzej zal mi wlasnie kanapek kocham kanapki z pomidorem i z salata ehhhh ale sie trzymam choc czasem mam ochote zjesc z razowym chlebem oczywiscie

Gość a ja nie
a co ja mam powiedzieć ?? wczoraj zjadłam tylko 2 skrzydełka, dzisiaj odrobinę sałatki z tuńczyka i tak jest prawie zawsze, w weekendy jadam trochę więcej... dlatego wkurza mnie jak ktoś obrzuca obelgami puszyste kobiety - że tylko siedzą i wpieprzają i same są sobie winne

melka11---> mysle ze mozesz sobie pozwolic na taka z razeowego chlebka;) od razu bedzie ci lepiej:) ja bym nie potrafifla zrezygnowac calkiowicie, kiedys jadlam 4,teraz jem 1, jest roznica;) kurcze najgorsze u mnie jest to,ze nie widze po sobie ze tak przytylam,ale weszlam na wage a tu 5 kg extra:O wiec sie za siebie wzielam:P

Gość melka11
ja tez nie widzialam ze przytylam ale moja rodzina mi uswiadomila i wkoncu wzielam sie za siebie nie wiem ile waze teraz bo nie mam wagi niestety dopiero jak pojade do domu to sprawdze mam nadzieje ze mnie ucieszy liczba w okienku

Gość melka11
ruch to swietna sprawa ehh ale ja jestem leniem i gdyby nie moj chlopak to bym sie nie ruszyla a tak to on czasem mnie zmobilizuje i razem cos zrobimy mialam noworoczne postanowienie isc na aerobik ale niestety nie poszlam :)

Gość aaaaaaaaa......
a tosty sa aż takie złe?? Bo ja czasami jem. Nie jestem na diecie, ale wolałabym mieć szczuplejsze nogi... Bo ja rano je dwa tosty z serem żółtym i szynką, potem normalnie obiad ( u mnie to normalka, że obiad to jakiś ryż czy kasza do tego kawałek duszonej wołowiny, albo pierś kurczaka w jakimś sosie ale takim np. curry z jogurtu, w jakicha warzywach np. w cukini i papryce, czy od biedy w sosie hiszpańskim Knorra:), może smażona ryba i warzywa albo surówka). Do tego jeszcze np. jogurt albo jakiś serek homogenizowany czy deser, coś z mlekiem i to całe jedzenie. Czasami zaszaleję i zjem coś więcej. tosty sa kaloryczne pewnie, ale w sumie przynajmniej nie jestem po nich głodna... Tak niezdrowe i tuczące?

Gość aaaaaaaaa......
I ja uwielbiam ruch. Gdybym tylko miała kase na klub fitness, na pewno bym chodziła:( Ale na szczęście na uczelni mam wf jeszcze:)

Gość melka11
ehh ja o tostach nic nie wiem ale wg mnie to sa tuczace kurcze tak sie zawzielam ze na wszytko patrze ile ma co kalorii i staram sie jakos jesc te mniej kaloryczne rzeczy ale jutro mam zjesc makaron i juz mam wyzuty sumienia ;/

tzn ja nie wiem jakie ty jesz tosty;) ja robilam tak ze robilam ze zwyklego chleba, 4 kromy chleba , ser, maslo na wierzch(bo takie chrupiace wtedy sa i rumiane:P) no i zle sie to dla mnie skonczylo, tym bardziej ,ze jestem od nich mocno uzalezniona, potfaiflam caly dzien jechac na tostach...ale jak masz umiar to mysle ze wszytsko jest ok;)

ach...ale gadanie o jedzeniu mnie nakreca, juz mam ochote na wszytsko;) a makron podobniez nie jest taki zly:) ma dobre weglowodany i na dlugo pozostajesz syta, tylko nie jedz za pozno;)

Gość aaaaaaaaa......
No ja takie z chleba tostowego z błonnikiem (to i tak ściema pewnie..), z serem i pomidore i bazylią w środku albo z jakąś wędliną. I zjadam dwa na śniadanie, bo wtedy wiem, że nie będę głodna przez kolejne trzy godziny na pewno:) A tak- nie wiem nigdy, kiedy mnie głód dopadnie;) Normalnie się nie przejmuję tym, ale jak mnie np. na uczelni na zajęciach nagle złapie "mały głód" na uczelni i zaczyna mi burczeć w brzuchu, to chyba każdy wie, ze to nic przyjemnego, bo nie dość, że wydaję z siebie dziwne odgłosy, to jeszcze nie mogę sie skupić na wykładzie;)

Gość melka11
nie hehe bron boze o 14 pierwszy i ostatni posilek choc czasem o 22 mnie naleci chetka na cos ale nie jjem!

Gość aaaaaaaaa......
O, ja makaron tez uwielbiam. ale wtedy to jem taki jeden posiłek w ciągu dnia, a resztę sobie odpuszczam. Często, jak wstaję późno, to jem makaron np. ok. 13 a potem juz nic:p albo jakiś chudy jogurt czy owoce. I wcześniej też nic.

Nie cierpię żadnego drobiu!Nie cierpię jogurtów!!!I nie cierpię słodkiego!!!Skąd u mnie z 5 kilo więcej niż chcę?Nie cierpię się głodzić!!!Lubię siebie:D nawet z tymi pięcioma kilami;-)

Gość melka11
ja tez makaron uwielbiam od kad jestem na diecie jeszcze nie jadlam jutro 1 raz nie mam ryzu wiec zjem makaron ;]

Gość isaa
a makaron to z czym jecie??sam??

Gość melka11
ja drob uwielbiam wlasnie jutro makaron zjem z kurczakiem w takim ostym sosie z warzywami pychotka sama ugotowalam to smakuje ;p

Gość to jak
melka, jesz jeden posiłek o 14.00?

Gość melka11
wiecie kiedys mnie wzielo na makaron nic nie mialam to zjadlam z takim sosikiem salatkowym knorr koperkowo ziolowym i powiem wam ze jedzonko 1 klasa wchodzilo jak woda ;p