Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

schudlam i ciagle chudne !!

Polecane posty

Gość to jak
i ewentualnie po 22.00, bo nie zrozumiałam chyba...

Gość melka11
tak tylko 1 o 14

Gość melka11
nie jjem juz nic tylko raz o 14 bo wlasnie moje jedzenie po 22 mnie zgubilo a teraz juz nie jjem ;]

Gość melka11
zastanawialam sie nad tym ale ja boje sie ze to by mnie zgubilo martwie sie troche bo i tak mam dziadowska przemiane materii ;/

Gość Vesper
dziewczyny serio chuniecie gdy nie jesci nic po 14??ja odd dawna nie jem słodycz ale niestety ubyło mi tylko 2 kg(ktore widac gdy wejde na wage a nie po moim wygladzie:( powiecdzie mi czy jogurty owocowe tucza?co jecie zamiast chleba??

wiem z doswiadczenia ze calkowite odstawienie chleba nie sluzy, bo predzen czy pozniej do niego wrocisz i wtedy bedzie klops:P jedz chleb,ale pelnoziarnisty, razowy.

Rany,nie dość,że drób to jeszcze ze sztucznym sosem...Dla mnie np. piersi z kurczaka to totalne bezsmacze.Nie lubię!

Gość melka11
ja chleba wogule nie jjem chociaz zawsze wszystko z chlebem jadlam jogutrow nie jjem bo gdzies przeczytalam ze ta sa weglowodany ale czytalam tez ze jak sie rano zje to sie wszytko spali ale ja nie moge bo boje sie ze znowu zaczne sie obrzerac ;/

Gość melka11
to nie jest sztuczny sos sama go zrobilam ;]

Gość melka11
kurczaczek jest pycha wole go niz te tluste miecha wieprzowe i wolowe ;] zato ryb nie tkne bo nienawidze

Nie no,jak uważacie,że lepiej jeść NIC to sorry,pomyliłam topik.

Gość to jak
melka, zerknij na pierwszą fazę south beach (są tu topiki na ten temat) - ona jest właśnie na przyspieszenie materii. Nie masz się obżerać i jeść, ile chcesz według tej diety, ale malutko, chociażby 3 razy dziennie... , odpowiednio nie łącząc białek, tłuszczów i węglowodanów...

Gość melka11
nie nie wolno nie jesc nic jak nie lubisz kurczaka to jedz chyde mieso i warzywka dla mnie glupota jest nic nie jest bo puzniej jak sie czlowiek dorwie do jedzenia to nie da sie powstrzymac

Gość Vesper
ja chciałabym schudnac 5-7kg:)byłoby super:)i pozbyc sie tych okropnych wałeczkow na brzuchu:P czy jak bede jadła na sniadanko jogurt a o 15 obiad apotem NIC !!to schudne??

Gość melka11
ja sie spaslam od kad jestem z miom chlopakiem a to poszlismy na pizze a to jak jedlismy to pozno i najlepiej frytki i tak przybylo 15 kg chciala bym to zrzucic ...

Gość melka11
najlepiej nie jesc nic po 18 ja jak zjem o 14 to mnie trzyma do 19 ale pozniej juz nie jjem bo mam zasade ze po 18 nic ;]

Melka,przecież pisałaś,że sałatkowy z knorra.Ja w ogóle nie dodaję sztucznych dodatków,po tym jak w \"mieszance chińskiej\"przyprawy z Kamisa bodajże,przeczytałam:glutaminian,sorbitan...itd.No to co to za przyprawy skoro tylko ulepszacze?Teraz sprawdzam skład nawet soli:D ;-) A kurczaków nienawidzę.Nie wiem,mogę zjeść rosół ewentualnie,ale żadne piersi.A już kaczka albo indyk mnie brzydzi.I nie jem żadnych drobiowych wędlin.No tak mam i już.Nawet sałatkę \"gyros\" robię ze sznyclami wieprowymi.

Gość melka11
hehehe amita ja napisalam ze kiedys przed dieta jak mnie chetka naszla na makaron to tak zjadlam bo nic innego nie mialam teraz juz staram sie nie jesc takich rzeczy z torebki ;]

Gość melka11
hehe ja chce do lata zeby jakos moc wyjsc do ludzi ;p ciekawa jestem czy mi sie uda nie wiem jak moglam sie tak zapuscic ehh a bylam szczupla

Ja 5 kilo,aczkolwiek zastanawiam się,czy to nie presja czasów.10 lat temu byłabym laska:D

Gość Upadlyscie na glowe dziewczyny
chyba ci sie dieta popierdolila kolezanko :((( MZ to MZ a nie glodowanie i 1 posilek o 14 i polecasz innym ? beznadzieja to ja jem 4 posilki, zdrowo, 1300 kcal dziennie, cwicze i schudlam 12 kg w 2 ms, to ejst sukces, ale twoj na takie miano nie zasluguje :((( waze sobie 46 kg, nawet mysle przytyc ze 2 kg

Gość melka11
wlasnie tak to jest teraz kurcze presja otoczenia ja jak patrzylam na siebie w lustro to nie wydawalo mi sie zebym byla az taka gruba nie widzialam tego nie mialam brzucha wiekszrgo od cyckow ani jakis strasznych walkow ale jednak waga pokazywala co innego ehh samemu sie chyba nie widzi albo sobie wmawialam

dokladnie tak, aj tez sie tak zapusicilam przez chlopaka, on nie musi sie martwic ze za duzo wazy i jedlismy co popadnie, jak teraz mysle to bylam wrecz chuda w wakacje...😭

Gość melka11
ja nie polecam nikomu gdzie tak przeczytalas !! mi wystarcza 1 posilek ty jak chcesz to jedz nawet 20 tyle

No mam nadzieję Melka,bo chyba tyjemy od tego świństwa,które dodają do żarcia.No,ale żeby do przypraw?To już przesada.Naprawdę,czytam etykietki.I mam zioła na parapecie(kiepsko rosną,ale będzie lepiej)Wiecie,jak ciężko jest przyzwyczaić się do normalnego smaku?Bez Vegety,Kucharka?Ale potem już z górki.I każda potrawa smakuje inaczej.Bo z Vegetą to wszystko tak samo...