Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalal3334

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość lalalal3334

wspolzyje z chlopakiem od 2 misiecy i ani razy nie mialam orgazmu , bywalo ze kochalismy sie dwa razy pod rzad i z mojej strony nic jestem podniecona jest mi super ale nie moge dojsc.Moze powiecie mi jaka pozycja gwarantuje orgazm??

Gość Leroy Merlin
orgazm leży w psychice, może zaczęłaś się tym za bardzo przejmować 🖐️

Gość Sennna
Szkoda, że teraz młodzi nie wiedzą co to jest petting.

Gość Aloess82
Tez tak mialam..i nie chce cie martwic ale orgazm mialam dopiero po 4 latach...jzu z innym partnerem:P Poprostu to kwestia czasu.. i dojrzalosci

Gość ł ........
NIE KRęCI MNIE SEKS 14:42 berbusia Wybaczcie ze pisze na tym forum ,ale na erotycznym potrafią tylko szydzic z czlowieka. Jestem ze swoim kochanym juz od 5 lat. W ogole nie mam ochoty na seks. Wlasciwie nigdy nie mialam Najczesciej jak on ma ochtoe to oczywiscie sie zgadzam ,ale nie czerpie z tego jakiejs nadzwyczajnej radosci. Kocham Go, ale nie potrafie sie cieszyc seksem. Wole sie mocno w niego wtulic niz sie kochac.. Nie wiem czym to moze byc spowodowane Moze tym, ze u mnie w domu seks byl zawsze tematem tabu i rodzice dawali zawsze )np. na jakichs filmach do zrozumienia ze to jest zle i nie powinno ie tego rovbic??? Zaczyna mi to przeszkadzac 14:43 taka taka.......... spoko, to normalka, sporo dziewczyn tak ma 14:43 ffffffowni a rozmawialiscie? niektorym trzeba troche czasu, mzoe tobie trzeba kwiatow? romantycznej kolacji przy swiecach i winie? 14:44 najwiecej e tam to napewno nie jest spowodowane tym czym napisalas. pewnie razdko masz orgazm dlatego nie lubisz. urozmiccie sobie sex 14:46 berbusia Mozliwe, ale ile razy mozna dawac kwiaty i jesc kolacje przy swiecach?? Owszem, wtedy jest fajnie, ale przeciez nie zawsze musi tak byc. A poza tym nie chce mu teraz robic przykrosci owiac nagle ze nigdy nie sprawia mi to takiej radosci Szczerze??? orgazmu nigdy nie mialam jie wiem czym to jest spowodowane 14:46 ooooooooo oooooooooooo a pigułki bierzesz? ja przy pigułkach nawet myśleć o seksie nie chcę 14:47 polecam seksuologa wspolczuje Twojemu facetowi,ze ma taka "zimna rybe" za kobiete.Wczesniej czy pozniej "kopnie" Cie dla jakiejs cieplej i lubiacej seks kobiety.Sama sobie szkodzisz.Nie jestes normalna. 14:48 najwiecej not o ubierz jakies sexi ciuszki zaskocz faceta, przy sexie powiedz co najbardziej lubisz. jaka pozycje, gdzie palcami robcie to na rozne sposoby, dzikosc dzikosc! hehe i fantazja 14:48 berbusia Nie biore pigulek. Polecam seksuologa - piszesz tak jakbym robila to specjalnie, a tak nie ejst 14:50 taka taka.......... jeju czemu od razu zimna ryba?? moze lubi inny rodzaj czulosci? 14:51 oooooo ooooooooo ooooooooooo nie chcę przerażać, ale u mnie: dwa związki po 3 lata i zawsze seks był nudą potem byłam sama dwa lata, bo stwierdziłam, ze to nie dla mnie. oni chcą seksu i ciepła, ja tylko ciepła. aż w końcu sie znalazłam takiego z którym jestem 4 lata i wciąż mi go nie dość. na wszystkich polach. (mniam) 14:53 berbusia Ale ja kocham mojego faceta i nie mam najmnieszego zamiaru zamieniac go na innego! Nie wyobrazam sobie zycia bez niego 14:57 ffffffowni widocznie nie osiagniesz orgazmu pochwowego, lechtaczkowy ci zostal 15:00 kto tam pisał o zimnej rybie Co wy od niej chcecie ? Ma dziewczyna udawać że lubi seks ? Bez sensu. Przecież to nie jej wina. Jeśli jej facet ją kocha to jej nie porzuci. To chyba oczywiste. A jeśli facet porzuca kobietę bo jest zimna w łóżku tzn. że nigdy jej nie kochał i szukał w niej tylko kochanki. Ja np. mam taki sam problem. Nie przepadam za seksem. Nie inicjuję go, ale mój facet jakoś to znosi. Po prostu rzadko się kochamy i tyle. Jesteśmy już ponad 5 lat razem i jakoś mnie nie porzucił. A wręcz przeciwnie. Niedawno mi się oświadczył i planujemy ślub. Tylko nie pieprzcie że mnie zdradza lub będzie zdradzał. Znam jego życie aż na wylot. Zresztą on sam wiem jakie ma podejście do zdrady. Jakby miał mnie zdradzić to po co miałby sie z tym kryć i zdradzać. Nie prościej po prostu odejść jawnie i poszukać innej ? Także co jak co ale zdrada to jakoś nie w jego stylu. 15:02 ffffffowni pieprzenie z ta zdrada, my sie zadko kochamy, jestesmy razem 7 lat, mieszkamy razem ale on pracuje w 2 pracach i naprawde nie ma sily jak wraca do domu, a ja go na sile nie ciagne. u mnie jest tak ze ja potrzebuje duzo czulosci przed, mizianie po plecach, jakaies przytulanie lub inne czulosci inaczej nic z tego bo najzwyczajnej nie mam ochoty 15:04 kakka Mnie też nie kręci seks. Owszem, podniecić mnie można łatwo, mam orgazm i tak dalej, ale dla mnie to jest bez znaczenia. Strata czasu. Seks mnie nie interesuje. Doskonale żyje mi się bez niego. U mnie w domu, dodam, seks nie był tabu, wręcz przeciwnie, moim rodzice mieli bardzo liberalne podejście do sprawy. 15:09 taka taka.......... kakka ----> mam dokladnie to samo 15:32 nie ma to jak a może on nie umie się z Tboą kochać? może nie wie co lubisz (bo sama tego nie wiesz)

Gość najgorsza rzecz to udawac

Gość UJEEEE
stymulacja łechtaczki sprobuj

Gość Dont ask me
Wisłocką polecam....

sennna >>>> dokładnie o to chodzi !!!!. gdyby \"młodzi\" początkujący zaczynali powoli i subtelnie . do wielu wniosków odnośnie reakcjii partnera/ki mogliby dość samodzielnie i korzystac z własnego doświadczenia . a teraz to tak ,że wsadza ,dojdą ,podziękuje i wraca do domu . a potem jeden albo drugi piszę\" jestem po pierwsdzym razie ,czy to tak miało wyglądać \" albo \"nic nie czułam \" albo \" za szybko doszedłem \" ,albo .......................... NIE CHODZI SIE Z PIERWSZYM ,LEPSZYM DO WYRA