Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloa

blueconnect- porada

Polecane posty

Gość kloa

Co to jest, czy to to samo co neostrada? Chodzi mi o to, że dość mam już złodziejskiej tepsy, w której aby mieć stałe łącze to muszę mieć abonament tel. i to nie ten najniższy tylko droższy. A po kiego mam dzwonić z tak drogiej sieci? Dlatego proszę o wyjaśnienie.

Ta usługa jest dostępna na laptopy ... więc jeśli masz komputer w domu to odpada ...

powiem ci, ze często brak zasiegu. Miałam na próbę. Wolę kabel.

Gość kloa
kurka a już miałam nadzieję, że zerwę z tepsą:( Nic, w takim razie poczekamy aż wymyślą coś solidnego:). Abonament Era na stacjonarny tel. ma świetny , więc mam nadzieję, że niebawem pokaże da nam równie świetną ofertę internetową:)

--> gibon Są modemy pod USB i można używać toto i pod zwykłym kompem. Na temat sie nie wypowiadam bo nie miałem możliwości tego przetestować.

Gość Janka z W-wy
ja mam w laptopie - jakoś jest ok

Gość aaar
janka z wawy--> a w jakiej sieci masz i jaki abonament płacisz?

Gość TroC
Blueconnect to jedynie mizerna namiastka internetu. Nadaje się co najwyżej do czytania poczty (większe załączniki do maili nie przechodzą) i sporadycznego oglądania stron www. Do niczego więcej ! Przez blueconnect nie można pobrać żadnego większego pliku, przy czym nie chodzi tu o jakieś duże pliki z filmami ! Blueconnect blokuje transfer po przesłaniu jedynie 6-14 MB banych.... Nie ściągniecie przez blueconnect żadnej aktualizacji oprogramowania, żadnego większego pliku graficznego, projektu itd... (nie chodzi tu wcale o jakieś blokowanie p2p, blueceonnect blokuje pobieranie dowolnych plików z dowolnych stron po przekroczeniu kilku-kilkunastu Mb... Tragedia ! Nie da się tego zwrócić i zrezygnować z abonamentu ! To co reklamuje era "blueconnect za darmo przez 30 dni... możesz zwrócić terminal i rozwiązać umowę" to jedno wielkie oszustwo ! Na prawdę nie da się zrezygnować z umowy !!! Prokurator powinien zająć się era za tak bezczelne oszukiwanie klientów !

Gość promile3
Weź UPC. Najszybszy i najtańszy internet.. Ceny w Warszawie: 2Mb/s - 50zł 5Mb/s - 60zł 15Mb/s - 75zł 30Mb/s - 90zł 50Mb/s - 120zł 120Mb/s - 200zł

Gość promile3
no i oczywiście kabel a nie jakiś radiowy syf