Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scierka kuchenna

podsluch w tel

Polecane posty

Gość scierka kuchenna

witam mam powazne pytanko,poniewaz moja byla tesciowa dreczy mnie wciaz glupawymi telefonami,zastanawiam sie nad nagrywaniem tych rozmow,tylko niewiem gdzie kupic sprzet co i jak czy ktos moze mi podpowiedziec??

Gość scierka kuchenna
halooo

Gość Hun Gerwazy III
zostań lepiej w kuchni gdzie twoje miejsce a nie zajmuj się technologia cyfrową

Gość scierka kuchenna
w kuchni mi dobrze ale to nie znaczy sie na niczym innym sie nie znam:P chcialabym sie dowiedziec gdzie takie urzadzenia mozna kupic ktos wie??

Gość afrodyta2007
wpisz w google to co cie interesuje to sie dowiesz gdzie kupic

Gość scierka kuchenna
offtopic dzieki ci dobry czlowieku❤️

Gość eeeeeeeee tammmm
ja nagrywam na zwykłą automatyczną sekretarkę.... bardzo przydatne.... kiedyś okłamała mnie babka w Tele2 na temat rezygnacji, jak im tasmę odtworzyłam i zagroziłam sprawą sądową, zaaz pokornie przyjeli reklamacje..... teraz nagrywam wszystkie rozmówki z takimi firmami na wszelki wypadek..... i innym polecam!

Gość Vivi22
Hmmm a co ona takiego przez ten telefon gada?

Gość scierka kuchenna
eeeeeeeee tammmm>>ja jednak nie mam sekretarki,zrezygnowalam z tego,bo po 3 sygnalach sie wlaczala a nieraz nie zdazylam podbiec Vivi22>>gada rozne rzeczy,wszystko zlo,trzesienia ziemi,tsunami to przeze mnie,najlepsze to ze jak jej pasuje to udaje kochajaca tesciowa,zeby otwarcie mi powiedziala spadaj nie chce cie znac to ok rozumiem zero kontaktu,ale ona raz jestem paskudna,raz jestem kochana

witam Jeżeli chodzi o Podsłuch telefonu obecnie jest bardzo dużo różnych takich programów monitorujących telefony komórkowe na rynku lecz nie wszystkie spełniają swoje przeznaczenie gdyż są widoczne w telefonie najlepiej zakupić oprogramowanie które jest ukryte w telefonie oraz oferowane jest wsparcie techniczne przez kontakt telefoniczny np: https://spydrone24.pl/ podczas zakupu oprogramowania spyphone należy uwzględnić długość trwania licencji oprogramowania itd ale najlepiej dopytać sprzedawcę. kolejną rzeczą na którą należy zwrócić uwagę podczas zakupu jest ilość dostępnych funkcji, ważne aby było nagrywanie rozmów, nagrywanie otoczenia, wiadomości , lokalizacje itp to są w/g mnie najbardziej potrzebne funkcje