Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki23

ILE KOSZTUJE POSIEW Z KROSTY NA TWARZY, DERMATOLOG KAZAŁ ZROBIĆ.????????????

Polecane posty

Gość kiki23

CIEKAWA JESTEM, BO NA TEJ KARTECZCE KTÓRĄ MI DAŁ NIC WIECEJ NIE MA, NIE KAZAŁ MI NP robić tego antybiogramu, tylko ten posiew. ktoś to robił z was? ile kosztuje i czy dzieki temu dobrali wam antybiotyk który pomógł na dłuzej?

Ja robiłam ten posiew (wymaz) bezpłatnie. Udałam się do laboratorium ze skierowaniem, pobrano wymaz i tydzień po z wynikami poszłam do dermatologa. Dermatolog zapisał mi Biseptol (bardzo tanie tabletki), ale niestety mogłam brać tylko 4 opakowania, bo tylko tyle można i średnio mi pomógł. Pryszcze zaczęły znikać, ale wtedy musiałam przerwać stosowanie i wychodziły na nowo. Właśnie wtedy zaczęłam brać Diane35 i do dzisiejszego dnia pryszcze wyskakują mi sporadycznie, tylko przed okresem.

Gość sosik
a ja robiłam płatnie bo skierowanie miałam od prywatnego dermatologa , kosztowało mnie to ok 30 zł, i od razu sami automatycznie określili antybiogram, takze potem byłam leczona na jego podstawie.

Gość kiki23
dziekuje wam dziewczynki kochane, już wszystko wiem, ja też mam sierowanie od prywatnego dermatologa więc będe płacić. dzięki!!!!!!! i miłego dnia. papa