Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Mag

UWAGA Pomoc dla nieszczęśliwie zakochanych !!!

Polecane posty

Gość Miłosny Mag

opisz w kilku zdaniach osobę, z którą pragniesz być, napisz też dlaczego powinniście byc razem. Podaj też w jakim mieście on i ty obecnie się znajdujecie. Ja, używając tajemnej miłosnej magii oraz innych moich zdolności spowoduję, że w ciągu bliskiego czasu będziecie mogli być razem. Pomogłem juz wielu nieszczęśliwie i bez wzajemności zakochanym dziewczynom. Teraz pławią się w szczęściu u boku swojego wybranka. Spróbuj i Ty!

Gość Miłosny Mag
oczywiście za darmo

Gość kaliśka
no to ja spróbuje. ma na imie Maciek, ma 22 lata, mieszka, tak jak ja w krakowie. Jest miły słodki i bardzo go kocham i wiem że razenm na pewno bedziemy szczęśliwi. Zrób cos plizzz !!!!

Gość anak_z_opolskiego
moj powinien byc mądry, opiekuńczy, zaradny, nie pijący i nie palący, powinien mnie kochac i chciec raze stowrzyc kochającą i szczęśliwą rodzine Ps. powinien chodzic do koscioła

Gość anak_z_opolskiego
a ja nie wiem jak on ma na imie bo go jeszcze nie znam

Gość ___Życie___
Mój Arkadiusz, tak jak ja mieszka w Białymstoku...

Gość ___Życie___
Chcę z nim być, bo bardzo go kocham, a wszystkie dni bez Niego są ponure:(

Gość marta P
A mój ma na imię Paweł, ma prawie 28 lat. Jest moim mężem, bardzo go kocham, ale ciś się ostatnio między nami nie układa, bo chyba ma kogoś na boku(tak myślę). Jest teraz na Słowacji a ja w woj. Świętokrzyskim. Miłosny Magu dasz radę coś zrobić, żeby dziś wrócił bo bardzo za nim tęsknię.

Gość anka_z_opolskiego
miłosny_magu co bedzie poznam go wkoncu czy nie bo juz mam dosc bycia samej

Gość Miłosny Mag
Dziękuję za odpowiedzi, Sesje kojarzące i naprowadzające uczucia na dane osoby robie zawsze bardzo późnym wieczorem i nocą, gdyz warunkem jest aby obie zainteresowane osoby pogrążone były we śnie, wtedy ich kanały komunikacyjne sa otwarte. Efekty widoczne sa po około tygodniu. Ważna uwaga! Polega to nie na tym, że osoba w której jesteśmy zakochani i z którą chciałybyście być nagle sama poszukuje z wami kontaktu. Przemiana która w takiej osobie sie dokonuje polega na tym, że bedzie otwarta na kontakt z waszej strony i bez większych trudności będziecie mogły budować niteczki waszej wzajemnej uczuciowej relacji. Ale potrzebna jest jakaś choćby niewielka aktywność z waszej strony. Samo się nie zrobi. Kaliska, Życie, i kolejne osoby które poproszą o pomoć w dniu dzisiejszym - będę pracował nad tym dzisiaj w nocy. Pozdrawiam MM

Gość Miłosny Mag
A jutro w ciągu dnia będę mógł szczegółowo powiedzieć każdej osobie o wynikach sesji.

Gość anka_z_opolskiego
a jezeli ja jeszcze nie zanm tej osoby to co mam byc otwarta na wszystkie osoby jakie spotkam na swej drodze nawet jak to biedzie jakis staruch czy pijaczyna czy bóg wie co??????????? a jezeli bede spotykac same kobiety????

Gość Miłosny Mag
do marta P Spróbuje dziś w nocy przywrócić jego myśli i uczucia z powrotem w twoim kierunku. Jutro opowiem. Pozdrawiam MM

ok to ja tez spróbuje moj ma na imie rafał i mieszka kilka km ode mnie

Gość Miłosny Mag
do anka z opolskiego Jeśli nie masz na myśli konkretnej osoby to nie dam rady ci pomóc, bo jak? MM

Gość anka_z_opolskiego
a ja?????? czemu nic na moj temat cisza????

Moj wybranek ma obecnie 26 lat, juz kiedys dane nam bylo byc razem jednak cos sie spackalo. on nie chce byc ze mna, ja ciagle o nim mysle. jednak wiem, ze on jest teraz z kims. jest bardzo inteligentny, wyksztalcony, zachowuje sie zawsze z klasa i odpowiednio do kazdej sytuacji, jest dojrzaly i przystojny. nie jestesmy razem od 10 miesiecy. chcialabym zeby cos sie zmienilo. jesli nie moge byc z nim, chcialabym chociaz raz sie spotkac. bardzo mi go brakuje. wiem, ze to zalosne, ale ciezko mi. oboje jestesmy w nottingham, anglia. dziekuje.

Gość z drugiej strony
ooooooooo, niezłe doprawdy niezłe. A słyszałeś szarlatanie o WOLNOŚCI WYBORU?????????????????????????? Ja za wkręcenie mnie w taki seans przez "pseudoadoratora" raczej bym nie podziękowała :P

Gość anka_z_opolskiego
czemu pomoz plis ja juz opisałam te osobe tylko nie wiem jak ma na imie i gdzie mieszka ale na pewno gdzies taka jest

Dobrze to ja też poprosze. Tylko ja mam dwóch delikwentów. Nie wiem czy coś da się z tym zrobić.:) Mam na imie Ludmiła mieszkam w Poznaniu 1. Ma na imię Waldemar mieszka w Poznaniu. Świetnie się nam rozmawia. Mamy podobne zainteresowania, podobne gusta, sposób myslenia. Czuje się dobrze w jego towarzystwie. 2. Ma na imie Oliwier mieszka w Monachium i czsami również w Poznaniu. Z nim chciałabym nawiązać kontakt gdyż ostatnio nie potrafimy się dogadać a od jakiegoś roku nie rozmawiamy ze sobą wcale. Do końca nie znam przyczyn dlaczego. Dziekuje i pozdrawiam

Gość z drugiej strony
Miłość z natury swej zakłada wolność. To, co robisz szarlatanie jest próbą odebrania tej wolności komuś, kogo rzekomo "kocha" druga strona. Fuj... aż mnie zemdliło. Pojęcia ci się popierdoliły, to co robisz nie ma nic wspólnego z miłością :P

Gość Miłosny Mag
cioccolata, popracuje nad tym milka schmitt, byłoby dobrze abyś była bardziej zdecydowana :) bo otwieranie dwóch osób na raz może spowodować spore komplikacje. zastanów się więc na którym bardziej ci zależy do z drugiej strony nie masz racji, ja nie rzucam na nikogo uroku, że coś zaczyna dziać sie wbrew czyjejś woli. ja tylko otwieram kogoś na kogoś innego, budując wspólny korytarz po którym moga przepływać mysli uczucia i emocje MM

nie napisalam dlaczego powinnismy byc razem... dlatego, ze bylismy oboje szczesliwi, chce tez naprawic moje bledy i zeby bylo tak jak dawniej.