Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Mag

UWAGA Pomoc dla nieszczęśliwie zakochanych !!!

Polecane posty

Gość Miłosny Mag
milka, jutro opowiem MM

Gość z drugiej strony
korytarz powiadasz? Pytanie po co... Skąd wiesz jak będzie wykorzystany ten kotytarz przez osobę, która DOMAGA się jego zbudowania? Sam fakt wyjścia z taką prośbą świadczy o tym, że druga strona jest dla proszącego raczej towarem niż osobą. Wdzięcznie polecam przemyślenie tematu :P Bo ten aspekt zdecydowanie ci szwankuje

no to może ja tez poprosze ma na imie Piotr aktualnie woj. kujawsko - pomorskie 36 lat Z góry dzięki!! Mam nadzieję, że w dobrą stronę \"zaczarujesz\" a nie odwrotnie :)

Gość z drugiej strony
no i jeszcze jedno... korytarz, o którym mowa można zbudować jednym spojrzeniem. w tym zaś przypadku jest on o wiele bardziej wiarygodny :P

Gość Miłosny Mag
przez kilka godzin mnie nie bedzie pozdrawiam i zapraszam MM

Gość exenne
ja też poproszę, ma na imie Jacek mieszkamy w Warszawie, wydawało mi się że coś między nami zaiskrzyło ale on jakby się schował i trochę mnie unika. ale czuje, że moglibysmy byc razem bo jakos do siebie pasujemy

Gość maxxia
pliz zrób cos, cały czas o Nim myslę. Tomek z Krakowa, ma 24 lata a ja 19 i nie zwraca na mnie uwagi a ja za nim szaleję

Gość mam cichą i nieposkromioną
nadzieję, że NIKT NIGDY nie wpadnie na pomysł otwierania moich kanałów bez zapytania mnie o zgodę Specjalnie dla takich nieproszonych gości goreje sobie w kąciku duszy palenisko se smołą nienawiści. Kociołek wylewa się automatycznie przy próbach otwarcia kanału od zewnątrz. Jednym słowem - auto-alarm :P Miłej zabawy magu :P

Gość ___Życie___
Miłosny Magu i jak Ci poszło?

Gość mam cichą i nieposkromioną
utaplał się w smole???? :D

Ty mnie wylecz najpierw z nieszczęśliwego zakochania w takim jednym, potem mnie rozwiedź z niechcianym mężem, a potem daj mi faceta dla mnie idealnego. To tyle moich próśb i wniosków. :O

Gość Wewnętrzna
Kochany Magu! Jak dobrze, ze pojawił ktoś taki jak Ty .. Proszę Cie o pomoc .. przywrócenie kontaktu ( na ile bliskiego uda Ci sie dokonać ) z Marcinem ze Śląska, jest b. inteligentny, miły, czuły, dobry, emanuje zNiego ciepło.

Gość kaliśka
DZIEKI DZIĘKI DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZADZWONIŁAM DZISIAJ DO NIEGO! BYŁ MIŁY, DŁUGO ZE MNA ROZMAWIAŁ, ZUPEŁNIE INACZEJ!!! I SAM ZAPROPONOWAŁ SPOTKANIE NA MIEŚCIE JUTRO !!!! DZIEKUJE DZIĘKUJE DZIĘKUJĘ JESU, CHYBA NIE BĘDĘ DZISIAJ SPAŁA JEJKU

Gość Magu napisz czy coś zdziałałeś
:(

kaliska a jak wygladala twoja sytuacja przed dniem dzisiejszym? ja wlasnie sie zastanawiam czy nie napisac smsa do mojego bylego. zadzwonilabym ale sie boje... sms wydaje sie bezpieczniejszy, ale najpierw bym chciala cos wiedziec od maga bo boje sie, ze znowu mi odmowi i znowu sie ponize :(

napisalam do niego smsa, po prostu; co slychac i ze u mnie w porzadku. i brak jakiejkolwiek wiadomosci :( glupia jestem

Gość malutki kamyczek
to jest moja bratnia dusza, ma 29 lat i mieszka w Warszawie, ja mieszkam w trójmieście. Wiem, że do siebie pasujemy. To jest ciepły, serdeczny człowiek tylko trochę zamkniety w sobie. Bywa też uparty. I jedna uwaga Magu..on późno chodzi spać, gzdieś tak około 2 w nocy. Czy to nie za poźno dla Ciebie?

Gość anka_z_opolskiego
miłosny mag nas dawno olał!!!!!!!!

Gość ale was w chuja zrobił xD

Gość tomek911
Witma mam ogromny problem i nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. Jestem w małżeństwie od 2 lat ale od 0,5 roku coś jest nie tak brakuje mi czegoś jest po prostu nudno i mam już tego wszystkiego dość. Poznałem wspaniałą kobietkę i ona jest po prostu idealna uwielbiam jak się smieje, patrzy, porusza, mówi, ma różne poglądy na życie i najgorsze jest to że podoba mi się tak strasziwie że nigdy jeszcze nie mialem takiego czegoś. Tylko nie wiem jak mam bezbolesnie pozbyć się żony która jest niczego nie swiadoma. Pozmóżcie mi prosze Ona-Wrocław, ja- Kłodzko