Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza..

Czy ktoras z Was prostuje wlosy?

Polecane posty

Gość iza..

CZy ktoras z Was ma prostownice, jak tak, to jakiej firmy i czy sobie ją chwalicie.Ja mam tanioche za okolo 40 zł.Nic nie warta, mimo ze mam w sumie dosc proste wlosy to nie potrafi wyprostowac dobrze wlosow ktore maja tendencje do wywijania sie na koncach na zewnątrz Chcialabym kupic jakąs do 100zł.Co polecacie??Zalezy mi na naprawde dobrym sprzecie ktory rzeczywiscie sprawi ze wlosy beda gladnie,wyprosotwane i wygladzone.Dziekuje i pozdrawiam

Gość H-anka
PANASONIC ! kosztuje ok..150 -160 zl. mam taka,jest ceramiczna, z regulacja temperatury..bardzo dobra, nie pali wlosow.. Uzywam ja bardzo czesto, i wlosow wcale nie mam zniszczonych (trzeba do tego uzywac roznego rodzaju kremow i odzywek do wlosow) pozdrawiam.

Gość iza..
Dzieki serdeczne, ale mam na to przeznaoczne 100zł takze akurat ta polecana przez Ciebie odpada.Na innym forum polecono mi fajną prostownice.Sprawdzalam na "Skąpcu " i moge ja dostac razem z kosztami przekazu za okolo 60 zł a podobno tez jest ok.Pozdrawiam:)

Gość a powiedzcie mi
po co prostujecie włosy? ja tego nie kumam. jeszcze rozumiem, jak ktoś ma kręcone i chce mieć proste (bo ja mam odwrotnie - mam włosy z natury proste jak druty i marzę o lokach). ale po co prostować proste włosy??? co Wam przeszkadza, że wywijają się na końcach? czy lubicie mieć włosy przylizane? bo ja wolę puszyste i z wywiniętymi końcami.

Gość Kasia Cichopek
prostuje sobie miedzy nogami :P

Gość kicia1
Miałam do niedawna prostownicę OPTIMUM cena ok 80 zł. BYła fajna ale wybuchła mi w rękach SZOK! To jest właśnie ich wada tak mi powiedzieli w serwisie. Kupiłam teraz MPM 60 zł myślę że też jest fajna oczywiście płytki muszą być ceramiczne bo inne podobno strasznie niszczą włosy.

Ja mam prostownicę Efalock Flat Champ która posiada ceramiczne płytki i jonizację ... kupiłam ją na Allegro ponad rok temu za ok.200zł... jestem z niej bardzo zadowolona :) Z natury mam grube i sztywne włosy a ta prostownica radzi sobie z nimi bez problemu. Włosy pozostają proste do następnego mycia i co najważniejsze nie pali włosów :)