Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uywekjd

jakie badanie hormonalne..????

Polecane posty

Gość uywekjd

pod kątem rozstepów nie jestem gruba, trzymam wage nie cwicze na silowni a rozstepy pojawiaja sie u mnie jak grzyby po deszczu jestem zrozpaczona takie cos na pewno nie jest normalne chce zrobic badanie hormonalne ale nei wiem jak i pod katem jakich hormonow :O:O:O bylam juz u 3 dermatologow i kazdy doslownie mnei wysmial :'tyle jest kremow w sklepach" i jakos nie specjalnie chce mi sie isc do lekarza rodzinnego i uskarzac sie na rozstepy :O

Gość reterter
upupupupupupu

Gość właśnie dlatego że nie ćwiczys
na siłowni-zwiotczałe nieukrwawione ciało ble. Ma latek, u dużo i nic takiego mnie nie spotyka. na siłowni bywam 3 razy w tyg. od kilkunastu latek

Gość 36-latka
widocznie brak kolagenu w diecie jedz galaretke, owocowa, najlepiej codziennie nie tylko rozstepow nie ebdzie, ale i zmarszczek

Gość ................mmmmm
kortyzol na rozstepy ale nie musi wyjsc poza tym jak jest problem z krotyzolem to rozstepy sa zazwyczaj grube i sine

Gość troczek
hmm nie wtdaje mi sie aby to byly zaburzenia hormonalne, tylko raczej jakies zaburzenia skory, ze tak latwo ci sie "rozrywa", wiec radze nie tylko galaretki etc na kolagen, ale takze tluszcze! lykaj tran - dziala fantastycznie na takie rzeczy, jedz salatki z oliwa z oliwek, orzechy oraz dobrze przyswajalne bialko, np jedz wiecej jajek i serow

Gość stymuluje estrogen
A CZY MOZECIE PODAC NAZWE KOLAGENU W TABETKACH?

Gość ggggggg