Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henka00

sperma

Polecane posty

Gość henka00

czy wasi faceci tez tak maja ze czasem sperma jest wodnista a czasem gesta i przypominajaca sluz u kobiety?

Gość henka00
od czego to zalezy?? i w takim razie jak wyglada prawidlowe nasienie?

Gość henka00
no u mojego faceta w przeciagu 3 dni jak sie kochalismy byly te dwa rodzaje spermy. On mowi ze jak dlugo sie nie kochamy to jest bardziej gesta ale ta bardziej gesta byla wlasnie tylko 3 dni po poprzednim stosunku, a po stusunku pierwszym od 3 tygoni ktory mielismy sperma byla wodnista. mam nadzieje ze to jest normalne.. moze jeszcze ktos cos napisze :)

Gość Nasienie.
to nie jest normalne.jak jest wodnista to oznacza że facet tryska wydzielina z gruczołu krokowego-czyli prostaty.a to jest tylko półplynny sluz pomagający plemnikom przetrwac w sluzie pochwy.prawidłowa sperma powinna byc gęsta i kluchowata.z duża iloscia grudek bo to wlasnie te grudki sa koloniami plemnikow.a plemniki jak roj pszczól lubia towarzystwo.po wytrysku rozchodza sie na boki dlatego mówimy że sperma sie uwodnila.i to jest prawidłowe.dawcaspermy@gazeta.pl

Gość henka00
ja szczerze mowiac przyznam ze czesciej nasienie jest wlasnie wodniste a nie geste... to oznacza ze mozna miec problemy z plodnoscia...? :(

Gość Nasienie.
a propos- kupie nasienie za czapke gruszek

Gość henka00
ha ha ale smieszne... ja mowie powaznie jak to jest z tym nasieniem??

Gość henka00
...bo własnie cos co wyglada jak nasienie scieka bezwstydnie z mojego łóżka :O

Gość henka00
kto sie podszywa..

Gość fuj
dla mnie nieładny zapach...ale moj facet pali moze dlatego

Gość dobry temat
mój nie pali i też fuuuuuj!!! nie wiem jak można to połknąć :-P

Nasienie zdrowego mężczyzny powinno nie mieć żadnego zapachu lub mieć bardzo delikatny.

Gość hihihihi
sla mnie zawsze smierdzi bleeeeeeeee:(

Gość snotka
no co wy spearma jest pyszna :> ja tam lubie jak facet spuszcza mi sie do buzi :) hmmmm

Gość jacak200
z ta sperma to jest troszke inaczej. wiec sperma jest gesta wtedy kiedy,,, facet jest w formie, czyli jego organizm jest w stanie wyprodukoac taka ilosc spermy ze sluz nie jest praktycznie widoczny moze troche widoczny, ale nic zlego sie nie dzieje jak czesto sie kochacie albo facet czesto sie masturbuje bedzie mail wodnista, mozecie powwiedziec partnerowi zeby nie dotykal sie tam reka i nie spuszczal,(sorry za wyrazenie) to bedzie mail gesta i bielutka. a smak nie zalezy od uzywek tylko od skladu skad zostalo sprowadzone bialko do produlcji spermy, ja jestem slony nie pale nie pije wogule i mam normalna budowe ciala. na forach interntowych sa poradniki jak zmienic jej smak czyli jak karmic wasze zwierzatko jak jeszcze pytania to odp.na maila morimoto200@gmail.com a tak wogule lubie gruszki

Gość bojabojaboja
Zawsze jest gęsta, biała i grudkowata, za drugim wytryskiem też. Zapach szczerze mówiąc bardzo lubię. Nie wiem, czemu piszecie, że śmierdzi, mój facet pali i nic nie śmierdzi, zapach jest bardzo delikatny, ciężko go opisać, ale przyjemny. No i mój facet się nie masturbuje.

Gość mmM!
skad wiesz ze sie nie masturbuje po kryjomu :D

Gość bojabojaboja
Super odpowiedź na post sprzed tylu miesięcy:P Ale w sumie nic się nie zmieniło:] Mój mówi, że nie ma takiej potrzeby i ja mu wierzę, poza tym wytrysk jest zawsze bardzo obfity i gęsty. Mój były masturbował się często i wytrzysk miał w ilości 1/4 tego co mój obecny facet i spermę miał bardziej wodnistą.

Gość Ziomuuuus
ALe facet musi spuscic conajmniej 5 razy w tygodniu bo inaczej nadwyzka sie bedzie gdzies odkladac np. na prostacie i pozniej nie bedzie dygal:P zreszta zawsze uwalniane sa jakies syfy zalegajace w "kanalach" np. komorki rakowe odpowiadajace za rak jader. Zreszta ktora kobieta by chciala przeterminowana sperme:P

Gość olelelel
ma zawsze przezroczysta, zawsze!! nigdy nie byla biala, czytalam ze to zalezy od faceta, czy wsztstko ok?

Gość olelelel
miało byc mój ma zawsze przezroczysta

Gość dawcanasienia5@wp.pl
Witamy Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, które ma wspaniałego zdrowego silnego 6 miesięcznego synka. Razem z żoną postanowiliśmy, ze chcemy pomóc innemu małżeństwu lub kobietą które nie mogą mieć dziecka z powodu złej jakości nasienia partnera. Oferujemy nasienie najwyższej jakości sprawdzone na 2 sposoby: Po pierwsze w dwóch Łódzkich bankach spermy Po drugie mamy już wspaniałego synka. Chętnych zapraszamy do kontaktu mailowego. Pozdrawiamy.

Gość qql20
to kto chce kupic sperme?? 238752

Gość mario90_90
Chcesz się dowiedzieć jak poprawić jakość i ilość swojej spermy ? Dowiesz się bardzo ciekawych rzeczy oglądając nagranie oddania spermy- http://seksbaza.com/. Pamiętajmy że wiedza jest najważniejsza.