Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaadopcyjna

PRZYJMĘ KAŻDE NIECHCIANE DZIECKO

Polecane posty

Gość mamaadopcyjna

Jak jest ktoś kto nie wie co zrobić z niechcianą ciążą to ja naprawdę chcę kochać te niechciane dzieci

Gość kochać to se możesz chcieć
"przyjmę każde niechciane dziecko" nie rozśmieszaj mnie idiotko!!!! masz chyba 13 lat i rodzice ci lalki zabrali jak się zgłosi 50 kobiet to co zrobisz????????????? poza tym jak już dorośniesz to się przekonasz że problemem jest sama niechciana ciąża i jej donoszenie a nie dziecko jak wymyślą przeszczepy płodów to się możesz nająć jako inkubator a tak nie wtrącaj się w cudze życie i problemy

Gość mamaadopcyjna
po pierwsze lat mam trochę więcej i wiem co to życie i wiem też jak wiele ludzi czeka na adopcję i że problemem jest to że ludzie wolą zabić niż oddać do adopcji

czyli inne mają donosić ciążę i rodzić bo ty chcesz adoptować??????? to jest suczy egoizm - traktujesz inne kobiety jak maszynki do rodzenia dziecka dla ciebie jak chcesz wiedzieć to w domach dziecka są tysiące dzieci któych nikt nie chce. jest tylko jeden problem - to nie nówki, są używane. a ty byś pewnie chciała takiego nowiutkiego ze szpitala a obowiązkiem innych kobiet jest ci je rodzić a te z DD to już starsze i zepsute, nie wiadomo co z nich wyrośnie Mam rację???

poza tym fakt że ktoś tam nie dokona aborcji nie sprawi że ktoś inny odzyska płodność jedynym sposobem zaradzenia niesprawiedliwości pt. ja chcę mieć dzieci a nie mogę a te co mogą usuwają - jest adopcja tych niechcianych dzieci, które już są w DD a nie zamawianie sobie w szpitalu nówek - a tamte niech zgniją

aha - ja też znam już trochę życie i znam zjawisko handlu dziećmi - kupowania zdrowych noworodków, bo starsze i chore to towar wybrakowany więc łzawe historyjki o nieszczęsnych kobietkach co to nie mogą zajść w ciążę to sobie daruj jak ktoś NAPRAWDĘ ma poczucie miłości (a nie chęć POSIADANIA dziecka) to zaadoptuje te z Domu Dziecka a jak zależy mu na nowej malutkiej zabawce to niech sobie kupi psa... tylko takiego na baterie, bo ze schroniska mu nie dadzą.

Gość po co tak naskakiwac
dziewczyna chce dobrze, moze akurat z kimns sie dogada? O to,ze ktos chce dziecko bezposredni od matki nie ma co sie pieklic. I tak ;epiej wziac niz zostawic na niepewne . Ja np chce urodzic wlasne, choc DD sa pełne,a nie adoptowac - czy jestem przez to gorsza? Egoistka?

Gość mamaadopcyjna
te co są w DD z regóły mają nieuregulowaną sytuację prawną bo je mamausie i tatusie "bardzo kochają" i nikomu nie chcą oddać

Gość mamaadopcyjna
a na jakkolwiek propozycję dziecka z ośrodka czekam już ponad 2 lata a własne mam w drodze

nie nie jest egoistą ktoś kto ma własne dziecko a DD są pełne tylko jak słyszę teksty "urodź przecież możesz oddać (w domyśle: MI)" to mnie krew zalewa aborcja nie ma nic wspólnego z niepłodnością tych którzy chcą mieć dzieci - zrozumcie to wreszcie! a hadel dziećmi jest faktem - noworodki rozchodzą się na pniu. za to problem jest z tymi starszymi lub chorymi. nie zawsze przez to, że mają nieuregulowaną sytuację prawną dlatego denerwuje mnie jeśli kobietę usuwającą ciążę np. w 2 miesiący wyzywa się od szmat u kurew - a ta która kupuje sbie dziecko (wręcz zamawia) - wybierając jak towar i odrzucając buble - tą taką wychwala się pod niebiosa, bo ona to na pewno "kocha dzieci" i z pewnością pokochałaby wszystkie i wszystkie do siebie wzięła taaaaaa............

Gość potrzebuje szybko
autorko nie przejmuj sie debilnymi wypowiedziami, od idiotow az sie roi niestety, trzeba ich olewac i nie odpisywac bo to nie ma sesu

Gość warto czekać
Hej. Jeśli jest jakaś mama która chce oddać swoje dziecko z różnych powodów chętnie pomogę.