Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka767

JAK najlepiej i elegancko OBRAĆ oraz POKROIC ANANASA? help..

Polecane posty

Gość sarenka767

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kup duży owoc z liśćmi
przekrój go wzdłuż razem z liśćmi, nożem (tak jakbyś odfiletowywała rybę od skóry) wykrój miąższ, odetnij twardy rdzeń owocu i pokrój na 2-3 cm paski, pocięte paski ananasa ułóż z powrotem na połówkach skorupek owocu wysuwając na przemian kawałki ananasa tak żeby było widać cząstki owocu. Mam nadzieję, że zrozumiałaś te moje wypociny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to jest trudne niestety
najladniej wygkada jak zachowuje ksztat Tajowie aja do tego specjalne noze no iwprawe.W sumie powinien byc taki, jak w kompacie. Jak surowy, musisz go troche posolic, inaczej szczypie, Szczerze mowiac, ja biore calego ananasa do ozdoby,ew kroje na pol i wydrazam a w srodek klade tego z kompotu, bo nie mam nerwow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sarenka767
chodzi o to ze to ma byc prezent.. chce przekroic go na pol... po zdjeciu gornej czesci.. wydrazyc serce i wlozyc do niego male truskawki w syropie. Nastepnie przykryc.. tak zeby nie widzial tak od razu tego serca.. nio i pozniej pewnie bede musiala pomoc kroic tego ananasa..a nie wiem za bardzo jak najlepiej to zrobic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sarenka767
dziekuje za pomoc :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×