Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s z o k

warunki pracy kasjerki

Polecane posty

Gość s z o k

czy w tych czasach naprawdę każdą kobietę traktuje się jak siłę roboczą???/ chodzi mi o traktowanie kasjerek w dużych sklepach typu tesco, real...... czy u was to normalne, że taka kasjerka robi po 12 godzin i jest osoba 3 w 1???? A gdzie godność i szcunek pracodawcy..................... Czy to nie te czasy???? Wiem jak chcę to pracuje jak nie to nie. Przystając na \"tak\" godze sie na wszystko???? Czy tak jest we wszystkich supermarketach???????? U was też?

witam mialam \"przyjemnosc\" pracowac w tesco jako kasjerka.bylam wtedy jeszcze panienka, rodzice placili mi za szkole, karmili, nie dawalam za mieszkanie, wyplate mialam na pierdoly.pracowalam na pol etatu, czyli 4 godziny, ale przy takiej normie zarobilabym 300zl, dlatego zgadzalam sie i pracowalam po 8 godzin, wtedy wyplata byla jako taka, ok 600zl.nikt tam nikogo na sile nie trzyma.jesli ktos ma umowe na pol etetu i nie chce dorobic, po 4 godzinach idzie do domku. pozdrawiam

Gość to juz lepiej poszukaj pracy
w normalnym sklepie, pelno ogloszen wszedzie :)

Gość inter
moje warunki pracy kasjerki są takie:ok. 10 dni wolnego w mies.7/8 etatu,750 na rękę.. mogę w miarę normalnie iść na przerwę i iść do ubikacji... pracowałam w gorszych warunkach też w handlu np. 9 godz dziennie 3 dni wolnego w mies, max.700 zl i na czarno.. ja nie mam na co narzekać.

Gość satysfakcjonuje cie praca za
750 zl???

Gość inter
nie powiedziałam że satysfakcjonuje..tylko zawsze może być gorzej.. anie należę do ludzi którym za 700 zł nie chce się robić.. a dla twojej informacji tu nie chodzi o moją satysfakcję bądż też nie tylko że 700 zł na jedzenie dla mnie wystarczy na mies..