Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka...83

wstyd czy raczej nic takiego?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaa
powiedz wtedy że nie życzysz im żeby kiedyś znaleźli sie w sytuacji w której musieliby chwytać sie każdej pracy

kobietka...83 --->>> dokladnie wiem o co Ci chodzi... zapomnialam dodac.. ze tez wyjezdzalam za granice w czasie wakacji zeby dorobic na studia.. dodam , ze za semestr na moim kierunku placilo sie 4000 i zapewniam Cie , nie studiowali tam biedni ludzie... ja ani grosza nie wzielam na te studia od rodzicow... zarobiam wszystko wlasnymi rekoma.. Teraz jedynie moge powiedziec , ze jestem z siebie dumna.. a jesli ktos za tamtych czasow smial sie z tego co robilam , mial pewnie pozniej gorzej.. nie dlatego , ze zyczylam mu tego..:D tylko czlowiek im wczesniej zacznie zarabiac na siebie tym szybciej doceni wartosc pieniadza... tym samym szybciej wydorosleje..

Gość kobietka...83
taaaaa .dobre slowa:)

Gość AJOłKA
bierz co jest i nie marudż bo ci ktos robotę sprzątnie ...

Gość kobietka...83
taaaaa .dobry tekst :)

kobietka...83 -->> ja tez techniczny kierunek.. ;) politechnika poznanska.. ;)

Gość kobietka...83
dziekuje Wam wszystkim :) prace ta napewno wezme bo zawsze chcialam w tygodniu pracowac .

kobietka...83 --->> no ja mysle.. ;) powodzenia.. a negatywnymi opiniami sie nie przejmuj.. ;)

Gość kobietka...83
GGGabi .dzieki :)

>>>>>>> kobietka...83 Tylko ludzie niskiego pokroju beda negatywnie myslec wiec pozytywna rzecz jest taka, ze odcedzisz wartosciowych znajomych od tych niewartosciowych :) Ja podziwiam takich ludzi jak Ty bo sam taki zaradny na studiach nie bylem. Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość ja nie widze roznicy
czy roznosisz ulotki czy sprzatasz. Inna rzecz,mozesz sprobowac rozejrzec sie za czyms, co chocby minimalnie bylo zwiazanego z twoim zawodem, wiem ze to trudno, ale zawsze byloby do CV i jakies rozeznanie w brazy, Poki tego nie znajdziesz, to rob to ci ci najlepiej pasuje, A na komentarze gwizdz.