Pariss 0 Napisano Luty 14, 2007 Gdzie w Trójmieście dostanę rzeczy Esprit???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatuś 0 Napisano Luty 14, 2007 W Alfie na Przymorzu jest butik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 14, 2007 Ojejku, to cudownie! I drogie mają ciuchy? bo jak cenowo mniej wiecej tyle co na stronach esprit to nieźle. A buty tez są??? dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie nie dla złośliwych Napisano Luty 14, 2007 pewnie w wiekszości szmateksów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatuś 0 Napisano Luty 14, 2007 Nie wiem jakie mają ceny na stronie, nie patrzyłam... Średnio lubię ich ciuchy... za tę cenę można znaleźć coś znacznie lepszego. Bardzo drogie rzeczy to nie są. Powiedziałbym wyższa półka średnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 14, 2007 Pytam bo niektore buty i torebki bardzo mi sie podobają :) dzięki raz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach