Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam to wiem

Polki to łatwe kobiety są..

Polecane posty

Gość byłam to wiem

znam wiele takich par-w Polsce żyli w miare zgodnie, pewnie sie nawet kochali..potem wyjeżdzaja razem za granicę-dajmy na to do Włoch-bo ja tam spedziłam kilka ładnych lat..no i co robia takie polki?zostawiaja swoich facetów dla tych maczo od siedmiu bolesci którzy całe życie siedza u mamy na garnuszku, bo w ten sposób maja kasę na modne ciuszki, imprezy,itp.Te gupie polki zostawiaja (lub)zdradzaja swoich facetów z Włochami bo wydaje im sie ze taki Włoch to Bóg wie co..a ja tym dziewczynom wspólczuje bo miec włocha za męza to sie od razu lepiej pochlastać.

a Ty też Polka? :D

Taa, a faceci to inni, jak wyjada to robia dokladnie to samo, wiec nie pierdol :O Rozlaka ludziom nie sluzy, i tyle.

Gość byłam to wiem
tak, pojechałam tam ratować honor polskich kobiet!

hmm... Ciekawa teoria:) A co wiesz o Polakach ?? Ze jebaki nie z tej ziemi ???

Gość nie do konca
mow za siebie, prosze

taa ratować honor a teraz wróciłaś i plujesz jadem wrzucając wszystkie do jednego wora :o

Gość zniesmaczony w anglii
podobna sytuacja ma miejsce w UK.... duzy procent polek odda d*** kazdemu kto nie mowi po polsku.. masakra... kiedys kumpel opowiadal , ze pracowal z taka jedna, co legalnie dawala kazdemu angolowi , ktory mial ochote.. za co? za podwiezienie do domu..

Gość pajriga ojrira ojra
pewnie miala male powodzenie we Wloszech i teraz wyladowuje swe seksualne frustracje na forum 🖐️

Gość byłam to wiem
Po pierwsze ktos sie za mnie podszył z tym honorem.nie pojechałam tam ratowac honoru polek.pojechałam z moim facetem a na brak powodzenia nie narzekam.miałam wiele propozycji, z których nawet nie myslałam skorzystac i wiele razy słyszałam ze jestem jakas dziwna polka..dziwna polka bo dupy nie dawałam..Miałam faceta (polaka)i nie zamierzałam go zdradzac.wiem ze włosi sa przystojni, ale poza tym bardzo puści..życie z nimi na dłuzszą metę to koszmar.oni mysla tylko o jedzeniu, ciuchach, żelu na włosach.a przyjedzie taka polka z zapyziałej wsi i dostaje szału..mysli ze ma zaj..biste powodzenie a Włosi juz tak mają ze się uganiaja za każda dupą..jestem po prostu zniesamczona tym co robią polki i jaka robia sobie opinię

Gość byłam to wiem
a jak już takiej się uda (pana boga za nogi złapać(jak im sie wydaje)i wyjśc za Włocha, to czeka je smutny los..siedza sobie w domu z dzieckiem, gotujac obiad, sprzatajac, robiąc zakupy..no jednym słowem służa swemu panu i władcy który nie ma zamiaru zrezygnować z lekkiego zycia..bawi sie nadal, podrywajac kolejne głupie polki..

Gość dokładnie Enamorada
polki dziwki, a polacy pijaki i złodzieje taki naród:o szkoda pisać

Gość polki sa latwe
i najbardziej lubia murzynow, bo maja dlugie pyty, polacy -pijacy, a wlosi mamisynki i babiarze :O pilnuj wlasnej dupy autorko, wyjdzie ci to lepiej niz zakladanie durnych topikow o niczym

Gość Tamara_200
a dlaczego tak o nas mowia ? bo same sracie sobie do swojego gniazda jak mozna sie wstydzic swojego pochodzenia i wiele innych dramat a pozniej sie dziwic ze tak o nas mowia, jak samo siebie sie wstydzicie ja znam swoja wartosc i ani mysle miec kompleksow

Gość łoł
A niech dają, nie mój interes co one tam sobie robią :O Co ja mam tam pojechać z misją charytatywną odkuurwiania wszystkich dajek?:classic_cool:

Gość ale do kogo ty to piszesz
?

Gość ale do kogo ty to piszesz
sram na szczerym polu w pszenzyto

Gość fghj
Ogolnie o polakach sie zle mowi ze sprzedaja sami siebie, robia sobie na zlosc, wstydza sie swojego pochodzenia- sraja do swojego gniazda, a pozniej sie dziwic ze taka opinie mamy, jak mamy nie miec, skoro wiekszosc z nas jest popierdolona :((((

A kto zle mowi? Sami zle o sobie mowimy, nie ludzmy sie, nie jestesmy interesujacym narodem dla swiata, wiekszosc ludzi nie ma pojecia co to Polska. A w Europie Zachodniej maja nas po prostu za biedniejszego kuzyna, ot, i tyle. Wiec nie przezywajcie :O

W Anglii słyszałem, że Polki są łatwe ale tylko od Polaków i Polek, i co Wy na to powiecie? Moje zdanie - plucie do własnego gniazda

Gość byłam to wiem
żadne plucie do własanego gniazda tylko czyste fakty..nie mówię tu o wszystkich Polkach-na 10 ktore znam jedna czy dwie znaja swoja wartośc i nie daja dupy kazdemu włochowi który powie do nich "ciao bella"A tak wogóle to nie wiem skąd ta wrogośc zwłaszcza od dziewczyn?bronicie na ślepo,zarzucjac mi niewiadomo jakie zbrodnie..ja tylko chciałm się podzielic z wami swoim punktem widzenia-po to chyba jest to forum.?w tu od razu taki atak?Czyzyscie nalezały do tej wiekszości polek które za granicą zapominaja o swojej godności na widok jakiegos włocha czy araba?Żenujace jesteście.Napisałam ten post bo przeraza mnie to co robia polki za granicą.Może któas sie opamieta.bo w sumie smutne jest ze do mnie włoch mówi ze jestem dziwna polka bo sie z nim nie chiałam przespać.do tej pory mu sie to nie zdarzało..to chyba o czyms swiadczy..

Gość carmina
A niech sie puszczaja, cały świat zachodni sie bzyka jak chce i kiedy sie im podoba. Tylko Polska jest taka zacofana i pruderyjna. Takie Angielki naprzyklad to sie pieprza gdzie popadnie i rozmnazaja sie jak kroliki wiec nie przesadzajacie.

Gość carmina
Robią to, bo wreszcie czuja sie wolne rzaden frajer nie nazwie je kurwa po jednej nocy

Gość okfd
owszem, ze na zachodzie to sie bzykaja jak kroliki, a skad ta rozwiazlosc sexualna niby wyszla, bo nie od nas i to my mowmimy o sobie zle, dlatego inni tym bardziej jesli nie kochasz siebie to inni ciebie kochac tez nie beda szanujmy sie, bo nie jestesmy gorsi od nikogo, trzeba znac swoja wartosc, wstyd mi za wielu polakow

Gość jagooo
zal jednej i drugiej zal dupe sciska...co to ze nie mam faceta polaka od razu znaczy ze jestem kurwa??zalosna jestes autorko topiku

Sama mam faceta cudzoziemca i nie widze w tym nic zlego. Nie rozumiem tez dlaczego mam podgladac i krytykowac czyjes zycie seksualne :O Jak dla mnie to kazdy decyduje o sobie i jesli mu to sprawia radosc to moze codziennie uczestniczyc w orgiach. Bardziej mnie wkurza ta przekupsko-moherowa mentalnosc i patrzenie na swiat ze swojego grajdolka. jesli Wlosi dziwili sie, ze nie chcesz uprawiac seksu to raczej dlatego, ze oni nie widza w tym tych wszystkich pruderyjno-dulskich barier tylko przyjemnosc, a nie dlatego, ze jestes Polka :O Cala Europa to robi bez wyrzutow sumienia, a u nas wciaz przespanie sie z kims wzbudza tania sensacje. I nie ludzcie sie, ze na swiecie maja o nas jakakolwiek opinie, ani swiat nie uwaza, ze Polki sa najpiekniejsze, ani ze latwe.

Gość Aia_mia
Dokładnie Ja nie widzę niczego złego w tym, że kobiety lubią sex i zaliczają facetów, faceci robią to samo Nie podoba mi sie zdrada w zwiazku i jestem przeciwna Wole byc sama i miec roznych kochankow, niz zdradzac i robic tym krzwyde osobie ktora mnie kocha

Gość ja tez jestem i widze
masz swieta racje ja jestem w UK i dokladnie moze z dwie na 10 polek nie daje dupy anglikom, pakola czy murzynom taka prawda i idealnie jak u ciebie do mnie znajome angielki i innej narodowosci mowia ze ty to jestes inna niz wszystkie polki i maja racje niewiele polek jest takich jak ja. mimo ze mam bardzo wielkie powodzenie w UK bo nie ma dnia zeby mnie nie zaczepil ktos albo gadal ale jestes sexy to i tak ich olewam i mam ich w dupie bp mam kochanego faceta polaka z ktorym jestem razem ponad 6 lat a i bardzooo wiele polek sypia z szefami ale zenada!!!!!! i nawt na smog.pl mozecie znalezc filmik co anglicy sadza o polkach (jest to wypowiedz murzyna) polki zacznijcie sie szanowac bo dupczeniem sie z wieloma nic dobrego wam nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mila98
jak chcesz miec kochanka wpierw musisz miec meza a jak masz wielu facetow to poprostu jestes puszczalska albo jak wolisz dupodajka