Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam to wiem

Polki to łatwe kobiety są..

Polecane posty

Gość mila98
do Aia_mia post powyzej

to czy kobieta jest k*rwa czy nie nie ma nic wspolnego z jej narodowoscia latwe kobiety sa w kazdym kraju i rownie dobrze ktos moze tak uwazac o kobietach z jakiegokolwiek kraju

Gość fybn
nie nie polki w szczegolnosci bo pizda im sie otwiera jak widza cudzozeimcow bo chyba mysla ze przez to beda bogatsze bo taki jak chce je wyrznac to postawi piwa w pubie i ma za darmo wieczor a jak bedzie sie chcial zwiazac na dluzej to wiadomo zagraniczniak bogadszy od burka z polski (zagraniczniak mowie tu o krajach bogatych)

Gość najwiecej o puszczalskich
maja do powiedzenia ci, ktorzy zostali przez nie olani:P jak nie chcesz sie przespac to ci zrobi taka opinie ze innym trampki pospadaja. mam taka kolezanke - nie przespala sie z jednym angolem to on i jego kolesie zaczeli opowiadac ilu to ja mialo :P a kolezanka napewno sie z nim nie przespala bo ma chlopaka a poza tym jest w poczatkowej fazie ciazy wiec no comments

Gość anna65
a ja w pracy olalam szefa i frajer utrudnil mi zalatwienie pracy dla mojego faceta

Gość morszczymorda
pierdol go

w czolowce najezdzajacej na polskie laski sa oczywiscie polacy, ktorym szkoda ze laska tez moze sobie zaliczac kogo chce, gdzie chce i kiedy chce a im zal dupe sciska. najlepiej jakby tylko oni bzykali ile sie da a reszta kobiet zyla w cnocie i powszechnym umartwianiu :D:D:D dobre :D

Gość morszczymorda
pierdol go

Gość morszczymorda
pierdol go

Gość jeszcze tylko dwa slowa
a wg mnie polki wlasnie sa mniej wyzwolone seksualnie od angielek, a opinie to rozsiewqacie sami o sobie, jak dobrze, ze nie prtacuje z zadnymi polakami :(

ludzie czy wy czytacie statystyki. wiekszosc kobiet na zachodzie ma kilku lub kilkunastu partnerow zanim dobije 30 (chyba ze jest wyjatkowo nieatrakcyjna) tylko w polsce jest taka mentalnosc ze kobieta wybierajaca partnera seksualnego i nie konczaca na jednym jest dziwka. jak do facetow to nikt nie ma zastrzezen :D oni moga pie***c ile sie da bo sa facetami :D wezcie sie zastanowcie nad wypowiedziami bo tylko osmieszacie sie opiniami z ciemnogrodu

Gość to ty się ośmieszasz
Jeśli dla ciebie szczytem oświecenia jest puszczanie się z kim popadnie, to chyba jednak wolę należeć do Ciemnogrodu.

Gość tylko na chwile
brawo ,nareszczie mormalny tok myslenia.'NAJWIECEJ O PUSZCZALSKICH".Prwda jest taka ze kobiety ktore maja duzo mezczyzn to k...,a faceci to macho.A g... prawda jest 21 wiek i my babay mzemy sie p... z kim wlezie i ile wlezie i za ile ,co niektore oczywiscie.Lepiej sie puszczac niz mordowac i krasc!!

Gość ediiii
tak tylko kto kogo rznie polka zalicza cos mi sie wydaje z eje obcokrajowcy zaliczaja bo oni biora kiedy chca i olewaja kiedy inna poleczke chca wyrznac i polka moze sobie zaliczyc...gowno bo to je zaliczaja

Gość tylko na chwile
to wam, facetom sie tak wydaje ze to wy rzniecie kobitki i myslcie sobie dalej,ha ha.A prawda jest taka ,ze to kobieta sobie wybiera faceta..... hi,hi

Gość nad niemnem
Jakbym miala spac z kim popadnie to bym musiala spac z tysiacami facetow. A ze wybralam sobie kilku, bo mialam ochote na sex, to juz moja sprawa i moja przyjemnosc :classic_cool:

Gość tylko na chwile
marzysz IDEALISTO Z MARSA .Moze na twojej planecie Marsie tak jest!Bo ma ziemi jest tak ,ze to my wybieramy sobie facecikow ,bawimy sie nimi i ich rzucamy.